Nenasytná
kniha od: Meg Cabot
KoupitKoupit eknihu
Nikdy neříkejte nikdy, a o upírech to platí dvojnásob... Mína Harperová, samostatná, talentovaná, ale zároveň i smutná a díky svému prazvláštnímu daru okamžitě odhalit, jakým způsobem a kdy člověk, který před ní stojí, zemře, dost osamělá, se podílí na vytváření scénáře pro nesmírně úspěšný seriál Nenasytná u jedné newyorské televizní stanice. Jednoho dne jí její neschopná, avšak velmi průbojná a bezohledná kolegyně sdělí, že vedení se rozhodlo seriál obohatit postavou upíra, podobně jako u konkurence. Mína je zděšena, protože její vztah k upírům je mírně řečeno odtažitý. Zanedlouho se však na večírku setkává s naprosto neodolatelným profesorem literatury Lucienem Antonescuem, vysokým, tajuplným brunetem, a od tohoto okamžiku si na nedostatek inspirace, co se upírů týče, rozhodně stěžovat nemůže! Úspěšná americká spisovatelka Meg Cabotová se v této knize svým nenapodobitelně originálním způsobem vyrovnává se záplavou upírských ság na dnešním knižním trhu....celý text
https://www.databazeknih.cz/images_books/73_/73620/nenasytna-73620.jpg 3.3298Série | Nenasytná 1. |
Žánr | Literatura světová, Romány, Pro ženy |
Vydáno | 2011, Knižní klub |
Orig. název | Insatiable, 2010 |
více informací... |
Komentáře (52)
Kniha Nenasytná

Rozhodovala jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, nakonec jsem se rozhodla přitlačit, a to navzdory tomu, že si ani autorka sama evidentně nebyla celou dobu jistá, jaký že vlastně žánr píše. Já jsem přesvědčená, že se jednalo i o knihu humornou - parodickou. Pobavila. A i když to není kdovíjaká literatura, rozhodně si zaslouží lepší hodnocení než aktuálních 67 procent, co na Databázi má.

Jako všechny knížky Meg Cabot, byla i takhle skvěle napsaná :) Už se těším na druhý díl.

Zaujalo mě to ale není to přímo ono...chvílema jsem se musela nutit to číst ale jinak je to docela zajímavý a ona má taky zajímavou schopnost.
Lucien...on je jako upír z ostatních knih dokolanej,nádhernej dokud Mína nezjistí že je to upír a ještě k tomu Kníže(některým postavám to v jiných knihách vadí a jiným ne),to by taky možná ani nevadilo ale potom se proměnil v draka to byl jak si problém
Alarik...je bloňďatej modrookej sexi lovec kterej se Mínu saží přesvědčit že je její milovanej upír Lucien bezcitnej masovej vrah bez duše..Líbí s mi :-D(stejně si myslím že skončí s ním , ale uvidím no..)
Mína...má docela skvělý a depresivní nadání je docela i sympatická.Kdyby mi nějaká mrcha vzala neskutečně drahou úžasnou dokonalou vysněnou kabelku a zjistila že je to upír a měla možnost jí zabodnout kolík do srdce jako sorry ale fakt by jsem neváhala XDDD
Kniha dobrá má jen trochu nedostatků ale je dobrá
Doporučuji

A knihy o upírech se teď roztrhl pytel. Ale musím říct, že mě baví. Je to čtivý, vtipný i romantika a tajemno tu nechybí. Super. 4*jen proto, že 5 si nechávám jen pro ty nej. ☺

Zase trochu jiné téma, ale i tato kniha mně nakonec bavila. Hned se vrhám na pokračování. Nerad bych přetrhl nit.

Klasická moderní upířina, krásná mladá dívka a starý upír uchvácený její krásou a životní silou. Extra nenadchne, ale ani neurazí, prima odpočinkové počtení na dlouhé zimní večery nebo cestu vlakem. Série Abandon (česky Podsvětí) se autorce povedla líp.
Štítky
Autor a jeho další knihy
- Princezna na horách 2019
- Krajina plná stínů 2004