Past na dobrodruha
kniha od: Nora Roberts
KoupitKoupit eknihu
Divoký automobilový závodník Cameron Q. se vrací do rodného města jen proto, aby navštívil svého otce v nemocnici. Jeho život se zásadně změní. Otec umírá a před jeho smrtí mu musí synové slíbit, že se postarají o Setha, malého chlapce. Všichni se musí naučit spolu vyjít, vše zhoršuje i podezření, že by Seth mohl být opravdovým Quinem. Bratři založí rodinný podnik na výrobu lodí. Ale hlavně vytvoří opravdovou rodinu....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/2436/big_past-na-dobrodruha-7td-2436.jpg 4.4285Bratři Quinnové 1.
Žánr:
Literatura světová, Romány, Pro ženy
Vydáno: 2000, Alpress
Sea Swept, 1998
Komentáře (40)
Kniha Past na dobrodruha

Příběh tří bratrů, kteří dostanou na starost výchovu malého Setha, nového adoptivního sourozence. První díl byl moc fajn, těším se na pokračování.

Kniha mě potěšila. Je lehká, nenáročná, zamilovaná a oddechová. Ve vztahu k nejmladšímu z bratrů i lehce dojemná. Pro tyhle smutné a mlhavé dny ideální čtení.

Toto je moje první kniha Nory Roberts ve které autorka vypráví knihu z pohledu hlavní mužské postavy a povedlo se jí to skvěle. Zatím se to jeví jako začátek velmi povedené série, už první díl mě chytil.

Další z knížek, ke kterým jsem se vrátila po dlouhé době. A znovu jsem se ujistila, proč mám tuhle autorku tak ráda. Na rozdíl od několika jejích "míň podařených" knih tohle nebylo přehnané klišé, a přitom jsem si užila krásnou romantiku. Bratři byli všichni moc fajn, příběh byl vtipný a zajímavý, jsem spokojená a určitě se podívám i na další díly.
Tohle se Noře Roberts povedlo!

Moc hezky napsané. V pozadí je velmi závažné téma týkající se dětí a to příběhu propůjčuje jistou hloubku a temnotu. Nejsem si úplně jistá, zda byly ty nadpřirozené prvky nutné. Zvlášť když mám dojem, že nebyly nijak důležité pro linku příběhu. Na druhou stranu chápu, že autorka nám chtěla představit postavu, která v životech všech bratrů hrála tak velkou roli.

Jo, tohle bylo super. Často jsem se nasmála. Hezké čtení, oddechové a ne tak přeslazené
Autor a jeho další knihy
2023 | ![]() |
2000 | ![]() |
1997 | ![]() |
2000 | ![]() |
1997 | ![]() |
2011 | ![]() |
Kniha Past na dobrodruha je v
Právě čtených | 2x |
Přečtených | 476x |