Pod maskou nevinnosti

Pod maskou nevinnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500467/bmid_pod-maskou-nevinnosti-406-500467.jpg 4 150 17

Nevinnost série

< 2. díl >

MUŽ, KTERÝ VŽDY DOSTANE, PO ČEM TOUŽÍ, MÁ NEJVÍC CO SKRÝVAT… Brad De Luca je sexy muž. Nebezpečný muž. Nejde však pouze o jeho zevnějšek, ale i o neotřesitelné sebevědomí odrážející se v každém jeho pohybu – a v každém doteku. A nejhorší na tom celém je, že je takový oprávněně… Julia Campbellová si nikdy nemůže být jistá, co má od extrémně cílevědomého elitního právníka čekat. Ale začíná tomu přicházet na chuť. Od té doby, co se jím nechala vtáhnout do jeho divokého, svůdného světa, už jí obyčejné vztahy nic neříkají. Brad je ovšem odhodlaný zbavit ji nejen oblečení, ale i zábran, a hrozí, že se Julia do zakázaných rozkoší ponoří až příliš hluboko. Jejich poměr se navíc brzy promění v něco ještě mnohem riskantnějšího, když se Brad zaplete do případu vraždy spojené s mafií – jako podezřelý. Věřit muži se špatnou reputací a minulostí plnou tajemství je skoro vždycky chyba a Julia se musí rozhodnout. Opustí ho, anebo se nechá zavést dál, než si kdy dokázala představit? ___ Druhý díl skandální erotické série od autorky bestsellerů Smlouva na lásku, Černé lži a Hříchy Hollywoodu by rozhodně neměly minout čtenářky Padesáti odstínů šedi a Božského bastarda.... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

Masked Innocence , 2013


více info...

Přidat komentář

Kristy.Seb
06.10.2023 4 z 5

Sice začátek knihy vypadal, že se vše bude točit jen kolem sexu, ale tenhle díl byl super.

Leído
06.07.2023 5 z 5

Dostala jsem přesně to, po čem moje čtenářské srdce toužilo. Nemám co vytknout a plynule přecházím na další díl. Pro mě jsou Alessandra Torre spolu s L.J. Shen šestihvězdičkové autorky, které mě nemůžou zklamat, ani kdyby chtěly.


hana1039
24.06.2023 4 z 5

Já nevím, ale Julia mě docela štve,i když ji v některých situacích chápu... ještě, že je tu zasazený i děj s mafiánským klanem, který dodává trošku,, šťávy,, příběhu... doufám, že poslední díl bude více,, okořeněn,, mafiány a akcemi :-) !!!

Dela90
21.06.2023 5 z 5

(SPOILER) Brad De Luca je sexy muž a ambiciózní právník. Nejednou zavede Julii na hranici touhy, ukáže jí čeho je schopen, vtáhne ji do divokého svůdného světa. Dokáže Julie pokořit své hranice? Stále svůj vztah drží pod pokličkou, ale jen do doby, dokud v jeh firmě není zavražděn jeho společník. Jako naschvál je on jeden z podezřelých, protože má konexe s mafií. Navíc je do toho zapletená i Julie, které hrozí smrt. Co všechno Brad skrývá za tajemství a jaké prostředky vynaloží k tomu, aby ji ochránil?

Wow! Tahle knížka je nabitá vášní a touhou. Bude vám zaručeně horko a možná se budete i červenat. Brad není jen tak obyčejný právník, je to sexy chlap a navíc není ten za koho se celou dobu vydává.

To ovšem nic nemění na tom, že spolu mají jakýsi vztah. Ona je k němu doslova připoutaná a on to má dost podobně, jen mu to trvá delší dobu - prostě chlap.

Líbilo se mi, že to nebyl čistě erotický román, je zde zakomponovaná taky vražda. Nějaké to vyšetřování a pak mafiánská rodina. Jsou zde peprnější scény viz. klub - tady se mi líbilo, že Brad je opravdu ten správný chlap a ženu v nesnázích zachrání natotata,

V průběhu knížky můžeme vidět, jak se jejich vzájemný vztah vyvíjí.

Když jsem s ním, připadá mi to přirozené, jako by byl moje druhá půlka, kterou jsem celou dobu hledala. On je všechno.

Scéna z klenotnictví, u té jsem se hodně nasmála - Julie má skvělé kamarádky a Brad ukázal, že pro něj nic není problém.
Stejně jako Julie jsem netušila, že je Brad schopný něčeho romantického a hle, je

Jsem ráda, že jsem autorce dala ještě jednu šanci, protože tahle knížka byla jednoznačně nejlepší a už se moc těším na závěrečný díl.

Nejde o tvoje peníze nebo o to, jak vypadáš. Jde o tvoji podstatu. Miluju tvůj smysl pro humor, tvoji upřímnost, schopnost mě vytočit a zároveň rozesmát.

Za mě jednoznačně doporučuji přečíst!

kristyna9911
14.01.2023 5 z 5

Lepší jak první díl

Radka1727
01.01.2023 4 z 5

Pokračování příběhu Brada a Julie tentokrát okořeněné kriminální zápletkou,která byla další zkouškou jejich vztahu. Konec opět otevřený, snad se dočkáme toho "šťastně a navěky"...

Jita160
17.12.2022 5 z 5

Mít na sobě masku musí být někdy tak osvobozující.
...nezávazný sex,posouvání hranic,objevování sexuality....
Nemůže vést k lásce?
Julia i Brad De Luca věřili že jsou toho schopni.
Oba si užívali jeden druhého a nechtěli si přiznat jak moc je to k sobě táhne.
Kriminlni zápletka ,která se mezi ně vklínila jim oboum znepříjemnila život ale zároveň jim otevřela oči.
Pokračování bylo úžasně jiskřivé,tajemné a sexem nabité.
Už se nemůžu dočkat dalšího dílu,který jak doufám bude stejně peprný,tajemný, vzrušující,romanticky a žhavý.

Andrejka91
23.11.2022 4 z 5

Rozhodně to bylo mnohem lepší než první díl. Knihy z mafiánského prostředí mě baví, sice tam toho mohlo být víc ale i tak se mi to líbilo. Bylo to čtivé, romantika, erotika, nic nechybělo. Přečetla jsem knihu bleskově, sice nevím jestli můžu tuto trilogii doporučit, má své mouchy ale uvidíme jaký bude díl poslední.

Fidibus
21.11.2022 4 z 5

(SPOILER) Děje tu vlastně moc není, hodně různého sexu (třeba swingers party) a krimi zápletka se zavražděným šéfem. Julia se do toho svou zvědavostí zamotá a jde jí o život. Bradovi nezbývá, než se ji pokusit zachránit a kontaktovat svou mafiánskou rodinu, od které se kdysi distancoval. A pak už má jen jednu naději... Zda to klapne, uvidíme příště.
Zaujala mne Rebeca a její přístup k řešení problémů a taky služebná Martha, nevrlá, ale ve skutečnosti kvočna.

Ivuska.09
19.11.2022 3 z 5

Ze začátku to vypadalo, že knihu ani nedočtu, sexu bylo snad až příliš. Pak se ale objevila kriminální zápletka, což mě upoutalo a mohla jsem pokračovat ve čtení. Jen škoda, že konec je otevřený, třetí díl mě tedy nemine!

havrmoni
10.11.2022 3 z 5

Bylo to lepší než první díl. Hlavně napínavější díky té krimi vložce. Tak teď jsem zvědavá co bude dál.

moma08
10.11.2022 3 z 5

Jaj, mě tohle moc nesedlo.
Určitě znám lepší erotické knihy a ten příběh, ve kterém vše hladce plynulo nebyl asi pro mě.
I tak nevadí a jsem ráda, že jsem jí dočetla do konce.

nina3905
09.11.2022 5 z 5

Erotikuš kniha, ktorá priniesla aj dávku napätia a romantiky. Autorka nesklamala. Určite si prečítam aj pokračovanie príbehu.

Ralemo
01.11.2022 5 z 5

Pokračování nezklamalo a opět ukončeno v tom nejlepším. Přemýšlela jsem, kam se příběh Brada a Julie bude vyvíjet, každopádně takovou zápletku jsem vážně nečekala. Moc hezky napsáno, od knihy se nešlo odtrhnout, musela jsem ji přečíst až do konce. Neskutečná přitažlivost mezi hlavními hrdiny, hodnotím kladně pohled obou dvou hlavních hrdinů a těším se na další pokračování! :)

LilluLong
28.10.2022 5 z 5

Erotika,romantika,napätie,skvela kombinácia na vynikajúcu knihu.Autorka nesklamala ani teraz s touto druhou časťou a ma u mna plny počet hviezdičiek 5*, A len dufam ze séria je trilógia v opačnom prípade by som bola dost sklamana :)

evineckY
27.10.2022 5 z 5

Joooo ! Přesně dle mého gusta !
Kdo jste četli první díl, hned se do toho pusťte.
Jednička byla dobrá, ale dvojka je skvělá.

spoiler :
„Julie, s tebou se nedá žádná jiná srovnat. Vím, co bych riskoval, vím, co bych ztratil, kdybys mě opustila. Slibuju ti, že nikdy nepolíbím, nepohladím a ani se nevyspím s jinou ženou, jestliže u toho nebudeš, abys ses na to mohla dívat. A slibuju ti, že ti dovolím být tak nevěrná, jak budeš chtít, pokud u toho budu, abych se ujistil, že jsi uspokojená.“ Široce se na mě usmál, přitáhl si moji ruku k ústům a něžně ji políbil.
„Ani flirtovat.“
„Cože?“
„Nemůžeš s ženami ani flirtovat. A mimochodem, romantika ti vážně nejde. Hallmark tu poslední část žádosti do filmu nikdy nepoužije.“

JanickaP
26.10.2022 5 z 5

Rozhodne lepsi,jak 1.dil. Tady se konecne neco i delo. Bylo to zajímavé, komentare Julie me bavily. Muzu dat plny pocet *.