Komentáře knihy Výlet za všechny peníze

Jančislava
21.06.2026

Tento díl se nám líbil více než minulý.

andrew8woods
03.06.2026

Možná už na to nemám věk, ale rozhodl jsem se, že si v dospělosti znovu přečtu celou tuto sérii dětských knih, kterou jsem jako dítě vlastně četl. K mému překvapení jde o velmi povedené dílo a dalo by se říct, že je to jedna z knih, kterou si užijete bez ohledu na věk.

Jak má tato série ve zvyku, jde hlavně o jednoduchý příběh, tentokrát odehrávající se na takové té klasické rodinné dovolené, která se úplně nevydaří tak, jak bylo plánováno – asi každý se v tom někdy pozná.

Přestože mi humorné knihy většinou vtipné nepřijdou, tady musím autorovi nechat, že dokáže být opravdu zábavný.

Plný počet kniha nedostane pouze kvůli jedné věci – a to je pár překlepů, které se v ní objevují. Většinou si toho nevšimnu, ale tady mě to hned několikrát na začátku docela zarazilo.

Aknel26
06.04.2026

Po prohrané sázce jsem byla donucena přečíst si další díl poseroutky - a abych byla spravedlivá, musím říct, že to nebyl žádný trest, naopak jsem se dobře pobavila a několikrát se i nahlas zasmála. Děj se odehrává během tří dní, kdy si Heckleyovi vyjedou na letní dovolenou. Program plánují podle časopisu i na principu gamebooku, ale pochopitelně dojde k mnoha komplikacím a absurdním situacím. Moc mě bavilo líčení trablů se člunem, se seletem, s ubytováním, s Fousáčovic rodinou i s klíčky od skříňky v aquaparku. Jen Mannymu tu španělštinu nějak nevěřím...

Ereandil
23.02.2026

Devítileté děti schvalují, líbí se jim humor a příběh, navíc font knihy je pro prcky dobře čitelný, a ti pak mají radost, že zvládnou celou knihu přečíst za pár hodin.

Mně knížka přišla jako příjemný materiál pro trávení společného času, ale mám výhrady k tomu, že skvělé nápady knižní maminky nebyly kvitovány s větším nadšením a autor z ní neudělal kladnou a skvělou postavu.

lucygreen
08.06.2025

I když jsem pár předešlých dílů musela přeskočit a budu se k nim vracet na preskáčku, jsem moc ráda, že jsem si přečetla tenhle. Možná je to zatím můj nejoblíbenější, protože vyvolal až záchvaty smíchu. Bylo to prostě osvěžující a o zážitky nebyla nouze. Doporučuji hlavně pro milovníky selat a smaženého másla (pochopíte v knize). Seriózní doporučení by bylo pro všechny, co se rádi baví. A také jim nevadí, že už třeba nejsou ve věkové kategorii těchto knih (jako já), zkrátka neberou se tak přísně vážně.

S.Holmes
25.07.2024

Velmi dobře se čte a je v ní hodně obrázků. Doporučuji začínajícím čtenářům.

26.12.2023

U této knihy jsem prostě nemohla odtrhnout oči

26.12.2023

Ten kdo má rád vtipné události a selata, musí si přečíst tuhle knihu.

26.12.2023

Knížka byla velice vtipná. Ale to sele bylo opravdu nejlepší

čtenářka76
06.11.2023

Možná nejlepší díl, i když každá kniha poseroutky má něco do sebe.
Ale to sele :-)))

nakavusterezou
30.09.2023

Ač jsem na tuhle literaturu stará, furt mě baví.

arthur9747
11.05.2023

moc dobrej dil jen prvni stranka a zacalo to byt zabavny

Hebrey
03.07.2022

Z prvních devíti dílů je tenhle zatím nejvtipnější. :)

dájavídek
25.05.2022

Zase vtipné :D. Hlavně to sele :-D. Doporučuji!

Pružinka
04.05.2022

Není to Výlet za všechny peníze, ale Kniha za všechny peníze!

EvikU.
27.01.2022

Tenhle díl se mi zamlouval méně. Proto hvězda dolů. Přišlo mi to místy nepravděpodobné. Ale jako odreagování stále dobrá volba.

medlovice
30.10.2021

Gregu, jsem ráda ,že jsi tenhle výlet přežil. Tvoje matka to myslí dobře, ale skončí to vždycky katastrofálně.

Lucissia
28.05.2021

Katastrofa. Ne kniha, ale výlet. :-) A jak se bavil syn, bavila jsem se při čtení i já. :-)
V autě jsme měli jen čtyři sklápěcí sedadla, takže máma rozhodla, že táta dobrovolně přespí ve člunu. :-D

KrystofVacula34
20.04.2021

Příběh nás zanese do dob prázdnin. Jelikož si rodinka chce užít prázdniny plné zábavy, neváhají a vydávají se na výlet. Dohodnou se že navštíví památky a další zajímavá místa. Ovšem nedopadne to tak jak si zamýšleli. Po pár hodinách cesty a projetých míst,najedou s jejich autem na střep a píchnou kolo. Jak je vám nejspíš jasné nebude to jediný problém co se jim na jejich cestě stane.... !spoiler! jen mohu říct že na farmářské soutěži,kde je úkolem uhádnout váhu prasete,tak nejmenší člen rodiny Manny uhádne přesně váhu a tak si prase musí nechat. Jinak kniha se mi líbila. Jak po vyzualni tak po obsahové stránce. Doporučuji všem co mají rádi humor na úrovni :)

VeruMalfoy
19.04.2021

(SPOILER) Tato kniha je o tom, že veliké dobrodružství se dá zažít i v autě na cestách. Malý Greg o svých zážitcích píše dost vtipně. Dobrodružství s prasetem je úžasné. A zápletka s klíčem od skřínky na konci je opravdu vtipná.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi