Asa

Asa https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485696/bmid_asa-PSy-485696.jpg 4 175 23

Označení muži série

< 6. díl >

Šestý díl ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek. Své příběhy vyprávějí napůl sami, druhou a často i protikladnou část vyprávějí jejich přítelkyně. Vždy jde o komplikované vztahy, lásku, sex i nenávist. Asa Cross se snaží být takový, jakého ho všichni chtějí mít, ale dobře ví, že je jiný. To je jeho boj. Leopard nezmění své skvrny a Asa byl vždycky dravec. Přesto nechce zklamat své přátele, kteří ho mají rádi a počítají s ním. To platí především o jedné přitažlivé policistce, která, jak se zdá, se zajímá mnohem víc o něj než o jeho sklon k porušování zákona. Ale zbavit se starých zvyků je těžké, zatímco klesnout na dno mnohem snadnější, zvlášť když je to místo, které dobře znáte. Také Royal Hastingsová rychle poznává, jak to dno vypadá, neboť jistá tragická situace v její profesi ohrožuje nejen její kariéru, ale také život jejího parťáka. Jako žena, která měla v životě jen pár opravdových přátel, se snaží zvládnout své problémy sama. Nedokáže však přestat myslet na sexy jižanského barmana, do něhož se zahleděla, přitom zamilovat se do Asy je to poslední, co potřebuje. Jenže jeho sex-appeal je příliš silný, aby mu dokázala odolat. A ona ví, že toužit po lehkovážném mladíkovi, který nemá úctu k zákonu ani k sobě, nemůže skončit jinak než zlomeným srdcem.... celý text

Přidat komentář

MAU256
25.12.2023 4 z 5

Zase čtivý díl jednoho z dalších chlapců z party. Tentokrát příběh o Asovi, bývalém kriminálníkovi a Royal, která byla na opačné straně zákona. No a že se protiklady přitahují, zase je to zde jasně vidět, ač se Asa snažil, aby to tak nebylo, nakonec stejně podlehl. A už se nám krásně jejich "rodina" rozrůstá, už se těším na příběh dalšího jejich člena :-).

be_pa
30.05.2023 4 z 5

Zase po pár měsících jsem se začetla do dalšího dílu série. Vždycky si musím dát chvíli pauzu, aby nebylo těch svalnatých romanticky smýšlející obrů najednou moc. A byla jsem spokojená. Bavila jsem se.


NikolaSkop
25.10.2022 3 z 5

Za mě zatím asi nejslabší díl z celé serie. :( Bylo to takové nijaké.

adela2230
26.09.2022 4 z 5

Kniha není špatná, ale je horší než předchozí dily. Velmi rozcčilující jsou pasáže, kdy si Asa stále něco vyčítá. A ačkoliv je součástí této knižní "rodiny" není to klasický typ, který se zde vyskytuje. Ale i tak se to dá přečíst, jen to stojí trochu více sil.

kacenka6144
02.05.2022 4 z 5

Touhle knížkou jsem se, na rozdíl od předešlých dílů, prokousávala ztěžka. Asovo neustálé sebemrskačství už mě rozčilovalo. Ale jsem ráda, že jsem to nakonec dočetla a uzavřela tak celou, jinak v celku povedenou, sérii. Rozhodovala jsem se mezi 3 a 4*, ale vzhledem k předešlým dílům jsem nakonec dal 4.

Ewe291
07.04.2022 4 z 5

Asa, Rome a Nash su krasne knihy. Netiahlo sa to moc aj ked ma hnevalo ako sa Asa snazil, aby ho Royal nechala. Ale zas z predchadzajucich dielov som ho aj chapala. A to ako chranil Royal bolo podla mna mile aj ked neviem ci by som to ja urobila ..... Dufam, ze budu aj nejake dalsie knihy. Inak Ayden stale neznasam ale co uz

petusska01
14.03.2022 2 z 5

Všeho všudy to nebolo zlé, ale...ale nudné. Mám veľmi rada série, kde sa stretávame s priateľmi opakovane a dozvedáme sa aj naďalej o ich osudoch, a to bolo asi pre mňa v tejto knihe dôležitejšie ako samotný príbeh Asy a Royal. Nemám dojem, že by ma tam niečo uchvátilo, polku knihy som mala dojem, že Asa sa večne opakuje aký je zlý a nič si nezaslúži. Royal bola taká obyčajná, celkom sympatická ale ani jeden si ma ničím nezískal. Dokonca musím povedať, že tam nebolo nič vtipné ani irónia, čo je z mojej strany trošku mínus. A ani tá erotika nebola taká, že by ma to dokázalo nejako vtiahnu do deja. Proste som to čítala a som rada, že som to dočítala a idem ďalej. Oproti predchádzajúcim príbehom slabé. Snáď ďalšie bude zaujímavejšie.

keiko33
22.02.2022 3 z 5

Nebolo to zle, ale o dosť slabšie ako predchádzajúce príbehy. Bol to jeden kolotoč o tom ako Royal naháňala Asu a on sa jej snažil vysvetliť, že nieje pre ňu dobrý. Bolo to strašné natiahnuté a ku koncu až príliš presladené. Autorka to s tými menami trochu prešvihla. Po toľkých knihách som už mala z tých zvláštnych mien miš-maš. Už sa mi plietlo kto s kým. Dobre že už séria končí.

petulkapeta
21.02.2022 4 z 5

,,Ty za to riziko stojíš a stejně tak ona. Pokud přestaneš mit obavy z toho, co by se mezi vámi mohlo stát, a soustředíš se na to, co se skutečně děje, budeš schopen to vidět naprosto jasně. Myslím, že ji miluješ. ale jsi tak zaujatý minulostí a děláš sí takové starosti s budoucnosti, že nedokážeš vidět přítomnost."

No co se mi libilo, že jsme neztraceli kontakt s ostatními kluky a děvčaty. Obalka se mi taky nelíbí, ale co už. No i když jsem si původně myslela nic moc po začatku kdy mi přišla Royal strašně nadržená na Asu, tak bylo zajimave sledovat jeho prověnu a taky nečekanou situaci s matkou. A mimochodem to není poslední díl.

V.Marie
12.02.2022 4 z 5

Já si proste nemůžu zvyknout na tu obálku ‍️
Příběh jako takový je celkem nic moc, ona ho chce ale on si mysli, ze si ho nezaslouží, ale stejně do toho jde.. zápletka taky nic moc. Za mě je dobře, že série končí, protože knihy ztrácely na kvalitě.

georginaa
16.01.2022 5 z 5

Asa - kluk, který žil stále svou minulostí a dostal příležitost něco ve svém životě změnit. Sayer - policistka, která Asu milovala, ale nevěděla jak se k němu přiblížit. Až jednoho dne....ne, nesnažila se ho změnit, chtěla jen aby byl upřímný a konečně otevřel své srdce přítomnosti. Docela pomalu se rozvíjí příběh dvou, kteří hledají společnou cestu, kolem jsou samý zamilovaní páry, kteří se našli a konečně jsou šťastní. Tak proč by neměli být také...příběh byl opět pěkný i když bych dala více prostoru akčnosti, vzhledem, že Sayer je policistka. I tak patří tato série kluků mezi mé oblíbené v knihovničce.

havrmoni
15.01.2022 5 z 5

Překlady nikdy nekomentuju, protože neumím aj, ale tohle bylo divný. Ty výrazy v angličtině mi vadily. Co se týče příběhu, tak ten se mi líbil. Nenaročné a pěkné zakončení série.

AliceTief
10.01.2022 3 z 5

Za mě trošku slabší příběh, vzhledem k jeho minulosti a skutečnosti, že ona je policistka jsem to čekala trošku akčnější... Ale příjemné čtení.

Hatshepsut
05.01.2022 3 z 5

Samotný příběh nebyl špatný, ale oproti předchozím dílům podstatně slabší. Celé to působilo jako epilog této série, která se jinak četla velmi dobře.

Jita160
05.01.2022 3 z 5

Byl to takový milý a plynoucí příběh kde se toho vlastně moc nedělo.
Díky předchozím dílům které se v tomto příběhu prolínají by mě to ani moc nebavilo.
Asa a Royal byli moc fajn a to že on je bývalý kriminálník a ona policistkou mohl mít mnohem větší potenciál než měl.
Trochu to vylepšil konec.....
Ale rozhodně tuto sérii nezavrhuji a počkám si na další díl.

Miliamka
23.12.2021 4 z 5

Opravdu jsem se na poslední díl této série těšila. A takové zklamání!
Nejvíc z toho viním překlad, protože snad u každé druhé věty mi naskakovaly slovní obraty v angličtině a napadalo mě, jak by se to dalo přeložit jinak. Druhým důvodem byla jasná snaha autorky dotáhnout do šťastného konce příběhy z předchozích dílů, což působilo nakonec docela rušivě. Právě kvůli tomuto odbíhání mi nakonec připadalo, že navzdory tomu, kdo Asa a Royal jsou, nemuseli řešit žádná velká dramata. Nicméně z nostalgie a proto, že mi jednu dobu připadalo, že jsem součástí téhle neuvěřitelné party, je moje hodnocení tak vysoké. A to mě přivádí k poslední výtce.. Když už se celá série jmenuje "Označení muži", proč poslední věty v knize, které to všechno měly shrnout, jsou přeložené jako "Poznamenaní muži"?! Za pár let si tuhle sérii přečtu znovu, ale asi v angličtině..

Blanka29
20.12.2021 3 z 5

Posledni dil serie se nesl ve slabem duchu predchazejicich dilu. Na pribeh Asy jsem se tesila, jelikoz uz jsme meli trochu nahled v predchozich dilech. Bohuzel nahled byl mnohem lepsi nez samostatny dil. Neskutecne se tahl, a nebyt Royal bylo by to o nicem. Zapletka s matkou me neprekvapila, a ani nenadchla. Jeste ze se jedna o konecny dil, asi bych do dalsiho nesla :(

lusitta05
11.12.2021 4 z 5

No ten preklad bol naozaj hrozný,nemala som z tejto knihy taký pôžitok,ako som očakávala. Celé to bolo také trochu divné,a hlavne s tou matkou. Ale koniec bol fajn.

Kristy.Seb
04.12.2021 4 z 5

Některé rány a některé chyby mohou člověka stáhnout navždy ke dnu. Nést si s sebou zátěž z minulosti je vyčerpávající.

Člověk musí být schopen lhát sám sobě, než dokáže běžně lhát druhým.

Někdy je opravdu k zlosti probudit se ze snění do skutečného života, v němž všechny ty nejasné emoce žijí.

Člověk musí získávat zkušenosti a bez chyb to nejde.

Pokud někoho miluješ, máš celý život na to, abys mu odpustil, jestliže něco posere.

Všichni občas potřebujeme nějaký zlom, nějakou šanci, která nás navede správným směrem.

Každá chvíle je taková, jakou si ji uděláš.

Je rozdíl mezi tím, když se člověk pouze protlouká a když žije plnohodnotný život.

Člověk se nemůže pořád obracet k minulosti, stejně jako nelze předvídat budoucnost.

Opět další sexy chlápek do partičky. :) I další příběh v sobě nesl těžkou minulost. Ale dost mě teda vytočila tchýně!!!!

2688
03.12.2021 4 z 5

Na Asovo příběh jsem se těšila protože už z předchozího dílu jsem o něm získala pár indicií z jeho trestného života a chtěla jsem vědět jak se bude dál realizovat s Royal a dalšími členy,,Rodiny označených “
Příběhu nechybělo vůbec nic a všechno bylo přesně tak perfektní jak jsme zvyklí z předchozích dílu jen možná bych uvítala více akčnější vyhrocenou situaci :-)

„Všichni jsme nějak poznamenaní, někteří fyzicky, jiní citově a část z nás tak, že nám to zůstane navždy.
Mnohé z těch znamení jsme si způsobili sami, když jsme se snažili dostat tam, kde jsme si mysleli, že bychom měli být.
Znamení, která si s sebou neseme, nás definují, rozlišují nás a dělají nás těmi, jimiž dnes jsme. “

Štítky knihy

sex přátelství láska rodina seberealizace policie zákony vášeň

Autorovy další knížky

Jay Crownover
americká
2019  84%Rule
2019  81%Jet
2020  85%Rome
2020  86%Nash
2021  84%Rowdy

Kniha Asa je v

Právě čtených2x
Přečtených242x
Doporučených9x
Knihotéce219x
Chystám se číst90x
Chci si koupit15x
dalších seznamech5x