Garfield - Pozor! Nadrozměrný náklad

Garfield - Pozor! Nadrozměrný náklad https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458755/bmid_pozor-nadrozmerny-naklad-1Ns-458755.jpg 5 19 4

Přidat komentář

Kuža007
28.03.2023 5 z 5

Další skvělý díl Garfielda od Jima Davise. Další porce skvělých stripů. Nejlepší stripy:
"(Garfield zvoní zvonkem) - Jon: To zní jako zvoneček 'veselého zmrzlinářského vozu'! - Jon: Ale kde je 'veselý zmrzlinář'?; Garfield: Dofukuje si veselou pneumatiku."
"Jon: Kam si rozložíme věci?; Líza: To je jedno. - Jon: Co třeba támhle hned u vo- - Jon: (Líza v plavkách) ooooooooooooo...; Garfield: Říkají mu 'Jonny spadlá čelist'."
"Jon: Chci, abys tu myš chytil! - Jon: A chci, abys ji chytil okamžitě! (Garfield se pořád směje) - Jon: Co je ti na tom k smíchu?! (myš stojí za Jonem a paroduje ho)"
"Líza: Upekla jsem ti sušenky bez cukru... - Líza: s rozinkami! - Garfield: Kdy jsi propadla temné straně?"
"Jon: Tak dobrou noc, Lízo.; Líza: Dobrou, Jone. - (Jon je nervózní, že Garfield neodchází) - Jon: Nemůžu ji políbit, když se díváš, Garfielde.; Garfield: (k Líze) Zůstanu tu, jak dlouho budeš chtít."
"(Odie vyje na měsíc) - Jon: Slyšel jsi to.; Garfield: Jo. - Garfield: To je volání blbé zvěře."
"Jon: Hele, Irmo, co znamená to malé srdíčko? - Irma: Že to je zdravé. - Jon: A co pak znamenají ty lebky a zkřížené hnáty?; Garfield: Že to je chutné!"
"Líza: Ty, Jone. - Líza: Proč se mi Garfield tře o vlasy? - Jon: No, hádal bych, že sis myla vlasy šamponem s ovocnou vůní.; Garfield: Přesněji broskvovou."
"Jon: Podívej, paní Fenyklová dělá sněhuláka. - Jon: Ne... Je to jen obří sněhová koule. - Jon: Počkat... to je katapult?; Garfield: Kdyžtak budu v podzemním krytu."
"Jon: Už sis připravil seznam vánočních přání?; Garfield: Dalo to práci, ale ano. - Garfield: Poslal jsem ho Santovi e-mailem. - Vánoční skřítek: Už se zase dostal přes firewall, pane.; Santa Claus: Teda, ten kocour je hacker."
"Garfield: (vysmátý) Já nemám jedinou starost. - (projde vystrašený Jon) - Garfield: Přenechal jsem je druhým."
"(Garfield se dívá na detektivku v TV) Strážník: Pane, mám podezření, že to byla vražda!; Inspektor: Vražda říkáte?! - Strážník: Ano, pane... Vidíte to piano?; Inspektor: Piano? - Strážník: Ehm... To co stojí na mrtvole?; Inspektor: Ahá, tohle piano.; Garfield: Inspektor Tupý ze Scotland Yardu."
"Líza: Co si vezmeš na sebe večer do restaurace? - Líza: Ty si chceš vzít tohle...? - Jon: No, tak asi nechci.; Garfield: Módní policie má novou komisařku."

kolacky
25.02.2021 5 z 5

Paráda, jako vždycky!


bazyk21
23.01.2021 5 z 5

bomba, jako vždy

trudoš
13.12.2020 5 z 5

„Nenávidím změny. Dřív mi nevadili..., ale změnil jsem se.“

Štítky knihy

komiksy Garfield

Kniha Garfield - Pozor! Nadrozměrný náklad je v

Přečtených29x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce8x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x