Zas tak moc souzeni si nejsme

Zas tak moc souzeni si nejsme https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517996/bmid_zas-tak-moc-souzeni-si-nejsme-QC4-517996.jpg 4 113 28

Cane Brothers série

< 2. díl >

Z nepřátel se stávají milenci! JP Cane je totální protiva. Takže si dovedete představit, jak jsem naštvaná, když s ním musím pracovně letět do San Francisca, a ještě navíc s ním bydlet v jednom apartmá. Ten chlap neumí pořádně nosit košili, cpe se tyčinkami a neustále si na něco stěžuje. A když k tomu připočtu jeho flirtování a jeho dokonalý vzhled, ocitám se v zajetí pokušení, co mi v noci nedá spát. Ale hádejte, kdo se dokáže perfektně ovládat? Já! Protože jestli jsem si něčím jistá, tak tím, že JP Cane a já si rozhodně nejsme souzeni.... celý text

Literatura světová Pro ženy Fantasy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

So Not Meant to Be , 2017


více info...

Přidat komentář

Katebe
09.04.2024 3 z 5

Jaj. První díl byl pecka, tento díl se mu v žádném případě nevyrovná. Nebyl tak vtipný. Děj se strašně táhl a místy jsem ztracela zájem.
Kelsey mi vůbec nesedla. Beznadějná romantička, která měla pořád nějaký problém a mizerné sebevědomí.
Naopak JP jsem si oblíbila a jen díky němu jsem se občas i bavila. Jeho vztah k holubům byl super.
Nebyla to špatná kniha, ale po předešlém dílu, to bylo zklamání. Možná kdybych je nečetla hned po sobě, hodnocení by bylo vyšší.
Další díl si přečtu, ale dám si trochu přestávku, po tomto díle se mi do něj moc nechce.

Ála1968
01.04.2024 3 z 5

Já asi budu vybočovat z řady,ale na můj vkus to bylo hrozně dlouhý a utahaný.Jsou knihy s 500 stránkami,třeba od Mariany Zapaty, které jsou čtivé a celou dobu se něco děje,tady to bylo hrozně úmorný a až na pár stránek to bylo takové o ničem


musivila
14.03.2024 4 z 5

U prvního dílu jsem se hodně bavila a očekávala jsem to samé i u druhého. Bohužel se tomu úplně tak nestalo. Scény, u kterých autorka zamýšlela, že se čtenář pobaví, mně přišli mnohdy trapné a div jsem neprotáčela oči nad chováním hlavních hrdinů. Jediné, co mě opravdu pobavilo, když se JP opil. A celá ta kauza s holubem Kazoo mě dostala.
Kelsey mi úplně nesedla, na mě až moc velká romantička.

„Život nejsou jen růže a svíčky, zlato. Je v něm taky nějaká realita a tou je, že i když jsme spolu, stejně tě budu přivádět k šílenství.“

Ale určitě si nenechám ujít další díl. Jsem zvědavá, co si autorka připraví pro posledního z bratrů.

Michelleee
07.03.2024 4 z 5

Další úžasný díl této série. Tentokrát je příběh o bratrovi minulého hlavního hrdiny a sestře minulé hlavní hrdinky. Bavilo mě to, čtení utíkalo. Jednička byla asi o kousek lepší. Jsem zvědavá na další pokračování třetího bratra.

KatieKuli
07.02.2024 4 z 5

Rozhodně jsem se nad příběh JP a Kelsey zasmála. Jejich nepřátelská nevraživost, která zastírala jejich vlastní nejistoty, byla chvílemi boj na život a na smrt :-).
Ubírám bod za závěrečnou "zápletku" (ušetřilo by se 100 stran a narušilo mi to celkový dojem) a přidávám za velmi kontroverzní vztah JP k holubům :-)).
Už se těším na třetího bratra.

Andrejka91
06.02.2024 5 z 5

Já tuhle sérii i vlastně autorčin styl psaní žeru. Za mě je tohle nejlepší slowburn co jsem za poslední dobu četla. Je to vtipné, milé a nenáročné čtení.
Tato dvojice byla tak praštěná, že jsem se chytala za hlavu, proč se chovají jako pětileté děti, ale když jsem si ty situace představovala, bylo to mega vtipné.
Těším se na další díl.

0197
25.01.2024 4 z 5

To je panečku série. Tři sexy, šarmantní a bohatí bratři, kteří spolu řídí firmu a postupně nacházejí tu pravou.

JP byl od prvních chvil zakoukaný do majitelky firmy na udržitelné organizování. Bohužel ji jaksi nedokázal přimět, aby ho neviděla jen jako playboye, který se nechce usadit. To jak pomáhal holubům a jak se při mluvení o nich uměl rozvášnit bylo vtipný a rozkošný. Byl to muž snů. Věnoval pozornost všemu, co Kelsey řekla.

Kelsey byla romantička, která hledala spřízněnou duši. Občas mě vytáčela, jak mu nechtěla dát šanci a dost věcí si domýšlela, ale na druhou stranu nějak ji nedal najevo, že by stál o vážný vztah. Ten její podcast byl super. Tím, že skoro ve třiceti ještě nenašla toho pravého si myslela, že je s ní něco špatně a bojovala s tím, že není dost dobrá.

První díl byl vtipný od samého začátku. Tady takových 150 stránek trvalo, než se to pořádně rozjelo a než jsem se začetla, ale jakmile odjeli na služebku, už to mělo ty správné grády. To drama na konci mi popravdě úplně nesedlo. Ale zase epilog neměl chybu.

V celém díle se objevovali Huxley i Lottie a vlastně i Breaker. Jedná se o romantickou komedii s pár dost trapnýma scénama, kdy se zasmějete. JP byl opravdu miláček. Zatím je mým oblíbeným bratrem.

- služební cesta
- slow burn
- kolegové
- miliardářská romance
- oba pohledy

astra3
25.01.2024 5 z 5

Kniha splnila má očekávání. Romantika na dlouhé zimní večery.

Ketfl
12.12.2023 5 z 5

Na příběh dalšího z Caneovic bratrů jsem se těšila, protože první díl mě mile překvapil a neskutečně bavil. A hned prozradím, že vůbec nejsem zklamaná.

Kniha je opět zařazena v žánru romantická komedie a nabízí hned celou řadu vtipných scén. Kolikrát už to byl trochu trapno-humor, ale mně to teda vůbec nevadilo, fakt jsem se smála většinu knihy. Hlavní hrdina JP má navíc úplně prazvláštní zálibu a epilog byl tedy opravdu třešnička na závěr.

Když už jsme u JP, taky jste hádali, jak se ve skutečnosti jmenuje plným jménem? Já teda ano!

„Poslouchej mě, Jonathane Patricku Cane...“
„Takhle se nejmenuju.“
„Je mi fuk, jestli se jmenuješ třeba Jarmil Prdel, ale budeš mě poslouchat.“

JP byl celkově miláček a dle mého názoru hlavní tahoun příběhu. Neskutečně jsem si ho zamilovala. Kelsey příběh naopak trochu kazila. Nebudu lhát, někdy jsem si říkala, že je to pěkná kravka. K JP se kolikrát chovala hrozně a takovou dobu jí trvalo, než se jí rozsvítilo v hlavě. Ach jo! Přitom si myslím, že většina čtenářek by JP brala hned, já tedy určitě.

Stejně jako první díl, i příběh JP a Kelsey nenabídne nic, co byste jinde už nečetli, ale já si čtení opravdu moc užila. Sice mě trochu překvapilo, že to bylo dost slow burn a na nějaké rošambíčko jsme si museli pěkně počkat, ale když už na to došlo, bylo to pěkně žhavé. Za mě super čtení a moc se těším na příběh posledního z bratrů.

Tato série určitě stojí za přečtení.
Hodnotím 4,5 z 5

Anna195
08.12.2023 5 z 5

Milujem túto sériu a tento druhý diel mi to len potvrdil. Opäť bol plný vtipných situácií a humoru, takže ak ste nečítali máte sa na čo tešiť. Milujem autorkin humor a aj v tejto knihe ho opäť plne využila, zároveň je tu množstvo trápno-vtipných scén, kde som sa hanbila spolu s našimi postavami.

JP ma očaril už v prvej časti. Musím povedať, že JP bol muž činu a zároveň to, ako sa postupnými krokmi približoval a získaval si Kelsey bolo niečo nádherné. Jednoducho sa len tak ľahko nevzdal a bojoval. Najviac ma prekvapilo, aký bol pod povrchom, keďže navonok pôsobil ako namyslený chlapík, ale v skutočnosti to bol veľmi dobrosrdečný a milujúci chlap. A jeho podpora v holuboch Tak to bolo niečo.

Kelsey zo začiatku mala v sebe množstvo domienok, čo nemusí každému sadnúť, ale chápala som, prečo bola na začiatku taká. Som rada, že tu Kelsey prešla takým prerodom, keď začala spoznávať skutočného muža svojho života. Ale JP sa ani jej počiatočným správaním nedal odradiť, za čo získal u mňa plusové body.

Chaválim slow-burn romatiku, táto linka sa sem skvelo hodila a ani chvíľu ma ich zbližovanie nenudilo. Zároveň chémia medzi nimi bola nesutočná a hlavne to neustále napätie, kedy to vybuchne. Inak epilóg v tejto knihe zbožňujem.

Už sa teším na poslednú časť.

sarka9171
04.12.2023 1 z 5

Souhlasim se zoomy a dalsimi lehce nespokojenymi. Prvni dil byl super, ale toto jsem nedocetla.. Zkusila jsem znovu po 2 tydnech a vic jak dalsich 20 stran jsem nedala.. Hlavni hrdinka hruza.

Raislin
23.11.2023 1 z 5

Bohužel tady musím souhlasit s LenRan. Tato kniha byla úplně bez nápadu. Hlavní hrdinka je strašná (úplně jsem na ní i na její sestru měla averzi) a příběh je komický až hloupý. Zbytečná ztráta času.

LenRan
08.11.2023 2 z 5

Vůbec mě to nebavilo:( Tak strašně tuctovou a neoriginální knížku jsem dlouho nečetla. Jediná originální věc na tom byli ti holubi, jinak nuda a šeď. Do dalšího dílu už nejdu, protože autorce evidentně po první díle došly nápady.

hana1039
06.11.2023 5 z 5

Musím dát celý počet bodů už z důvodu, že i když příběh nebyl bůhvíjaký,tak mě pobavil, zasmála jsem se a to se taky počítá... někdy děj nemusí být v tomto žánru napínavý, temný, někdy stačí, když je v něm vtip, obyčejné popichování, hašteření, prostě vše,co potřebujete k relaxaci a to mi tahle knížka splnila :-))

Zomy
01.11.2023 2 z 5

Za mě je to tentokrát velké zklamání. Po prvním díle, který mě mile překvapil a hlavně pobavil, mi tohle přišlo nekonečné. Už dlouho se mi nestalo, že jsem se těšila, až knížku dočtu, ale tady jsem se už JP a Kelsey fakt chtěla zbavit.
Kelsey celých 200 stran na JP akorát štěkala, takže nechápu tu jeho oddanost. Ani jeden mi nebyl pořádně sympatický, příběh téměř o ničem, jen plno kecání a nic z toho.

Nermal
30.10.2023 5 z 5

Každý další autorčin román se mi zdá lepší než ten předešlý. Moc se mi to líbilo. Při čtení stránky ubíhají jako splašené, přestože jich má kniha opravdu hodně.
Můžete si přečíst, co se odehrává v chlapovi, jehož láska a touha k jeho milované není opětována. A jak pak vyvádí a škádlí svou vyvolenou, když jsou jeho city konečně naplněny. JP to s Kelsey nemá jednoduché, ale přesto vytrvá ve svém snažení.
Doporučuji všem romantickým duším.

Dellphi
22.10.2023 4 z 5

Bavilo mě to. Víc asi netřeba dodávat, protože všechno podstatné už je vypsané v ostatních komentářích Snad jen, že se přidávám k těm, které Kelsey občas štvala tím, jak se zachovala k JP, kterého tak nevědomky mnohokrát zranila a mě ho bylo líto. Naštěstí měl spoustu trpělivosti a vytrval, takže o něho Kelsey nepřišla. Ještě chválím autorku za vtipné úseky s Kazooem – sakriš, netuším, jak se to skloňuje :-D ale po přečtení ( i během) pochopíte

kristy.books
15.10.2023 4 z 5

Zas tak moc souzeni si nejsme je druhým dielom série Cane Brothers. Priznám sa, že zo začiatku som mala z knihy trochu zmiešané pocity, no keď sa príbeh viac rozbehol, začala som si ho užívať, dokonca môžem povedať, že sa mi páčil o niečo viac ako Zas tak moc ho nežeru.

Kelsey mi v jednotke sadla lepšie než jej sestra, no teraz ma miestami trochu hnevala. Nehovorím, že bola zlá, bola to šikovná a dobrosrdečná mladá žena plná energie, ale... Vadilo mi najmä jej správanie k JP-mu v niektorých situáciách, jednoducho naňho mala vo svojej hlave zaškatuľkovaný určitý názor, čo ju ako keby zaslepovalo, a tak ho občas chtiac-nechtiac dosť ranila. Keby ho viac počúvala a dala mu priestor jej niektoré veci vysvetliť, zistila by, že pravda je iná, než ako si myslela. Viem, že sa v mužoch už párkrát sklamala, čo naštrbilo jej sebavedomie a JP jej často brnkal na nervy, ale niekedy by nezaškodilo, keby nebola taká tvrdohlavá a počúvala, čo jej kto chce povedať. Ale áno, v druhej polovici som si k nej už celkom dokázala nájsť cestu.

JP mal povesť takého "frajírka", čo nič neberie vážne, zo všetkého si robí srandu a len strieda jednu ženu za druhou. Je pravda, že najskôr by som ho za toto jeho správanie najradšej prefackala, ale čím viac sme ho spoznávali, tým viac si ma získaval. Rozhodne mi sadol viac než Kelsey. Pod maskou pohoďáka sa totiž skrýval citlivý muž, ktorého trápilo viacero vecí, napríklad nešťastná láska. Niekedy by som ho najradšej objala a uistila ho, že všetko bude dobré. V niektorých scénach mi preňho doslova pukalo srdce, až mi vybehla aj nejaká tá slza. Veľmi som si priala, aby už konečne našiel svoje šťastie, v osobnom i pracovnom živote.

Kelsey a JP sa v prvých kapitolách správali ako malé deti, niekedy ma to ich doberanie bavilo, inokedy som prevracala očami (fakt to miestami preháňali). Potom ich vzťah nadobudol taký "vážnejší" charakter a romantická linka ma už bavila viac. Pri týchto dvoch ste sa v jednej chvíli smiali a v druhej už s vami lomcovali najrôznejšie emócie. Bolo to medzi nimi ako na horskej dráhe, ale na druhej strane som rada, že autorka to s nimi neunáhlila a dopriala im potrebný čas. Objavili sa aj nejaké bizarné situácie, kedy som nevedela, či sa mám smiať, alebo chytať za hlavu. JP bol taký exot, ale k nemu sa mi to proste hodilo.

Samozrejme, že tu nesmeli chýbať ani postavy z predchádzajúcej časti. Veľmi sa mi páčili súrodenecké vzťahy medzi Kelsey a Lottie a JP a jeho bratmi. Vždy sa jeden na druhého mohli spoľahnúť, pomáhali si a kryli si chrbát. Teším sa na príbeh posledné brata.

monika0181
12.10.2023 5 z 5

Tak rovnou říkám, tohle fakt nečtěte v hromadné dopravě. Zkusila jsem to, opravdu to není ono, když po Vás kouká půlka metra, jak se smějete nahlas nebo prožíváte erotickou scénu. MQ je úžasná autorka, která pobaví, píše s vtipem a má neotřelé zápletky i ke známým dějovým liniím. To jejich špičkování, dohadování. Holub Kazoo. To jsou situace, kdy vážně nešlo číst knihu naprosto v klidu bez vnějších emocí. Není to náročné téma. Je to kniha k odpočinku, pobavení. Zvu Vás ke čtení, užijte si to, stojí to za to.

Books_by_Dee
12.10.2023 4 z 5

IG: @books_by_dee

Cane Brothers did it again Baronet vydává druhý díl série a autorce Meghan Quinn se opět podařilo napsat skvělou romantickou komedii, která vás několikrát během čtení dostane neuvěřitelně vtipnými scénami, ale hlavně na vás čeká krásná romantická linka, kterou obzvlášť ti, co preferují téma od nepřátelství k lásce, ocení.

JP a Kelsey jsou kolegové, ale chemie mezi nimi je cítit ve vzduchu na míle daleko. JP ji neustále pošťuchuje k tomu, že by to spolu měli zkusit. Kelsey chce vážný vztah a nemyslí si, že JP je ho schopen. A hlavně láska podle ní nepatří do kanceláře. Odlétají spolu na služební cestu do San Francisca a JP se jí snaží přesvědčit o tom, že není takový, za jakého ho má. Kelsey ale štve na JPm snad úplně všechno a nejvíc ji vadí to, jak s ní neustále flirtuje (a jí se to líbí) a ten jeho dokonalý vzhled (který ji nedá spát). Ona si ale stojí za svým, že si nejsou souzeni.

První díl Zas tak moc ho nežeru byl naprosto dokonalý a hodnotila jsem jej 5. Tenhle si vysloužil 4.5, ale to hlavně proto, že já v knížkách nesnesu, když hlavní postavy spolu nejsou schopni komunikovat, což tady bylo. V knížce nečekejte žádné velké dráma, ale hromadu vtipných scén, kdy jsem se při čtení opravdu od srdce zasmála. Čekejte větší slow-burn, ale neuvěřitelnou chemii.

JP a jeho sebevědomí , jo to je chlapec, kterému by snad žádná „normální“ ženská neodolala. Kelsey se tedy snaží odolávat, co jí síly stačí, ales Kelsey jsem měla trošku i problém, jelikož někdy až moc přeháněla a prostě nebyla schopná si vyslechnout JP. Jinak byla skvělá

V knížce není moc sexu, ale autorka nás neochutila o několik HOT scén, kdy například JP přivede Kelsey k orgasmu ve dveřích. Proto hodnotím 3 plamínky

Plusem v knížce také rozhodně vidím to, že se znovu potkáváme s Huxleym a Lottie z prvního dílu, ale i se dozvídáme hodně o Breakerovi, o kterém je 3. díl série a já už se na něj teď neuvěřitelně těším.

Štítky knihy

romantika San Francisco

Autorovy další knížky

Meghan Quinn
americká, 1986
2020  76%Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda
2023  86%Zas tak moc ho nežeru
2021  68%Moderní džentlmen
2023  79%Zas tak moc souzeni si nejsme
2024  90%Ne že bychom to nečekali

Kniha Zas tak moc souzeni si nejsme je v

Přečtených140x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených2x
Knihotéce137x
Chystám se číst119x
Chci si koupit30x
dalších seznamech4x