Garfield - Pán z Ementálu

Garfield - Pán z Ementálu https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499112/bmid_pan-z-ementalu-Q1z-499112.jpg 5 14 5

Garfield série

< 57. díl >

Garfield, pán z Ementálu. Svrchovaný vládce sýrů, lasaní a tuňáků obhlíží své panství a nařizuje všeobecnou legraci!

Přidat komentář

hippiesak
07.01.2024 5 z 5

Garfield je boží, jako vždy... Tak to doma naše holky chytlo, že si na Playstation koupily i hru s Garfieldem :)

Kuža007
02.07.2023 5 z 5

Ze začátku to tak nevypadalo, ale postupně do nabíralo grády a ke konci se z tohoto čísla stal nadprůměrný díl. Nejlepší stripy:
"(Jon vztekle bouchne dveřmi, jde ke Garfieldovi) - Jon: Hele! - Jon: Paní Fenyklová má fotku, jak jí ničíš zahradu!; Garfield: No dobrá... Podepíšu se jí."
"Veverka: Porazili můj strom! - Veverka: Kde teď budu bydlet? - Jon: Co to je na půdě za rámus?; Garfield: Veverky mají kupodivu spoustu nábytku."
"Jon: Už jsem vám to říkal, kluci... - Jon: Žádné plenění u jídelního stolu. - Garfield: Ale my jsme Vikingové. (spolu s Odiem oblečeni ve vikingském stylu)"
"(Garfield má noční můru, okolo něj pochodují svíčky z narozeninového dortu - Hlavní svíčka: Jsme tady kvůli tomu večírku tento týden. Kde je dort?; Garfield: Kuchyň je támhle. - Hlavní svíčka: Dobrá, chlapi, ze mnou! - (svíčky pochodují, nemají konce) - (svíčky dál pochodují za vojenského marše, Garfield salutuje) - (svíčky pochodují dál) Garfield: Rozhodně jedna z těch depresivnějších narozeninových nočních můr."
"Jon: Ne, Lízo, v žádném případě. Aha, tak jo. - Jon: Jdu nakupovat - Jon (zuřivěji na Garfielda): Protože chci!; Garfield: Odevzdej průkaz muže."
"(Garfield jde) Cedule: Pozor pes. - Cedule: Který nějakým způsobem... - Cedule: získal zubařské nástroje.; Pes: Další. (Garfield se otáčí)"
"(Jon a Líza na romantické večeři, trapné ticho) - Jon: Kdybychom měli oči v uších, chodili bychom bokem? - Jon: Promiň, chtěl jsem vyplnit trapné ticho.; Líza: Někdy je trapné ticho lepší."
"Cedule: Ozvěna.; Garfield: Kašli. - Ozvěna: Kašli. - Garfield: Jsem nemocnější, než jsem si myslel."
"Jon: Víš, co je dobré? Špenát. - Garfield: Cha cha cha? Jone! - Garfield: Myslím, že to slovo se správně vyslovuje 'kobliha'."
"(Garfield čte malým myším pohádku) Garfield: 'Myšky se se sýrovou vílou srdečně rozloučily.' - Garfield: 'A ta mávla kouzelnou hůlkou a vylétla z myší díry.' - Garfield: 'Rovnou mezi rozevřené čelisti hladové kočky.'; Malý myšky: Béééé!"
"Jon: Dobré časy netrvají věčně. - Garfield: Budu si to pamatovat... - Garfield: Pro případ, že by začaly!"
"Garfield: Na vrcholu této hory sídlí moudrý muž. - Moudrý muž: Áááááá (padá z hory dolů) - Garfield: Dobrá, možná zas tak moudrý není."
"Jon: Nemůžu spát, Garfielde. - Jon: Myslím, že v šatníku je strašidlo. - Jon: Slyšel jsem ho naříkat.; Garfield: Nejspíš vidělo tvoje oblečení."
"Jon: Podívej na tohle, Garfielde. - Jon: Lidský mozek je lepší než všechny ostatní.; Garfield: O tom není pochyb, Jone. - Garfield: Měl by sis jeden takový pořídit."
"Jon: Hele, Garfielde, hodím ti hrášek a ty ho chytíš do tlamy! - (hrášek se odrazí od Garfielda) - Jon: Zapomeň na to.; Garfield: Jaké další číslo je na programu, principále?"
"Líza: Takže ty a Garfield dneska hodujete? - Líza: Jen tak náhodou, nemáte na sobě tógy? - (Jon i Garfield v římských tógách) Jon: Cože?; Garfield: Ještě hrozny."


trudoš
20.10.2022 5 z 5

„Víš, co je dobré? Špenát.“
„Cha cha cha! Jone! Myslím, že to slovo se správně vyslovuje ‚kob-li-ha‘.“

Jarka_rybář
05.10.2022

Garfield. Mistr super!

kolacky
27.08.2022 5 z 5

Opět naprostá klasika! A obdivuju Liz, že to s tím praštěným Jonem umí a vydrží...