Konec nevinnosti

Konec nevinnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517777/bmid_konec-nevinnosti-Sny-517777.jpg 4 99 14

Nevinnost série

< 3. díl

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Mystery Press
Originální název:

End of the Innocence , 2014


více info...

Přidat komentář

Dela90
12.10.2023 5 z 5

(SPOILER) Brad požádal Julii o ruku a ona má teď prsten. Pořád chce mít svou svobodu, ačkoliv Brada nadevše miluje. Avšak jeho rodina to nevidí stejně. Chce se jí zbavit stůj co stůj. Právě budoucímu tchánovi leží v žaludku. Jenže Brad má kořeny v mafiánské rodině. A tak ne, všechno bude dokonalé. Julie si zažije šílené věci. Ale ty krásné a nemravné zažije právě s Bradem. Ona mu ukradla srdce a on pro ni udělá i nemožné.

Poslední díl byl tedy nářez. Nenajdete tu přeslazenou pohádku, ale pořádně nabušenou erotickou knihu s mafií za zády.

Brad je v tom až po uši a pro Julii by udělal prakticky cokoliv. Julie dá nevinnosti sbohem. Protože s Bradem v posteli je naprostá ďáblice. A její nejtajnější a nemravné přání se plní.

A ačkoliv rodina Julie chystá svatbu, ta Bradova se od všeho distancuje. Nevěří, že je s ním Julie pro lásku. A tak večer před svatbou mafiánská rodina zasáhne. Zvládne Julie najít zpět cestu k Bradovi? A jak se k tomu všemu postaví Brad?

Jednoznačně nejlepší kniha a prakticky i celá série od autorky. Doporučuju.

“Zachránil jsi mě ve chvíli, kdy jsem tě poznala. Ten den, jsem začala žít.

Andrejka91
09.10.2023 4 z 5

Poslední díl jsem četla s časovým odstupem od dvou předchozích a musím se přiznat, že mě čtení moc bavilo. Je to napsané skvěle. Nechybí napětí, akce, romantika, erotika a mafiáni. Erotické scény musím vyzdvihnout, ty má autorka skvěle zmáknuté. Jediné co, tak mohl být konec a epilog trochu delší, přišlo mi to málo rozvedené.


Kristy.Seb
08.10.2023 4 z 5

Poslední dva díly mě dost bavily. Napětí, láska, mafie..

JanickaP
31.07.2023 5 z 5

A ja bych si ten klisoidni konec prala:D. Za me to autorka utnula nějak rychle,bez emoci a s takovym malym otaznike "jako ze, co ze?". Tyhle knihy jsou klišé a vsichni,kteri je ctou s tim i pocitaji, no a co,ze to skonci - zili stastne az do smrti a hlavni hrdinka je tehotna :D. Celkově mi přišel posledni dil dost rychly, zadny extra rozvinuty dej a zapletku to nemelo. I tak hodnotim plne, jelikož mam celou serii moc rada.

havrmoni
30.07.2023 4 z 5

Hezké zakončení.

Radka1727
27.07.2023 3 z 5

Celkem zklamání..... třetí díl už bohužel neměl takový náboj jako předchozí dva díly, ať už dějový nebo sexuální. Ocenila jsem nepřeslazený závěr s tím že autorka nezabředla do klišoidních konců.

Jita160
12.07.2023 4 z 5

On je zvíře sexuální bůh z něhož šílela ,ukradl ji srdce ale nikdy plně její nebude protože Boha nikdo vlastnít nemůže.
Jejich životní styl byl pro ostatní nemorální, ale oni ho milovali. Trojky, večírky to byl jen vílí prach jimž bylo jejich kouzlo poprášeno.
Akční ,zamilované ,sexem nabité.

Leído
08.07.2023 5 z 5

Ano! Vůbec si nedokážu v podání jiné autorky představit erotickou trilogii, při které se pár dá dohromady už v prvním díle. Takových pokusů navázat pokračováním na nějakou dvojici už tu bylo moře, ale minimálně v sexu už je to vždycky nuda. Tady to bylo příjemně rozložené do všech tří knih, takže milovníky erotické literatury nenechala autorka ani na chvilku vychladnout.

Nicméně to rozhodně nebylo to jediné, co trilogie přináší. Pro vyprávění byl v tomto díle zvolený trochu jiný styl, kdy jsme od začátku věděli, co se stane a pak četli se zatajeným dechem, kdy k tomu dojde. Já měla upřímně trochu strach, že finále bude přespříliš, že z Breda se stane superman, co sám přemůže podsvětí nebo že "rodina" se dá dohromady a všichni budou šťastni až navěky. Jsem opravdu ráda, že autorka stála nohama na zemi a naservírovala to právě takto. Nemám ráda přeslazené konce a tuctové epilogy a vítám lehkou nedořešenost na konci, díky které můžu i po přečtení přemýšlet o tom, co by mohlo být dál. Jsem si jistá, že se k sérii v budoucnu ještě vrátím.

Fidibus
03.07.2023 2 z 5

(SPOILER) Nečekala jsem moc, ale tohle bylo celkem o ničem. Nejdřív balast - jak se Julie bojí oznámit zasnoubení v práci, pak řešení vztahů s oběma rodinami, převzetí podniku a otázka Alexis (zůstala stejně pootevřena) a pak překvapivě (fakt by byl Brad tak naivní?) po dlouhém čekání na svatbu její únos.
Bohužel děj ani sex s trojkami nezachránil. Jednou stačilo...

hana1039
25.06.2023 4 z 5

Tento díl byl trochu akčnější, ale na 5 * to pořád nebylo...konec je takový neuzavřený, aspoň pro nás čtenáře,pro Brada s Julií očividně ano...

evineckY
17.06.2023 5 z 5

Velká škoda, že tato pecka jako už končí.
Mafie, násilí a napětí - jako z Kmotra a k tomu ta veliká láska...
Moc doporučuji.

Eliška2110
16.06.2023 5 z 5

Super série. Byla jsem překvapená, jaký to ve 2.díle nabralo směr, ale ta akce to pěkně okořenila.

miloslava3256
16.06.2023 5 z 5

Úplně jiný styl než předchozí díly, první kapitola skočí skoro na konec knihy, ukáže děj a pak si 90% knihy říkáte, tak kdy to už bude? co se pokazí? nebo spíš od koho se co pokazí ... Tento styl psaní, flashbacky, ty zbožňuji, skvěle to namotivuje a vystupňuje zvědavost. Sexuálních scén se autorka nebojí, ty byly vážně výborný. Jen ten poměr, 85% knihy čekáte co se pokazí a pak během chvilky je vše vyřešené.

PetraN17
12.06.2023 3 z 5

Ten závěrečný díl mi přišel jako z jiné série. Nějak mi to nepasovalo. Celkem zklamání