Môj sused je božský!

Môj sused je božský! https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63124/boy-series-m-j-sused-63124.jpg 4 153 27

Boy series série

1. díl >

Ako môžu príbuzní vašej susedky obrátiť váš život naruby? Presne tak ako sa to stalo mladej reportérke NY Journal Melisse Fullerovej. Jej susedku pani Friedlanderovú totiž niekto v byte prepadol a starú paniu odviezli do nemocnice. Melissa sa stará o jej dogu a dve mačky, no netrpezlivo očakáva príchod jediného príbuzného pani Friedlanderovej, fotografa Maxa. Max je však veľký egocentrik a ešte väčší záletník. Namiesto toho, aby prerušil dovolenku so svojím najnovším úlovkom, supermodelkou Vivicou, požiada svojho kamaráta Johna Trenta, aby si zahral rolu synovca namiesto neho... Príbeh z ďalšej série od autorky populárneho Denníka princeznej sa takisto odohráva v New Yorku v horúcej súčasnosti, je však určený čitateľkám, ktoré na brilantnom humore princeznej Mie vyrástli. Popri tradičnom romantickom motíve sa v ňom navyše objavuje aj detektívna zápletka.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

The Boy Next Door


více info...

Přidat komentář

Badun
11.01.2023 4 z 5

Autorka mě vždycky bavila tím, že umí psát dialogy. Tohle je psané formou emailů a to se moc nedá skloubit, ale i tak je to ale příjemné počtení. Z mužského hlediska musím trochu rýpnout do závěru, (SPOILER ALERT) protože většina chlapů by se nikdy nepropůjčila k tomu abych pomohli policii dostat kamaráda do lochu (ani když je to pitomec). Ten závěr to chtělo vymyslet maličko líp.

ErčaV.
19.04.2022 4 z 5

Parádní oddechovka do tohoto aprilového počasí, hlavně pro mladší čtenářky je to super kniha.


Liduka
10.11.2020 4 z 5

V celku to byla povedená kniha. Byla to romantická komedie s trochou detektivky v jednom. Moc se mi líbilo, jak bylo vše psané v emailech. Stránky rychle ubíhaly a pěkně se to četlo.

popeluška
12.02.2020 5 z 5

Kolem knihy jsem chodila hodně dlouho a vůbec se mi po ní sáhnout nějak nechtělo.Obálka se mi moc nelíbí.... A teď mám dočteno a jsem naprosto nadšená :-) Kniha je úžasná, styl psaní e-mailem mi nevadil spíše naopak.Super zpestření a bezvadné čtení.

Komjin
04.11.2019 5 z 5

Moc příjemná odpočinková knížka, čte se rychle. Zaujal mě styl, kterým je psaná. Je to romantická kniha zase trochu jinak a navíc je místy i vtipná. Rozhodně doporučuju, pokud hledáte něco lehčího :)

Janík511
21.02.2019

Úžasná oddychovka psaná stylem e-mailů. Přečtena za tři večery a opravdu jsem se bavila. Meg nikdy nezklame a ráda si přečtu i něco dalšího.

jitka5745
26.10.2017 3 z 5

Kniha se mi v podstatě líbila. Jedná se o naprostou oddychovku, u které nemusíte vůbec přemýšlet. Problém vidím v předvídatelnosti. Jak to dopadne jsem tušila už pomalu od začátku knihy. Tím, že jsem ji dočetla se mi akorát potvrdilo. Nicméně se jedná o fajn knihu.

alzbeta4340
22.10.2017 5 z 5

Výborná kniha ke zlepšení nálady. Veselá, zábavná, lehká. Psaná v emailech, přesto je příběh dokonale přehledný. Ráda doporučuji.

greetchen
25.08.2017 4 z 5

Pokud hledáte obyčejný milostný příběh, současný, ale ne moderně distopický, hipsterský, upírský apod., tohle je to pravé. Vtipné, lehké, s chytrou a příjemnou hrdinkou, sympatickým vyvoleným a roztomilou zápletkou. Jako volba pro oddechové čtení obstálo bez výhrad.

Leninkka
12.07.2017 4 z 5

Příjemná oddechovka. Jakmile si člověk zvykne že je celá kniha psána v e-mailech, tak pak se čte kniha dobře a rychle. Přečetla jsem za dva večery.

lenickahrus
10.12.2016 4 z 5

Pro mě příjemná oddechovka, psaná jako emaily, ale i tak se to četlo dobře a rychle

petra4080
29.02.2016 3 z 5

Dlouho jsem si musela zvykat na podání knihy, která je psaná pouze formou emailů. Po pár stránkách se mi tento originální způsob zalíbil a nemohla jsem se odtrhnout. Knížka je čtivá, děj předvídatelný, krásně romantický.

Gigian
23.07.2015 4 z 5

Pěkná oddechová knížka, která se dá přečíst na jeden zátah. Je to psané formou emailů, která mi ze začátku vadila, ale nakonec se s ní dá smířit jen je vždy nuda číst kdo komu píše a vzpomínat v jakém jsou vztahu. Jinak vtipně napsaná a super kniha.

Natyna
28.06.2015 3 z 5

Jelikož je napsaná formou e-mailů, tak jsem si nedělala moc velké naděje, že mě kniha nadchne, ale opak je pravdou. Sice se dá snadno odhadnout jak vše skončí, ale i přesto doporučuji

Mc.Sisi
10.04.2014 5 z 5

Výborná oddechovka :) Líbí se mi, že autor nevypráví klasicky, ale formou emailů, které popisují situace naprosto dokonale :D Doporučuji (y)

Knihomolka Rů
26.11.2013 4 z 5

Kniha se mi líbila, byla originálně zpracovaná. Nejdřív jsem si o ní nemyslela bůh ví co, ale hned po první straně mě pobavila a zalíbila se mi :) Vtipný a chvílemi i dojemný příběh, jsem ráda že jsem si ho přečetla :)

Bee
31.10.2013 4 z 5

Meg Cabot je skvělá spisovatelka, která ze stokrát omílaného tématu dokáže udělat něco, co vás baví. Měla samozřejmě i mnohem lepší knihy, než je tahle, ale po všech těch dystopiích, upírech a kožoměncích je úleva poskočit do úplně jiného žánru a odpočinout si u takové pohodové četby :) A dávám plus za formu psaní.

Poutnice
01.10.2013 4 z 5

Kniha psaná jen e-mailech je podle mě dost složitý spisovatelský oříšek, v tomhle případě hezky zvládlý. Hezký příběh.

Honey0105
16.08.2013 3 z 5

Autorku mám moc ráda, ale poslední dobou mi její knihy tolik neseděj. Kde jsou takový ty pecky jako Mediátor, Heather Wells atd.?? Její dětské knihy bohužel neocením, ale ani moc ty upírský. Nejvíc se mi od autorky líbili ty věci jako Heather, nebo smolařka. Přišlo mi, že tohle psaní k ní sedí.
Tahle e-mailová knížka je sice zajímavá, ale já osobně jsem nenašla moc zalíbení ve čtení e-mailů. Prostě mám radši rozvětvené děje.
Přečetla jsem to raz, dva a někdy se i pobavila, ale nejsem schopná tuto knihu natolik ocenit. Prostě mám od Meg radši jiný věci.

lusila
23.06.2013 3 z 5

Knižka pobavila, zlepšila náladu, viac som si nemohla priať.