Garfield - ani sousto nazmar

Garfield - ani sousto nazmar https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503972/bmid_ani-sousto-nazmar-rGq-503972.jpg 5 13 5

Garfield série

< 58. díl >

Pokaždé, když otevře tlamu, mu do ní buď padá jídlo, nebo mu z ní padají hlášky!

Přidat komentář

hippiesak
10.04.2024 5 z 5

TOP, co dodat ;)

trudoš
15.07.2023 5 z 5

"Svět se netočí kolem tebe."
"To máš recht, kámo. Protože jsem mu to zakázal!"


bazyk21
25.05.2023 5 z 5

prostě Garfield ;o))

Kuža007
14.03.2023 5 z 5

Další výtečné příběhy s Garfieldem, Odiem, Jonem a Lízou. Věřím, že toto nebude dlouho poslední díl. Nejlepší stripy:
"(Garfield je naštvaný) - Jon: Už jsem se omluvil! - Jon: Naškrobil jsem mu čepici."
"Garfield: (píše e-mail) Santo, přines do našeho domu spoustu dárků. Budou tu sušenky. - Jon: Cha! Santu nemůžeš podplatit! - Santa Claus: Heleme se, sušenky!"
"Garfield: Už jen jeden týden musím být hodný! - Jon: Vánoční polka na harmoniku! - Jon: Vyvalte sudy vaječňáku.; Garfield: Nevydržím to, že ne?"
"Kulturistka Gréta: Dneska večer se připravíme na nový rok náročnou posilovací sestavou! - (Garfield telefonu Jonovi) - Jon: Haló? Haló?; Garfield: Za tohle tě zabiju."
"(Jonovi pípá mobil) - Lízina SMS: Jone, nepůjdeme dnes večer někam na večeři? Líza. - Jonova SMS: Jasně! Dobrý nápad! - Lízina SMS: Pojďme do té italské. Mají tam nejlepší lasaně. - Jonova SMS: Jsem pro! - Líza: (přichází) Ahoj, Jone, to jsem já! - Líza: Nenechala jsem tu telefon?; Lízina SMS:... a zbytky si odneseme domů.; Garfield: (píše z Lízina mobilu) Ajaj."
"Líza: Včera jsme si s Jonem vyrazili, Garfielde. - (Líza má zaražený výraz) - Líza: Tancovat.; Garfield: Mrzí mě, že jsi to musela vidět."
"Garfield: Ach jo. - (smutně se kouká z okna) - Garfield: ÁCH JO. - Jon: Ale no tak, Garfielde... - Jon: Já tě chápu... všem nám chybí. - Jon: Musíš vydržet, kamaráde. Vrátí se dřív než se naděješ! - Líza: Jaro?; Jon: Zmrzlinářské auto."
"Garfield: Á ha ha ha ha há! - Garfield: (směje se nad knihou) Ha ha ha ha ha! - (podává knihu Jonovi) - Jon: Á ha ha ha ha há! - Garfield i Jon: He, he, he, he, he. - Líza: (čte název knihy) Kočky a jejich vybíravost v jídle. - Garfield, Jon i Líza: Á ha ha ha ha ha há! (Garfield i bouchá do stolu)"
"Pes: Už tě skoro mám, kocoure! - Pes: Pošťák! - Garfield: Díky Bohu za neschopnost udržet pozornost.; Pes: Veverka!"
"Garfield: Měj jsem depresi. - Garfield: Ale Jon to napravil. - (Jon v klaunském kostýmu) Garfield: Teď mám strach."

kolacky
30.10.2022 5 z 5

Tlusťoch Garfield nezklamal... ani Líza, tentokrát docela hodně zapojená.