Garfield jde do ráje

Garfield jde do ráje https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492983/bmid_garfield-jde-do-raje-DYq-492983.jpg 5 18 4

Garfield série

< 56. díl >

Co je to štěstí? Bříško jenom plné… Následované dlouhatánským zdřímnutím

Přidat komentář

Kuža007
14.03.2023 5 z 5

Další zajímavé Garfieldovy příběhy. Vše komplet v barvě. Nejlepší stripy:
"(Líze pípá mobil) - Líza: Ahoj, Jone! Co se děje?; Jon: Ehm... - Jon: Zapomněl jsem, proč ti volám.; Líza: Tak mi zavolej, až si vzpomeneš - (Jon zavěsí) - (vzpomněl si) - (chce jí volat nazpět) - Jon: Zapomněl jsem její číslo!!!; Garfield: Staří lidé jsou legrační."
"(Jon telefonuje Líze) - Jon: Kam bys dneska chtěla zajít na večeři, Lízo? - Jon: Co třeba italskou? (Garfield se usmívá) - Jon: Ne? Tak čínskou? (Garfield o ní sní) - Jon: A co třeba pizza? (Garfield nadšený) - Jon: Nebo prostě dáme velký mastný hamburger? (Garfield v labužnické extázi) - Jon: Jo, a možná budeme muset vzít kocoura.; Garfield: 'Možná'? Není žádné 'možná'."
"Jon: Dneska mám rande, Garfielde. - Jon: Tento týden je s výběrem filmu na řadě Líza. - Jon: Upřímně doufám, že to nebude holčičí slaďák. - Jon: No tak, ať je to nějaký horor o příšerách! - Jon: Ahoj Lízo, tady Jon! Na co se budeme dnes koukat? - Líza: Vybrala jsem film o příšeře.; Jon: Jo! - Líza: 'Kráska a zvíře' (Garfield podává Jonovi papírové kapesníky)"
"(Líza zahradničí a pozpěvuje si) - Líza: To je krásný jarní den, Garfielde. - Líza: Čisté nebe... sluníčko... - Líza: Skvělý den na práci na zahrádce. - Líza: Takové dny by měli lidé oslavovat. - Jon: Přivítejte jarního skřítka!!! (Jon v přestrojení za obří kytku) - Líza: Mám se podívat?; Garfield: Máš v pořádku srdce?"

bazyk21
22.09.2022 5 z 5

zajímavý příběh, nádherná ilustrace


trudoš
06.09.2022 5 z 5

„Vesmír se netočí kolem tebe.“
„To mě vůbec nepřekvapuje, hochu! Vesmír má spoustu dalších nedostatků!“

kolacky
13.08.2022 5 z 5

Mňau... Lízo, neohlížej se, jde jarní skřítek!!!