Garfield to smaží

Garfield to smaží
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469334/bmid_garfield-to-smazi-S3W-469334.jpg 5 21 21

Přidat komentář

hippiesak
09.10.2023 4 z 5

Jako opět nezklamalo, ale jak to spadá pod ten Nickelodeon, tak mám pocit, že tak chybí um Jima Davise... Ale možná je to jen pocit, když to píšu v pondělí ;)

Kuža007
14.03.2023 5 z 5

Další úspěšný díl s Garfieldem, který nezklamal. Konečně kompletně v barvě. Nejlepší stripy:
"(zvoní telefon) Jon: To bude určitě Líza! - Jon: Arbucklovo hnízdečko lásky... U telefonu Jon Francouzák. - Jon: Dobře, paní Fenyklová, a vy?; Garfield: Dej jí za mě polibek, francouzáku."
"Jon: Nasaď úsměv Mony Lisy. - (Garfield vytřeští ústa i celý obličej) - Jon: Tak se Mona Lisa nesměje!; Garfield: To jsi ji neviděl na koncertě Michala Davida."
"Líza: Ve městě je výstava panenek.; Jon: No tak půjdeme! - Líza: Vezmu si kabát! - Jon: Proč jsi mě včas nezarazil?; Garfield: Pozdravuj ode mě Annabelle."
"(Odie čichá) - (Odie jde okolo Garfielda) - (přejde ho, čichá dál) - (vyhrabe hromadu hlíny) - (našel kost) - (chce odhopkat pryč, Garfield ho chytí rukou za ocas, je v té hromadě hlíny) - Garfield: Ne tak rychle, bagristo."
"(Garfield se zarazí, když uvidí ceduli) - Cedule: Pozor zlý ples - Pes: Víš kolik jsem na té ceduli ušetřil?; Garfield: Ne dost."
"Jon: Že sis dnes objednala moc čínského jídla? (Garfield zbystří, vyráží) - (u Lízy někdo zvoní na zvonek) Líza: Počkej... Někdo zvoní u dveří. - Jon: On už je tam, že jo?; Líza: Přinesl si vlastní hůlky."


bazyk21
18.07.2021 5 z 5

Garfield opět nezklamal, smál jsem se, až jsem se za břicho popadal, a že mám za co ;o))

trudoš
15.04.2021 5 z 5

„Nejlepším přítelem člověka se stane ten, kdo ho podplatí.“