Moderní džentlmen
kniha od: Meghan Quinn
KoupitKoupit eknihu
Už jste si někdy sáhli na dno? Já pořádně. Opět tu máme ten nejstarší příběh světa: chlapec potká dívku, zamiluje se do ní, pak to neuvěřitelně podělá, takže mu dívka sdělí, aby shořel v pekle. Že už jste to někde slyšeli? Tím jsem si naprosto jistý. A co je na tomhle příběhu jiného? Je totiž o mně. Jsem Moderní džentlmen, přední newyorský sloupkař, který sice radí mužům, jak randit, ale nakonec si ani neumí poradit sám a čeká ho velmi nehezký pád z naleštěného piedestalu. A taky o jedné dívce, která Moderního džentlmena úplně odzbrojí a rozpráší všechny jeho zažité teorie....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460543/big_moderni-dzentlmen-yhR-460543.jpg 3.4141Literatura světová, Romány, Pro ženy
Vydáno: 2021, Baronet
The Modern Gentleman, 2020
Komentáře (36)
Kniha Moderní džentlmen

Musím říci, že jsem se párkrát uculovala, no asi jako puberťačka :-). Párkrát mi přišla June nesympatická, no ale kdo by nechtěl Wese? Takový moderní džentlemen by se přece nedal odmítnout. Nečekané setkání, úkol v práci, no a co z toho vznikne, co by řekly romantické dušičky, přece láska - i když měla namále. Jako jednohubečku, při které se pobavíte, mohu jen doporučit.

Je to o trochu horší kniha, než předchozí. Jsou tam vtipné reakce a příběh relativně běží rychle. Ale občas mi přišla nesympatická June svým chováním, ale pak se to zlepšilo.

Jako e-knihu jí mám už několik měsíců a díky nízkému hodnocení jsem si jí nechávala až na dobu, kdy opravdu nebudu vědět, co číst.
Musím říct, že to byla taková humorná jednohubka na jedno odpoledne, u které jsem se dost nasmála.

Knížku jsem si nechal na víkend, měla jen 208 stránek a nepříliš dobré hodnocení. To dám za všech okolností, říkal jsem si.
Byl jsem ale velmi mile překvapen; četlo se to samo, spousta humoru mezi Wesem a June a kupodivu to bylo skoro celé napsáno z pohledu muže. Zajímavé bylo i to, že nakonec nechala autorka promluvit i ženu, aby uvedla věci na pravou míru. A bylo to opravdu celé zábavně vymyšleno. Ocenil jsem vtipný nápad autorky, že ponechá June bez mobilu. Takže jsme mohli, ač v moderní době, sledovat Wesovo soužení, když nemohl svou lásku nijak kontaktovat. (Skoro nechápu, jak jsme to mohli vydržet my, kteří jsme dobu bezmobilní zažili.)
Pro romantické duše velmi osvěžující počteníčko.

Někdy je změna žánru na místě a tak jsem tentokrát zvolil tuhle rozpustilou a vtipnou jednohubku, která zřejmě kdovíjak nenadchne, ale rozhodně ani neurazí. Při vzpomínce na etudu s curlingem se tlámu ještě teď! :-D
Být MODERNÍ DŽENTLMEN není vůbec žádná legrace.

Neskutečně vtipná, oddechová jednohubka ...
Doporučuji, když chcete vypnout a pobavit se.

Je to taková oddechová jednohubka plná vtipných momentů. Dobrá na odreagování od pracovních stresů.

I přes spoustu opravdu vtipných momentů u kterých jsem se opravdu upřímně bavila nemohu knížku hodnotit ani jako průměrnou...
Doporučujeme

Autor a jeho další knihy
2023 | ![]() |
2020 | ![]() |