Krutá rozkoš

Krutá rozkoš https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532251/bmid_kruta-rozkos-65cd6600237c0.jpg 5 38 13

Eva Dallasová série

< 55. díl

Poručíka Evu Dallasovou zaujmou na místě činu nákladné, elegantní šaty a drahá kosmetika na těle třináctileté dívky. Zdá se, že dívku někdo připravoval k roli sexuální otrokyně. Pomoct by Evě mohl manžel Roarke, který se pohybuje mezi městskou smetánkou. Bude těžké zachovat chladnou hlavu tváří v tvář tomu, kdo mučí a týrá nevinné dívky.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

Desperation in Death , 2022


více info...

Přidat komentář

TaLu
12.04.2024 5 z 5

Díky hned dvěma nepřečteným dílům jsem se mohla ponořit do světa Evy, Roarka, vyšetřovacího týmu a přátel na delší čas, což bylo úžasné. Velmi krásná obálka. Děj tentokráte opět dramatičtější než tomu bylo u minulých příběhů. Nález mrtvého děvčete ukazuje na dobře organizovanou skupinu, které zřejmě stojí za únosy a obchody s dětmi. Pohledy z obou stran, ze stran obětí i vyšetřovatelů. Ještě nikdy mě Eva nezklamala. Obdivuji autorku, jak vysoko drží laťku již 25 let!
Návrat k překladu pana Zdíka je skvělá volba! Hurá, člověk by nevěřil, jak to změní celkovou atmosféru knihy. On už prostě Evu zná :o)

alnahu
11.04.2024 5 z 5

Příběh, který nás nenechá chladnými,obzvláště proto,že se věnuje obchodu s nezletilými dívkami.Ty někdo unáší přímo z ulice,aby je převychoval a připravil k prodeji dál,pro sexuální hrátky.A tak se Eva Dallasová s vervou pouští do tohoto složitého připadu,aby ho co nejdříve vyřešila a všechny zachránila.Autorce se podařilo nás udržet v napětí, až do konce .Za mne případ dost děsivý,ale přesto se mi četl dobře.


KatieKuli
09.04.2024 5 z 5

Tentokrát se snaží Dallasová s Peabodyovou rozkrýt celou organizaci zabývající se únosy a "výcvikem" malých dětí a dívek v poslušné otrokyně.
Mina je nalezena s kusem dřeva v hrudi, je pohřešovaná řadu měsíců, přesto je dobře živená, upravená a oblečená do luxusního prádla. Na jejím oblečení se najdou stopy krve jiné dívky, Dorian. Je nutné ji okamžitě najít a dát celou tu skládačku dohromady.
Napínavé čtení od začátku do konce. Jen mě jako už vícekrát překvapují reakce nadřízeného Dallasová velitele Whitneyho. Asi si umím představit lepší podporu svého nejlepšího člověka v týmu.

miloslav5679
07.04.2024 5 z 5

čítal som všetky diely tejto série a myslím,že len ten,čo číta všetky si knihy naozaj užije, pretože sa dosť venuje aj súkromiu a nielen hlavnej postavy,ale cca 10 ďalších (mimochodom neviem ako si to pamätá,lebo napísala cca 225 kníh v tridsiatich troch rôznych sériách).v tejto bol ťažký námet, únosy ,týranie ,predaj detí,ale bolo to napísané výborne,Striedanie písanie z pohľadu obete, zločinca a detektívov bolo veľmi dobre zvládnuté a (mne sa to páči) dej beží od začiatku,žiadne hluché miesta. Už som 5 hviezdičiek dával, šesť sa nedá..

kolacky
04.04.2024 5 z 5

Další vynikající Eva Dallasová. Miluju ji, Peabodyovou, Roarka a Mavis a všechny poldy kolem. Tentokrát to po bylo obzvlášť ohavné, Tetička a její "podnikání". Naštěstí to Eva vzala za správný konec. Mimochodem, že Luna udělá to, co udělala, mi bylo ihned jasné. A dobře tak.

mirunda
23.03.2024 5 z 5

Vždycky si myslím, že už autorka nemůže vymyslet po tolika dílech něco originálního, co by zaujalo. A vždycky mě překvapí. Tenhle díl byl napínavý a představa, že se tohle může dít je šílená. Výborná knížka

Danago
05.03.2024 5 z 5

Tento díl musímdát na první místo v celé sérii. Napětím jsem nemohla ani dýchat. Skvěle vystavěné vyšetřování a neméně skvěle vymyšlený organizovaný zločin. Ano vše se odehrává v nedaleké budoucnosti a o to víc z toho čtenáře mrazí. Celý děj vyznívá, tak pravděpodobně a věrohodně , až mi bylo úzko. Jsem oc ráda, že v knize vidíme i určitou naději na lepší konce.
Autorka píše opradu bravurně, vše do detailu promyšlené, navic vše okořeněno nenásilnými vtipnými replikami, smekám.

Ulala
26.02.2024 5 z 5

Tak to byla tedy pekelná jízda. Já vím, že je to svým způsobem červená knihovna (a tu já prostě nemusím), ale v případě této série se pokaždé nemohu dočkat, až otevřu první stránky a nejsem schopná se od knihy odtrhnout až do konce a tento díl byl lahůdkou. Skvělé.

helenkan
22.02.2024 5 z 5

Tohle byla naprostá bomba. Super díl. Nedalo se odložit dokud nebyl konec. Evin tým a celé to vyšetřování a vše kolem, skvěle napsané. Smekám před autorkou.

bekule
20.02.2024 5 z 5

5,5
To byl zase jednou špičkový napínavý a dechberoucí díl kdy nešlo se od četby odpoutat.Posledních pár dílů už byla taková rutina ale tento stojí za další Nadino zpracování. Opravdu skvělý 55 díl!!

hana1039
19.02.2024 5 z 5

Tady už není co dodat...autorka za ta léta,kdy začala s touto sérií, neztratila glanc a nápady se jí jen hrnou...jen bych si přála a určitě nejen já,aby nebyly tak dlouhé,,čekací,,doby na další díly :-))

georginaa
18.02.2024 5 z 5

Stále mě překvapují další příběhy o Evě Dallasové a vždy se na ně těším. Tentokrát by se zdálo, že Eva si sáhne na dno svých sil, jelikož se příběh točil kolem zneužívaných dětí a to vždy ji psychicky vysává. Jenže Eva ukázala svou pravou sílu, která ji hnala vpřed a za každou cenu musí chytit všechny ty úchyly.
Vždy ji po boku pomáhá Roarke a umí ji jak postrčit v pracovním stresu tak i uklidnit v pravou chvíli. Též mě baví ty její hlášky, které mě vždy rozesmějí. Např. "To je kořeněný mečoun. Pikantní - měl by ti chutnat."
"Možná. Koho napadlo jíst rybu s měčem? ..... Jak každý ví, kdo miluje tuto sérii, že Eva je fakt jedinečná, s obyčejnými věcmi si neví rady, ale má vždy po boku své přátele, kteří ji obdivují právě za to , jaká je. Já obdivuju Noru Roberts, že stále udržuje vysokou kvalitu o této policistce a její detiktivky nikdy se neopakují a nikdy se neomrzí.

biki
18.02.2024 5 z 5

Je to neuvěřitelné, ale ani v tomto 55. pokračování neztratili dech autorka ani její hrdinové. Opět logicky probíhající pátrání a mravenčí detektivní práce (i když za pomoci moderních technologií) ve velmi depresivním případu, který byl zvlášť pro Evu emocionálně mimořádně náročný. Musela jsem také ocenit sice krátké, ale pro vývoj děje velmi důležité zapojení Mavis, která jinak v předchozích dílech působila jen jako zábavná postava. Knihu jsem si tentokrát opravdu užila.