Království hříchu

Království hříchu https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460539/bmid_kralovstvi-hrichu-5UD-460539.jpg 4 662 113

Mount Trilogy série

< 3. díl

Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové. Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo. Chci něco víc. Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám. Nic nás nerozdělí. Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo. Svůj dluh může splatit pouze jediným způsobem – svým srdcem. Království hříchu je závěrečný díl trilogie o Lachlanu Mountovi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Sinful Empire , 2017


více info...

Přidat komentář

HankaJosefiova
14.04.2024 5 z 5

Jak jsem tak celá první a druhý díl, bylo mi strašně líto, že už mi zbývá pouze ten třetí a přitom vlastně tak žalostně mají stránek příběhu, který jsem hltala jako blázen. Obě hlavní postavy jsem zbožňovala. Podle mě to nejde moc jinak. Jediné co bych vytýkala je překlad, který byl občas trochu kostrbatý. A slovo šoustat bych alespoň někdy vyměnila za šukat ale to už by to bylo moc dokonalý. Díky.

Books_by_Dee
20.02.2024 4 z 5

Přečti si něco od Meghan Marchové říkaly, a tak jsem udělala . a panebože Nemohla jsem přestat Dočteš první díl a kvůli cliffhanger potřebuješ hned další a vlastně hned ten další... Naprosto jsem příběhu propadla a zamilovala jsem se do bad boye Lachlana Mounta.

Příběh se odehrává v New Orleans, což je super změna scenérie pro mě, to rozhodně hodnotím pozitivně. Je to zase trochu něco jiného. Lachlan Mount je jméno se kterým nechceš mít nic společného. Když se však rozhodne, že mu Kiera, místní ředitelka palírny, bude patřit, tak se před ním nikam neschová. (No a ona vlastně ani nechtěla, že?) Propadla mu stejně tak jako já, takže se jí vůbec nedivím. Miluju v knihách tyhle dominantní týpky, co si myslí, že jim patří svět!

Mělo to dokonalý zápletky, drama – a ten sex! Panebože! 5 plamínků naprosto jasných. Za mě nejlepším dílem série je jednoznačně Vzdorující královna.

A když jsem dočetla tuhle sérii, nebyla jsem prostě schopná číst nic jiného než další její sérii, která lehce na tuhle navazuje. New Orleans je droga!


romispaci
22.01.2024 5 z 5

miluju tohle serii, prostě je skvělá <3

Ála1968
05.10.2023 5 z 5

Celá trilogie byla skvělá.Konec byl překvapením.Dlouho už jsem nečetla takhle dobrou romantiku a hlavně,aby byly všechny díly úžasné

Senza Jenka
12.09.2023 2 z 5

Plusové body za skutečně gangsterské scény a pohledy do minulosti. Oproti jedničce veledílo.

Iva095
17.07.2023 5 z 5

Za mě tento díl na to že byl zavěrečný tak byl nejslabší, ale i tak hodnotím 5*, protože ani od jednoho dílu z této série jsem nečekala nic extra, jediné co jsem chtěla je něco nenáročného a odpočinkového a to jsem přesně dostala.

Silvisek
23.06.2023 5 z 5

Super dej a uzasne zakonceni knihy. Moc se mi dej libil a opet prescteno za 2 dny jako ostatni dily. Bylo to napinave a uzasne.

P3_tis
24.04.2023 5 z 5

Skvělá zápletka a zakončení série!

miruska1
18.04.2023 5 z 5

Super......

eliska2126
08.04.2023 5 z 5

V Království hříchu se nám uzavírá příběh Lachlana Mounta a Keiry Kilgoreové. Jak se dalo očekávat, jejich vztah přerostl z pouhého splácení dluhu v něco víc (ale šlo vždycky jen o dluh?).

Konečně jsem tady dostala tu zápletku, u které jsem přestala dýchat a otáčela stránky s otevřenou pusou. Takové překvapení jsem fakt nečekala, ale dokonale mi do příběhu zapadlo. Všechno z předchozích dílů se spojilo a vysvětlilo. Dostali jsme ucelený obrázek Mountova života a to mi pomohlo pochopit, proč dělá určité věci, tak jak je dělá.

Za mě, můžu celou sérii jen a jen doporučit. Dlouho se mi nestalo, že bych stihla knihu přečíst za tak krátkou dobu. A určitě se brzo pustím i do Savage trilogy

Karin_Kim55
03.04.2023 2 z 5

Jejky, tak ten třetí díl byl velký špatný. Ale tentokrát je to čistě subjektivní. Vůbec mě nebavilo, jak do sebe ti dva byly už od začátku (téhle knihy) úplně udělaný. Mezi tou nenávistí a láskou nebyl žádný most, který jsme museli přejít, abychom od té nenávisti k té lásce došli. Přišlo mi to až moc na sílu ta láska.
Ani Mount už nebyl tak zajímavou postavou, když už polovina knihy je vlastně z jeho pohledu. Když jsme místy dostali po částech jeho minulost, bylo to šíleně zajímavý.

Na to, jak mě předchozí díly šíleně bavily a měla jsem je slupnutý jak malinu, tohle bylo velké zklamání. Dokonce i přeskakovala celé stránky, někdy jsem četla jen přímou řeč, abych věděla aspoň plus mínus o co go. (Nevím jestli zkusím autorčinu další sérii Savage trilogy... Možná až budu mít náladu na další jednoduchou ero.)

lusitta05
24.02.2023 4 z 5

Chcela som čítať Divokého princa, ďalšiu sériu od M. March,lebo akosi ma Mount po prvej časti prestal baviť. Lenže som sa musela k nemu vrátiť , lebo Mounta stále spomína aj v sérii Savage trilogy a nevedela som sa sústrediť. Aj keď autorka píše, že nemusíte predtým čítať Mounta, je to dobrá blbosť. Celá séria nebola zlá, ale nič až také úžasné, tentokrát nie som nadšená. Má to spád,dobre sa to číta, ale za 5 * to nie je.

Gabux
06.02.2023 4 z 5

Za mě o něco slabší díl. Přijde mi, že zde bylo spoustu věcí urychleno a příběhu to uškodilo. Na druhou stranu mě v tomto díle neskutečně bavil Jizva a Temperance. Zároveň uznávám, že autorka udržela tempo a kniha se opět četla sama. Zvrat v knize byl nečekaný, ale prospěšný. Vysvětlil pár dalších záhad, takže jsem ve výsledku spokojená.

Pokud hledáte lehké čtení s erotickými nábojem, kde je hlavním hrdinou nebezpečný muž s mocí a hlavní hrdinka je poměrně inteligentní žena, tak jste tu správně. Tahle série za to stojí. Sama jsem ji přečetla za den a půl a těším se na další díla autorky.

Eva_Skala99
26.01.2023 5 z 5

Jedna z nejlepších sérií, co jsem zatím doposud četla. Je to úplně něco jiného než Mona Kasten nebo Lilly Lucas. Ale má to své kouzlo, je tam napětí, strach, láska, sex .. Všechno v jednom a přitom to do sebe krásně zapadá. Doporučuji!

michaela5515
07.01.2023 5 z 5

Závěr trilogie byl boží. Nikdy bych nečekala, kdo je J. Překvapení jako blázen. Líbilo se mi, jak začalo všechno dávat smysl, zapadlo do sebe. Kniha neměla hluchá místa, místty jsem se zasmála a hlavně to byl přesně ten typ romance, co jsem chtěla číst. Za mě výborný počin.

Vaiolet
05.01.2023 5 z 5

Vyvrcholení série teda rozhodně nezklamalo. Konec byl teda snadno převídatelný, ale předcházející údálosti, tomu daly říz a spád.
Myslím si ale, že ty 3 díly se klidně dali spojit do jedné knížky.

adela.hol
02.12.2022 5 z 5

(SPOILER) Nejdramatičtější díl ze všech a za mě asi nejlepší. Celkově pro mě knihy měly vzestupnou tendenci.

Definitivně se tu projevily city Keiry i Lachlana a oba si uvědomovali, že bez sebe nemůžou žít. Že by pro toho druhého zabíjeli, jen aby byl v bezpečí. Což se samozřejmě v případě Lachlana stalo.
Propojení s minulostí bylo zajímavé a to, že Magnolia je vlastně dala dohromady a že J. nebyl muž, jak jsem si celou dobu myslela, to bylo opravdu překvapení.

Keira i Lachlan mi jako postavy sedli od první knihy, měli skvělou chemii a byli pro sebe prostě stvořeni. Oblíbila jsem si je a určitě si jejich příběh přečtu někdy znovu.

JanickaP
04.11.2022 4 z 5

Tak prvne musim rici,ze jsem cetla jen posledni dil. Nejak me ty prvni 2 dily nelakaly a prislo mi to zbytecne natahovani. Jako dalsi vec,co me totalne iritovala, bylo jmeno hlavniho hrdiny...Lachlan :D, boze, kdo to vymysleeeel. Porad jsem mu chtela rikat lachtan,coz z takového drsnaka kterym byl delalo spis nějakého troubu :D. Ale knizka se da přečíst na 1 zatah, dej je pomerne rychly a zadne zbytecne zdrzovani. Kazdopadne me to uplne nevtahlo,abych nemohla prestat cist.

Shanib
30.09.2022 3 z 5

Za mě trochu zklamání po předchozích dvou dílech. Stačil jeden výlet a oba dva hrdinové hrozně otočí. Především Mount je najednou krotký a už není tak zajímavou postavou, ze které bych šla do kolen jako tomu bylo předtím. Napětí se vypařilo a tak nějak se to spíš táhlo.

mimi55
04.09.2022 3 z 5

Tak tohle byl asi nejslabší díl.

Štítky knihy

sex vraždy láska BDSM

Autorovy další knížky

Meghan March
americká
2021  83%Nemilosrdný král
2021  85%Království hříchu
2021  87%Vzdorující královna
2022  87%Divoký princ
2022  88%Říše neřesti

Kniha Království hříchu je v

Právě čtených3x
Přečtených927x
Čtenářské výzvě12x
Doporučených45x
Knihotéce320x
Chystám se číst138x
Chci si koupit36x
dalších seznamech14x