Ten pravý

Ten pravý https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30413/bmid_ten-pravy-Kez-30413.jpg 4 184 27

No Other série

1. díl >

Skylar Connorová neměla nikdy na růžích ustláno. Jako oboustranný sirotek se ocitla v poručnictví otčíma, který ji týral a zneužíval. Trvalo dlouho, než v sobě našla dost odvahy utéct a uchýlila se k lordu Douglasovi, starému skotskému šlechtici, jenž přijel do Nového světa za dobrodružstvím a obchodem. Douglas chce nebohé dívce pomoci, a tak jí nabídne sňatek. Nemoc mu ovšem zabrání přijet na obřad, a tak je manželství uzavřeno v zastoupení. Krátce poté lord umírá a Skylar odjíždí na jeho farmu v Dakotě. Je novomanželka, a přece vdova. Už to je dostatečně znepokojivé pomyšlení, ale největší šok na Skylar teprve čeká: její dostavník je přepaden a ona skončí v dřevěném domku s únoscem, z něhož se vyklube syn lorda Douglase – a podle oddacího listu i její právoplatný manžel! Starý pán to jistě myslel dobře, ale skutečnost se od jeho představ povážlivě liší. Skylar drásá vědomí, že se nestala uznávanou dámou, nýbrž chotí divocha. Adam „Jestřáb“ Douglas má ženu, o kterou nestál a která vnesla do jeho života zmatek. Uchystal osud pro Skylar další krutou zkoušku, anebo jí přece jenom ukáže svou vlídnější tvář?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

No Other Man , 1995


více info...

Přidat komentář

Aracely
01.04.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila. Mám ráda téma únos a zkrocení hlavních hrdinů. A zde si ty dva opravdu nic nedarují .-).

Bergerac16
09.12.2022 4 z 5

(SPOILER) Malinko mi v příběhu drhlo, že manželství vzniklo v zastoupení a pokoutně získaným podpisem ženicha (trouba, nečte, co podepisuje?), ale pro vývoj příběhu to je základ, kvůli kterému se oba hrdinové tak roztomile perou. :-) Proč se Skylar nesvěřila manželovi mnohem dříve, to je mi ale záhadou. Chápu, že si zkraje vzájemně chorobně nevěřili, ale to posléze pominulo... Zřejmě si Skylar myslela, že to Jestřábovi lépe vysvětlí sám Dillmann. :-):-)


kacenka6144
15.02.2022 4 z 5

Je dobře, když některá díla autora objevíte až dávno po jejich vydání. Aspoň si můžete přečíst sérii celou na jeden zátah. A na další pokračování této série se docela těším. Jenom teď nevím, jestli rychle pokračovat k příběhu Sabriny a Sloana nebo se vrhnout správně po řadě na skotskou část.

barb_B
17.03.2021 3 z 5

Tak tohle mělo náboj a jiskru. Doporučuji.

Ivusak7
02.10.2020 5 z 5

Přečetla jsem během dvou dnů nemohla jsem se odtrhnout. Příběh Skylar a Jestřába skvělý, moc se mi líbilo, že tato knížka byla spojená s indiány, děj zápletka pro za mě na výbornou. Moc hezky se to četlo.

Kudík
11.08.2020 5 z 5

Rozhodla jsem se pokračovat ve čtení děl od této autorky a je to paráda. Skylar i Douglas/Jestřáb jsou v něčem tradiční hrdinové (krásní, chytří, schopní, neustále hašteřící se ;) ) a v něčem netradiční (u Jestřába např. jeho původ). Putování Skylar nemělo chybu (od lovecké chaty, přes sídlo Mayfair, až po prérii). Už nyní se těším na posl. díl této série, a to na Sloana a Sabrinu.

Nikusscha
21.07.2020 4 z 5

Příběh se mi líbil. Ze začátku mi vadilo, že Skylar neřekla Jestřábovi celou pravdu, ale potom by to přeci nebylo napínavé že? :-)
Začátek vypadal hodně slibně, scény v lovecké chatě se mi líbily.
První přepadení Skylar bylo napínavé, druhé už bylo trošku nudné.
Příběh hodnotím kladně a byla to příjemná změna (téma Indiáni) a proto 4 hvězdičky.

Kamila1991
24.06.2020 3 z 5

Mám ráda romány ze Skotska a Anglie a tohle byla příjemná změna. Chvilku mi trvalo, než jsem si zapamatovala jména indiánů, ale dala jsem to. Moc se těším na další dva díly.

preny
21.10.2019 5 z 5

Jedna z nejlepších knížek od autorky. Libila se mi chemie mezi hlavními postavami,celkově byl příběh skvělý, v knize nebyla žádná část, která by mě nudila. Když jsem dočetla, bylo mi líto, že už to skončilo.

zimolka
18.10.2019 5 z 5

Další krásný příbeh,určitě se vrhnu i na další díly.

petraj30
30.07.2019 5 z 5

Krásný příběh, řekla bych nejsilnější z celé série, hrdinům jsem moc fandila. Prostě krásné

avalonek
24.07.2019 5 z 5

Tak tohle bylo po dlouhé době nádherné romantické čtení.Jsem úplně unešena a nadšená..

ketvin
01.04.2018 5 z 5

Skvělá kniha, autorka mě velice příjemně překvapila, protože Nevěsta větru se mi moc nelíbila, tak jsem ji zatratila, což tedy nyní musím přehodnotit. Hrdinové hlavní i vedlejší byli úžasně napsaní, příběh poutavý a napínavý, vztah hrdinů se krásně vyvíjel... Nemám jedinou výtku, kniha byla originální, stejně tak prostředí příběhu a vše kolem indiánů. Už se těším na Sloana a Sabrinu :)

janqa410
12.09.2017 5 z 5

Co si budeme povídat, do Jestřába bych se snad zbláznila i já! A žít ve vesničce s lidmi, kteří uctívají přírodu jako posvátnou věc a umí s ní žít v naprostém souladu... Jo, takový život bych si po boku urostlého milujícího poloindiána, dokázala klidně představit.

PerlaZP
09.06.2017 4 z 5

Hned na začátek musím říct, že nemám ráda příběhy, které se odehrávají v době války Severu proti Jihu, ale S. Drake je moje oblíbená autorka, takže jsem si tuto sérii koupila. Vlastně, ani nemám ráda zelenou barvu, ale, když je člověk nemocný, tak přečte všechno…
Nakonec jsem, ale byla mile překvapená, takže knížce dávám čytři hvězdičky...

MinaHawke
01.03.2017 4 z 5

První díl se mi líbil nejvíc z celé série.

KateChatt
25.12.2016

Romantická knížka, co se od ní dá očekávat? U téhle jsem se i dost pobavila. Jestřáb a Skylar jsou úžasný pár.

LilianaFalcon
30.11.2016 2 z 5

Stačí si přečíst jednu knihu od autorky a víte přesně, co vás čeká. Nekonečné hádky, nadávky, obviňování... Aneb opět jsem se nechala zmást vysokým hodnocením.

účetní
17.11.2016 5 z 5

Moc krásná kniha, opět skvělá S.D jako vždy, super hlavní hrdinové, Jestřáb i Skylar byli úžasní - vášniví a silní. Moc hezký příběh od počáteční nevraživosti a nedůvěry až po krásnou upřímnou lásku, stále se něco dělo, napínavý závěr a konec přesně jak má být. Pěkný přebal, kvalitní překlad.

liletka_a
18.03.2016 5 z 5

Moc dobře a poutavě napsaná kniha! Hlavní postava Skylar byla opravdu někdy takový čertík v krabičce, ale i možná díky své povaze zvládla vše, co jí potkalo..;) Ani Adam (Jestřáb) nebyl o nic lepší..:D Oba se neustále štěkali, špičkovali, navzájem si nevěřili ani co by se za nehet vešlo, ale i přesto dokázali vytvořil velmi vášnivý, zábavný a neobyčejný vztah.:))