Někdo to rád skotské

Někdo to rád skotské https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/441701/bmid_nekdo-to-rad-skotske-2Te-441701.jpg 4 113 28

Skandální Skotové série

< 4. díl

Když po něm střelí bláznivá holka v kalhotách, Munro „Medvěd“ MacLawry neví, co na něj udělalo větší dojem – dívčina skvělá muška nebo její neodolatelně svůdné křivky. Catriona MacCollová uprchla s nevlastní sestrou na Skotskou vysočinu, aby unikla nechtěnému sňatku, a ani za mák nestojí o něj, ani o žádného jiného muže. Ale on přece nemůže tu divokou kočku s ohnivými vlasy a ostrým jazykem opustit, když už ji našel – a když je jako stvořená pro jeho náruč. Munro si svou přezdívku dokonale zaslouží: je to chlap jako hora, svalnatý a pěkně obdařený, s podmanivým uličnickým úsměvem a zástupem náramně spokojených děvčat v patách. Když přináší Catrioně potraviny, přikrývky, svíčky a všechno, co potřebuje, aby přežila zimu v opuštěném opatství, představuje Munro nečekaný dar při jejím zbrklém útěku za svobodou – a taky nečekanou komplikaci. MacDonaldův klan s ní má své plány, a k těm rozhodně nepatří její láska k někomu z rodiny MacLawryů. Jenže s tímhle mužem se cítí jako žena – a možná je to její jediná šance žít život, jaký si představovala jen v nejsmělejších snech.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Some Like It Scot , 2015


více info...

Přidat komentář

keiko33
14.04.2024 5 z 5

Na Medveďa som sa tešila. Doteraz to bol len veľký prelietavý hromotlk, tak som bola zvedavá, ako sa zamiluje do "jednej" ženy. Nakoniec to bola skrytá kráska v nohaviciach, ktorú vychovávali, ako chlapca. No Medveďovi neušlo, čo sa pod tými nohavicami skrývalo. Zrazu sa z neho stal zamilovaný "psík", ktorý sa od svojej milovanej ani nepohne. Jedna vec bola, čo Cat nosila, no štvalo má, ako ju všetci kvôli tomu urážali. Dokonca aj Ranulf a Arran. Pritom, bol práve Ranulf v Londýne neokrôchaný Škót, ktorý nemá spôsoby. A zrazu keď si vezme za ženu urodzenú Angličanku,tak už zabudne, aký bol predtým. Práve preto mi bol Medveď najsympatickejší z bratov. Nesnažil sa na nič hrať, ani meniť. Jediné, čo sa zmenilo, že už behal len za jednou ženou. Čo musím vytknúť sú hrozné obálky, vôbec sa mi k téme nehodia a tiež chýbajúce epilógy. Pri ostatných knihách mi to až tak nevadilo, keďže nasledovalo pokračovanie, no tu mi fakt chýbalo zakončenie, namiesto rýchleho konca.

miruska1
13.12.2022 4 z 5

Není nejlepší ze série, ale líbilo se mi to. Hlavní hrdinové neměli chybu a docela som sa i zasmála.....


cukrovka
30.11.2022 4 z 5

Pěkné zakončení celé série. Čtivá romantika se zajímavými a sympatickými hlavními hrdiny.

Martina852
17.09.2022 4 z 5

Tak hotovo, série o rodině McLawryů je za mnou. Čtení mi trvalo trochu déle, protože nejsem taková velká fanynka červené knihovny a sérii jsem četla hned po sobě, takže už jsem se trochu do čtení nutila. Musím říct, že první díl byl nejlepší.

Zkrátka čtení na ukrácení dlouhé chvíle bez nějakých větších úvach, protože děj je docela předvídatelný.

Marci_Vaj
20.06.2022 4 z 5

Pěkná série, přečtu si ji určitě ještě někdy znovu :) I poslední díl byl moc pěkný, i když nejvíc se mi stejně líbil první a druhý. Možná proto, že jsem je četla všechny po sobě a už toho bylo asi moc. Nejvíc mě ale oslovil Arran :)

Anetinklub
05.05.2022 4 z 5

Ta to série se mi zamlovala. Doporučuji.

rampapa
06.01.2022 5 z 5

Na poslední díl o ,, medvědovi" jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Catriona byla úžasná,hnedka jsem si jí oblíbila. Podle mě je tenhle díl z celé série nejlepší. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a Skotsko. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

Lena79
05.10.2021 5 z 5

Další vtipně napsaný příběh ze série Skandální Skotové. A bavilo mě to, čtenář sice ví, jaký bude konec knihy, ale má to být především odpočinková četba a toto tato kniha splňuje.

uminaa
06.09.2021 4 z 5

Myslela som si, že mojou najobľúbenejšou hrdinkou tejto série je Rowena a aj bola do doby, než som sa stretla s Catrionou. Tá mi sadla hneď a musím priznať, že mi ku koncu kvôli nej vyhŕklo pár slzičiek.
Medveď sa nezdal, ale nakoniec sa z neho vykľul naozaj rozumný a romantický partner.
Boli chvíle, kedy by som Ranulfovi a Arranovi najradšej strelila a moje sympatie voči nim naozaj dosť klesli.
Našťastie všetko dobre dopadlo a ja sa môžem vrhnúť na ďalší príbeh

Ála1968
02.04.2021 3 z 5

Tak nějak se mi zdálo,že autorce dochází slova.První dva díly byly naprosto skvělé,zbylé dva už horší.Klidně mohla skončit za Nezkrotným horalem.Škoda

oresvo
21.02.2021 5 z 5

Tenhle poslední díl se mi libil nejvic. Je pěkné jak se autorka vrátila a shrnula všechny sourozence .
Medvěd byl ale super . Takovej malej golem.

Kotátek
30.01.2021 5 z 5

Další z mých oblíbených. :-)

munka
03.01.2021 4 z 5

Tento diel sa mi páčil najviac. Bolo niekoľko vecí, ktoré má vytáčali, hlavne oslovenie "divoká kočko" a "obor" . Inak dobrá oddychovka.

petulkapeta
24.11.2020 4 z 5

Na přiběh s "Medvedem" jsem se tesila od sameho začatku serie a nebyla jsem vubec zklamana...ba pravě naopak Cat mě bavila :)

Verunka4444
28.09.2020 5 z 5

Medvěd byl od prvního dílu můj nejvíc největší oblíbenec a jeho kniha byla naprosto senzační.Munro je skot jako poleno....přesně podle mého gusta :)

Falgen123
13.09.2020 2 z 5

No asi tak... Knížka je to pěkná, ale čekala jsem něco víc do hloubky... Možná že kdybych nikdy nečetla Cizinku ,tak bych si tuhle knížku užila vic, ale takhle ne... Zápletka nic moc, pořád se dokola opakující otřepané fráze a nejvíc mu šlo na nervy to oslovení "divoká kočko" za každou větou... No rozmyslím si jestli budu číst celou sérii...

Maruš.D
03.09.2020 4 z 5

Takový střed v sérii. Nebylo to ani zlé a ani nejlepší. Bavila jsem se nad zápletkami a tomu jak si hl. postavy vyměňovali své názory a ukazovali si lásku svým způsobem. Nicméně tam stále bylo něco co mě rozčilovalo, jako třeba chování Rafa. Ale jinak pěkná série :-))

alnahu
23.08.2020 3 z 5

Příběh Catriony,která uprchla se svou sestrou na Skotskou vysočinu, aby se ukryly před problémy,ale před Munrooem (s přezdívkou Medvěd) divokým skotem a jeho láskou neuteče.Docela čtivá romanťárna.

LilianaFalcon
05.08.2020 3 z 5

Tak vám nevím, mě to nějak moc nebavilo :-(
Na Medvědův příběh jsem se hrozně těšila, zápletka a celé to bylo vymyšlené moc hezky, ale i tak mě to zkrátka nějak nesedlo.
Možná kdyby autorka nenechala celou akci až na konec a nevystavilo to hlavně na Catině tajemství, tak by to bylo lepší.

havrmoni
01.08.2020 5 z 5

Tak tohle byl pro mě nejlepší díl. Hrdinka byla to správné děvče pro horala. Dobře se mi to četlo a i když je tam v podstatě nulová akce, vůbec mi to nevadilo.