Nevinnost se zavázanýma očima

Nevinnost se zavázanýma očima https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494430/bmid_nevinnost-se-zavazanyma-ocima-2Vh-494430.jpg 4 231 34

Nevinnost série

1. díl >

KDYŽ MUŽ TVRDÍ, ŽE NENÍ TAKOVÝ, JAK SE O NĚM ŘÍKÁ, MÁTE JISTOTU, ŽE JE PŘESNĚ TAKOVÝ, JAK SE O NĚM ŘÍKÁ… Brad De Luca je špičkový rozvodový právník, zvyklý dostat cokoli a kohokoli si zamane. Jeho postelí prošla už dobrá polovina města, včetně jeho klientek, ale nová koncipientka je podle všeho vůči jeho šarmu imunní, což Brad nemůže nechat jen tak. Julia Campbellová se právě rozešla se snoubencem a užívá si nově nalezenou nezávislost. Na Brada by si dávala pozor, i kdyby ji před ním každý nevaroval. To poslední, co teď potřebuje, je muž, který by ji mohl připravit nejen o nevinnost, ale také o kariéru. Jenže než se naděje, má ji ten nenapravitelný svůdník ve své moci. Julia se vrhá po hlavě do světa plného sexuálních dobrodružství a zakázaných rozkoší. Přežije ale ten pád? A nezlomí si při tom srdce? ___ Skandální erotický román od autorky bestsellerů Smlouva na lásku, Černé lži a Hříchy Hollywoodu! Čtenářky Padesáti odstínů šedi by měly zbystřit…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

Blindfolded Innocence , 2012


více info...

Přidat komentář

alenka_1
02.01.2024 3 z 5

Ne že by knížka byla špatná, prostě mi nesedla a další díly nejspíš číst nebudu. Hodně ( nebo víc ) se v knížce řeší polygamie, ale já zas zastávám myšlenky monogamie takže tahle knížka nic pro mě.

Kristy.Seb
05.10.2023 4 z 5

Kniha se pěkně četla, ale příběh mě moc nezaujal.


cukrovka
21.09.2023 4 z 5

Chvilku mi trvalo se začíst a hlavní hrdinka mi nebyla zrovna sympatická. Klasické schéma šéf x podřízená. Je to erotická oddechovka s předvídatelným dějem.

Makyt
27.01.2023 3 z 5

Hodně velká podobnost s Cizím dluhem od Kingy Litkowiec, tak trochu pohádka pro naivky, jak si pro striptérku přijde boháč a odveze ji do svého království...

Radka1727
01.01.2023 4 z 5

(SPOILER) Skvělá chemie a přitažlivost, je jasné, že Julie ve městě hříchu uhrančivému ďáblovi podlehne. Skvěle rozpracované postavy i jejich rodící se vztah. Sex byl popsán méně živočišněji než je v jejích knihách zvykem a nebylo to na škodu - i trojka měla proto romanticko-erotický náboj a to díky citlivému přístupu Brada. Příběh sice trochu pokulhává, možná by prospělo víc pasáží z pohledu Brada. Oproti "smlouvě na lásku" si oba hrdinové při sexu " zachovali tvář" a oceňuji český překlad (žádné kundičkování se naštěstí nekonalo...). Těším se na druhý díl, tam se to snad trochu rozjede...

anna7852
29.11.2022 2 z 5

Jsem z knihy na vazkach.
Na jednu stranu příběh nebyl špatný,ale na druhou víc jak polovina knihy se dala o dost zkrátit a dát tomu víc toho hlavního.
Začala jsem druhý díl uz jen ze zvedavosti,tak uvidím. Třeba to bude lepsi

Monike
07.11.2022 4 z 5

Dostala se ke me nahodou. Hodila se do CV. Za me pohodove cteni, ale nevim presne co mi na knize nesedelo.

Jenny46
29.10.2022 3 z 5

Asi jsem měla včera špatný odhad na knihy od začátku mě to nebavilo, nemohla jsem se začíst pro mě teda zklamání...

JanickaP
25.10.2022 4 z 5

Z duvodu recenzi jsem byla dost skepticka...ale pravda je,ze tato kniha neni uplne terno,ale propadak take rozhodne ne! De Lucu jsem si oblibila, Julie mi neprisla jako zadna úplná naivka. Ba naopak,cekala jsem, za bude vice "lacinna", ale za me si svou hrdost udrzela :). V knizce bylo patrne i trochu humoru a cetla se velice dobre.

trudoš
17.10.2022 4 z 5

Když Julia Campbellová získala stáž v prestižní advokátní firmě, už první den byla varována před vyhlášeným svůdníkem Bradem De Lucou. Přesto v jeho šarm a přirozený sexappeal nevěřila, dokud se s ním v kancelářích budovy náhodně nesetkala. Holky z jihu ovšem nejsou žádné naivní princezny, padající do náruče prvnímu alfa samci v dohledu. Jestli chce De Luca dobýt klín téhle nevinné dívky, bude muset předvést mnohem víc, než krásné tělo a bezedné konto v bance. Jenže ono něco na tom arogantním záletníkovi je. Tajemná aura hříchů, o kterých se na katolické škole určitě nic nevyučovalo…
Alessandra Torre dokonale kombinuje hravou erotiku s vášní pro zakázané. Dokáže být zatraceně sexy v popisu „souboje“ po sobě lačnících párů a zároveň nezajít za pomyslnou hranu pornografie, kdy už by bylo jednodušší přejít k přímočarému scénáři opraváře praček a záletné manželky. To celé pak rámuje bezděčným humorem, jenž jasně dává na vědomí, že tohle žádná velká literatura není a nikdy ani neměla být.

_Lucie_97
04.09.2022 2 z 5

Tato knížka mi úplně nesedla. Nevím, čím to přesně bylo a třeba se mi jen netrefila do nálady - ale za mě to nebylo ono.

knihomolkaL
03.09.2022 3 z 5

Nemůžu si pomoct, ale tentokrát mě to nějak nechytlo. Od Alessandry Torre jsem už četla více románů, líbily se mi, ale tady nějak nevím. S postavami jsem se nesžila, ničím mě moc nezaujaly. Přerod Julie ze "skoro panny" s jejími přísnými zásadami na "skoro nymfomanku" ochotnou k čemukoli během chvilky mi přišel naprosto neuvěřitelný. Vadila mi i často opakovaná slovní spojení a především i hrubé chyby v textu - v býlích rukavicích, obětí ve smyslu obejmout. Další díly asi přečtu, jen abych věděla, jak to dopadne, ale nijak moc se na to netěším.

Ivuska.09
13.08.2022 3 z 5

Pokud čas od času po nějakém erotickém příběhu rádi sáhnete, určitě vás kniha nezklame. Mě bavilo prostředí, ve kterém se příběh odehrává: koncipientka x špičkový právník. Jsem zvědavá, jak se jejich vztah bude vyvíjet dál...

Leído
09.08.2022 5 z 5

Na knížku jsem se těšila, protože s postavou Brada už jsem se setkala v knížce Hříchy Hollywoodu, kde zastupoval při rozvodu Cola. Pokud si dobře vzpomínám v tomto příběhu už byl Brad šťastně ženatý s Julií, takže se tato novější knížka vrací v čase.

Mě tedy autorka rozhodně nezklamala, knížka byla čtivá, plná erotiky a chemie, jak ji umí zpracovat jenom Alessandra. Vždy posouvá mé hranice a já zjišťuji, že se mi to líbí. Navíc velká pochvala i českému překladu, že se vyhýbá výrazům jako mušlička, štěrbinka apod.

Taky se tu objevila kritika postavy Julie. Jenže ona nemohla být tak úplně „normální“, když má pasovat zrovna k tomuhle chlapovi. Nesouhlasím ani s tím, že by si protiřečila. Byl to prostě jen marný boj rozumu se srdcem (nebo spíš libidem). Naopak mi přišlo přirozené, že se snažila mu nepodlehnout, když věděla, co je zač. Chtěla a zároveň se bála. Navíc „nevědět co chci“ je snad typická vlastnost každé ženy, ne? ;)

V knížce bych uvítala víc částí z pohledu Brada, on ten mužský pohled je vždycky zajímavý, když si začíná uvědomovat, že tentokrát je něco jinak. Taky jsem se těšila na reakci ostatních na jejich vztah, ale to je úděl těch sérií… já si ji určitě přečtu celou. S potěšením.

JanaDor
01.08.2022 4 z 5

Upozorňuji, že každý máme jiný vkus a každý je nám jinak sympatický. A mě nepadla do oka hlavní hrdinka Julie. Možná proto, že si protiřečila. Možná proto, že byla místy povýšená. Nevím, ale tak trochu mi tam vadila.
Autorka píše velmi čtivě, což je u ní pravidlem. Má svůj styl, kde příběh ubíhá jedna radost. Dokáže jiskřivě a s fantazií popsat vztah dvou lidí. Je originální a její postavy jsou dobře vykresleny. Pokud máte rádi tento druh čtiva, určitě si knihu přečtěte.

Myška43
16.07.2022 2 z 5

Mám pocit, že toto dílo nemohla napsat má oblíbená spisovatelka. Vůbec se to jejímu stylu nepodobá. Kdyby to byla její prvotina, budiž, to bych pochopila, ale vhledem k tomu, že jsem přečetla skoro všechny její knihy co u nás vyšly, tak tahle je pro mě velké zklamání.
Skandální román to rozhodně není. Autorka je známá svou otevřenou sexualitou a všechny její příběhy díky tomu dostávají ten správný šmrnc. Ale tato kniha postrádá nápad, hlubší děj a emoce.
Každopádně na Alessandru nezanevřu. Budu se těšit na další její díla, ale pokračování této série vynechám.

Dela90
11.07.2022 4 z 5

(SPOILER) Julie je studenka práv, která nyní začala vykonávat praxi v jedné prestižní právnické společnosti ve městě. Pracuje v oddělení, kde je celodenní dlouhá práce do nočních hodin na prvním místě. Naproti tomu vedle v dalším křídle je o zábavu dobře postaráno. Šéfem je Brad De Luca, jehož pověst ho předchází. Je to sukničkář s velkým S. Nejen k klientky mu padají k nohám. Julie dostala rázné varování, aby se De Lucovi vyhla obloukem. Jenže. Osud je svede dohromady a oni spolu stráví víkend v Las Vegas ve městě hříchu a hazardu. Podlehne Julie sexy partnerovi společnosti nebo si uchrání svou nevinnost?

Autorka si u mě napravila reputaci, po knížce Smlouva na lásku, která se mi moc nelíbila, zato tohle bylo moc dobrý! Bavilo mě, jak to mezi nimi jiskřilo, jak byl Brad pozorný. Čtení bylo peprné a přitom to nebylo přitažené za vlasy.
A ačkoliv je knížka řazena do erotické literatury, je tam toho sexu tak akorát, hlavně to má příběh. Konečně! Jediné co mi docela vadilo na knížce, bylo to, že ji všichni z jejího oddělení varovali před Bradem a když s ním vlastně oficiálně začala, tak už se to nějak neřešilo. Až potom jsem vlastně zjistila, že je to 1. díl série. Takže to se asi dozvíme v dalším dílu? Přišlo mi to takové neukončené a doufám, že se k nim ještě vrátíme, protože on jí ukázal co ve vztahu očekává a ona povolila a jinak? Proto dávám jen 4 hvězdičky.

“Podívala jsem se mu do očí a ucítila, jak se mi mírně podlomila kolena. Měl v sobě něco zvláštního, nepopsatelně mě k sobě vábil a já to pouto nedokázala přerušit. Dokonce i přes velkou kancelář z něho vyzařovala vlna síly, inteligence a sexuality. Sakra, nebylo divu, že o něm všichni mluví. Zdál se úplně uvolněný, zvedl míček proti stresu a zmáčkl ho, aniž by přerušil oční kontakt. Cítila jsem se jako nevinný kolouch, kterého upřeně pozoruje lev. Zůstala jsem jsem zticha a čekala, až Jeho Úžasnost něco řekne.”

Andrejka91
04.07.2022 3 z 5

Určitě má autorka lepší knihy, toto byl pro mě průměr.
Nějak jsem se nemohla začíst a něco tomu chybělo.
Další díly si ale přečtu, protože jsem zvědavá jak to s nimi dopadne, ale že bych potřebovala číst znovu, to určitě ne.

mikika
29.06.2022 3 z 5

nečekala jsem, že to kdy napíšu, ale v porovnání s literárním pornem Smlouva na lásku - mi u téhle knihy přišlo málo sexu. asi úžeh.

Jita160
26.06.2022 3 z 5

Každý v sobě máme určitou sexuální fantazii a zvrhlé myšlenky.
Záleží už jenom na příležitosti,chtít zkusit něco nového a nebo potkat toho praveho může,který nám otevře ty pomyslne dveře neřesti a už záleží jestli vztoupit a nebo zůstat tam kde momentálně jsme.
Julia velmi milá a nezkušená potkala toho ďábla,děvkaře a dominanta,které by ji ráď vtáhl do tajů sexuálního života o kterém je přesvědčena že o něj nemá zájem.
Chemie a úžasná přitažlivost,která se mezi nima rozvíjí je neodolatelná.I když se Julie snaží Bradovi uniknout a odolat mu....selhává.
Začíná vztah ,kterého se Julie boji ale zároveň ji neskutečně přitahuje.
Snad pokračování ohlalí víc:-D:-D:-D

Štítky knihy

sex láska erotika romantika BDSM

Autorovy další knížky

Alessandra Torre
americká, 1985
2015  82%Černé lži
2021  73%Smlouva na lásku
2020  80%Hříchy Hollywoodu
2020  83%Ghostwriter
2014  74%Dívka z 6E

Kniha Nevinnost se zavázanýma očima je v

Právě čtených3x
Přečtených296x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených11x
Knihotéce212x
Chystám se číst137x
Chci si koupit27x
dalších seznamech5x