Lassiter

Lassiter https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531049/bmid_lassiter-65b8ac8f54650.jpg 4 11 7

Bratrstvo černé dýky série

< 21. díl

Osud, povinnost a touha se střetnou v novém románu bestsellerové autorky! Lassiter je až příliš dobrý ve své nové roli, kdy dohlíží na osudy všech upírů – a tak ho Stvořitel volá domů. Ale on má důvod, proč chce zůstat v Caldwellu. Je spoután s ženou, která jakoby se objevila odnikud a má neuvěřitelné schopnosti. Rahvyn si je vědoma, že nepatří do současnosti. A nikdy nechtěla zůstat, její místo je v minulosti. Lassiter je však neodolatelný a ona se do něj zamiluje – dokud nevyjde najevo tajemství, které skrýval, a ona se začne bát, že pro něj nejde o lásku, ale o povinnost. Rahvyn se musí rozhodnout, zda zůstane a pomůže Bratrstvu, nebo se zachrání před nesmrtelným zlomeným srdcem, o němž ví, že ji zničí...... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Lassiter


více info...

Přidat komentář

miruska1
dnes 3 z 5

Podle mě, jeden z nejlepších dílů.

Artep071
24.04.2024 4 z 5

Těšila jsem se na jeho příběh a očekávala jsem vtipné hlášky ale nic takového se nedělo. Závěr byl zmatený a nesmyslný.
Nechápu kam Ward směřuje a proč z toho udělala takový brak.
Oficiální stránky Ward uvádějí další díl této série s příběhem Nally a Natea, očekává se další pokračování s bojem proti vyhlazovací společnosti.
Také byly napsané příběhy které u nás nevydaly, což je škoda, jelikož se týká bratrů které mám v oblibě.
Celkově se bratrstvo četlo jedním dechem i přes to že autorka to nemá zcela promyšlené a občas to působilo plytce a béčkově.
Pouštím se ještě do odkazu a vězeňského táboru, pořád nějak doufám že to změní můj názor na její talent psaní :)
Xi xi


CleopatraKatli
24.04.2024 5 z 5

Tento díl mi pocitově přijde jako nějaký hodně divný a nepodařený závěr série. BČD miluji. Už jsem celou přečetla 3x za tu dlouhou dobu vydávání, pže časové rozestupy mezi díly jsou fakt strašné. Plný počet hvězd dávám z důvodu srdcovky a jako vždy se to četlo moc dobře. Wratha jsem fakt obrečela, ale ten epilog byl úplně nejdivnější.

Evik161
17.04.2024 5 z 5

Bylo to líbezné, přesně tak jak to mám ráda. A dokonce jsem se i párkrát zasmála...
,, já té ženě nevěřím ''
,, To nevadí, ty s ní chodit nebudeš ''
Napínavé jako vždy a jako vždy je mi líto, že zase musím čekat na další díl. Za mě ano.

martina1199
16.04.2024 3 z 5

Znovu návrat domů k Bratrstvu černé dýky a Bastardům, ale tentokrát jsem nebyla tak nadšená jako dříve. Kluci upírští v pohodě, Lash v pohodě, ale andělská část osazenstva nic moc, čekala jsem od tohoto prvku příběhu trochu více. Zaláskovaný Lassiter už není tak zábavný, což je sice pochopitelné, zvlášť po ne zcela dobrovolné eskapádě s Devinou, ale zamrzelo to. Ke konci zvrat jako blázen, až mě zamrazilo, a náhled do budoucna taky nevypadal moc optimisticky. Rahvyn je borka, ale mám na ni otázku (tedy spíše na autorku): Proč tak dlouho? Jsem zvědavá, jestli to bude vysvětleno v dalším díle série. A upřímně originální obálka je mnohem hezčí než ta u českého vydání.

ctenarMarLnYI
08.04.2024 5 z 5

Miluji celou tuto serii. Všechny postavy. A na Lassitera jsem se fakt těšila. Miluji ho. Zavěr mě překvapil a Wratha jsem obečela. Každopadně se těším co bude dál.

Ryorka
07.04.2024 2 z 5

Lassitera beru jako uzavření jednoho celku. A ono to tak opravdu je. A jsem tomu ráda, protože poslední knihy byly pro mě utrpení. A bohužel ani tahle nebyla výjimkou. Jsem naštvaná, protože svět bratrů jsem milovala, milovala jsem to hemžení v jejich obrovským baráku, milovala jsem ty jejich slovní přestřelky, milovala jsem tu hromadu emocí, kterými Wardka dokázala naplnit ty první knihy. Bohužel ty poslední jsou jen ty zbytky klišé buď bez nápadu nebo s nápadem úplně debilním. Loučím se tedy s Wrathem a bratry a k těm prvním knihám se budu určitě vracet i nadále. Lassitera bohužel hodnotím nízko, ale nemůžu jinak. Zasloužil si mnohem víc. A půlka té druhé hvězdy je za tu malou připomínku na Petera Steela, bez něhož by Wrath nebyl takový, jak ho známe.