Vzácná a drahocenná

Vzácná a drahocenná https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217896/mid_vzacna-a-drahocenna-217896.jpg 4 259 43

Aféra Blackstone série

< 4. díl

Čtvrtá část série Aféra Blackstone představuje Ethana a Brynne jako čerstvé novomanžele, kteří si užívají líbánek ve slunné Itálii a připravují se v novém domově na venkově na narození prvního dítěte. Vše se však zkomplikuje, když jim do života vstoupí přízraky z minulosti a začnou znovu ohrožovat samotnou podstatu jejich vztahu. Ethan a Brynne se budou muset temné minulosti postavit čelem a uvědomit si, že ke spokojenému životu potřebují jeden druhého a vzájemnou lásku. Lásku, která je vzácná a drahocenná... Erotická série Aféra Blackstone (4)... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Rare and Precious Things , 2014


více info...

Přidat komentář

Afka
18.12.2023 1 z 5

Nemám fakt nic proti erotice v knihách, ale čeho je moc.... Podle mého odhadu zabírají minimálně 90% knihy popisy sexuálních scén, na zbývajících 10% (a to jsem ještě v odhadu, myslím, dost velkorysá) se tísní příběh. Sérii jsem s vypětím sil přečetla celou, jednak mám bohužel ve zvyku dočítat, i když mě knížka nebere, ale hlavně jsem pořád čekala na tu slibovanou aféru Blackstone a doufala, že se s jejím příchodem začne konečně něco dít. Bohužel jsem se nedočkala, pravděpodobně jde jen o chybný překlad slova "affair" v originálním názvu.
Po dalších autorčiných knihách už rozhodně nesáhnu.

Radka1727
14.01.2023 3 z 5

Tak to bylo zakončení "se vším všudy". Jak už to ale u autorek tohoto žánru bývá, po prvotním úspěchu začnou chrlit jeden díl za druhým a vše zbytečně protahujou.


Jita160
25.10.2022 4 z 5

Jak napovídá název knížky Ethan uctival zem po, které Brynne chodí.
Poslední díl byl taky hodně o sexu jak v předešlých dílech, ale je to erotický román tak to k tomu prostě patří. Ale byl i plný citu ,lásky , něhy,naslouchání ,pochopení a opět i boji o život..
Vše se odhalilo a vyřešilo. I Ethan začal bojovat se svými démony z minulosti.
Prostě série se vším všudy...
Já jsem moc spokojená a mohu jen doporučit!!!!!

Maruš.D
28.05.2021 4 z 5

Jak jsem četla čtvrtý díl hned po sobě, tak jsem už popravdě hodně přeskakovala některé erotické pasáže.
Byl to rozhodně pěkně napsaný příběh, ale už trochu nudnější. Kdyby měl jen kolem 250 stránek, tak by to bylo perfektní zakončení celé série.
Minulost se vyřešila, přítomnost byla krásná a budoucnost měli hezky naplánovanou.
Celá kniha je plná lásky, důvěry a porozumění. O něčem takovém sní snad každý, a kdo to nemá, může si přečíst tuto sérii a alespoň na chvilku cítit jako by to sám prožíval. Tak dobře je to napsané. Za mne krásné čtení a možná se ke knihám zase vrátím! :-)

petulkapeta
09.03.2021 4 z 5

Bylo fajn že konečně vyřešili minulost..a tak jsem se bavil s na začátku, že nepoznali její těhotenství...a jinak Ethna bych brala vsemi deseti a mrzí mě,že tam nebylo vic z deníku Marrian

janina66
28.09.2020 4 z 5

Hodnotím jako celou serii. Mně osobně se líbila, velice čtivé. Ale souhlasím s Myškou, že stačily 2 až 3 knihy na celou serii. Někdy moc natahované. Je to už nějaký pátek, co jsem tuto serii četla. Tenkrát se mi líbila.

jinbr
01.06.2020 3 z 5

Začátek mě přišel velmi rozvláčný. Tam jsem i přeskakovala, hlavně popisy sexu. Prostřední část měla děj, konec byl hlavně romantický. Kdo by nechtěl, aby její/jeho partner takto o druhém smýšlel? Tohle bych vyučovala už od základky, respekt a úctu v partnerství

Myška43
22.05.2020 3 z 5

Příběh Ethana a Brynne mě bavil, ale myslím si, že byl zbytečně natahovaný. Stačily by max. dvě knihy a bylo by to super. Nejvíce se mi líbil díl z pohledu Ethana, toho chlapa miluju, ta jeho čistá láska k Brynne, jo závidím.

Kristy.Seb
26.04.2020 4 z 5

Poslední díl a velmi povedený. Touha, něha a samá láska. A samozřejmě došlo k rozuzlení všech nejasností.

prcek19
09.08.2018 3 z 5

Jelikož sem celou sérii četla podruhé, tak už mě to tolik nebavilo..je to možná i tím, že knih tohoto žánru je tolik, já jich taky dost přečetla a asi už sem náročnější čtenář..sexu tam bylo na mě až moc a slovo "kozy" už dlouho opravdu nechci slyšet :-D za mě teda takový průměr

LadyHip
15.03.2018 5 z 5

Konec celé série je jedno velké ACH, romantické, krásné, plné emocí. I slza ukápla...Má rozněžnělá duše se tetelí blahem. Bylo to krásné, díky.

MarKy95
12.03.2018 4 z 5

Celá série se mi líbila. :)

TerezaMondeková
24.02.2018 5 z 5

Skvělé zakončení série. Svatba, manželství, láska, dítě, boj o život, sama bych si to líp nepředstavovala. Moc se mi líbilo, že se v tomhle díle objevili deníky, které psala Marianne. Autorka umí opravdu všechny své knihy skvěle propojit. Taky jsem ráda, že se tady ukázaly všechny předešlé postavy, rodina, přátelé a byla jsem strašně ráda, že se tu objevila i nová postava. Dítě Ethana a Brynne. Celá série byla naprosto bombová a je moje oblíbená. A obálky téhle série jsou nádherné! V tomhle díle bojoval hlavně Ethan. O svůj život, boj s démony minulosti, s výčitkami... Ale jsem ráda, že se konečně Ethan celý otevřel.

Mišule_11
28.01.2018 4 z 5

Ukončení vyprávění o Ethanovi a Brynne už nebylo tolik jako předchozí díly,ale nemůžu říct,že by se mi nelíbil..! :) I když se mnohé jejich vzpomínky opakovaly,příběhu opět nechyběla láska,zamilovaost,trochu napětí, když Ethana zasypala lavina,ale také hodně sexu,další svatby a očekávaný příchod miminka na svět,který příběh pěkně ukončil..! :) Čekala jsem,ale že na konci bude Brynne opět těhotná :D

Elčokča
08.08.2017 3 z 5

Bohužel strašně špatné načasování čtení. Kdybych si sérii přečetla před lety, třeba po Odstínech, byla bych z ní nadšená. Teď ale vím, že jsou i lepší série... A tento poslední díl je trochu zbytečný. Autorka měla napsat za třetí díl epilog, jak se narodilo mimi, a stačilo by. Taky mi nesedělo neustálé vyznávání lásky. Možná je chyba v překladu, ale takové fráze a formulace by dnes nepoužila žádná žena, natož tak muž. Škoda, protože příběh není špatný, jen zbytečně natahovaný...

ardeas
21.07.2017 1 z 5

Preboha, to myslíte s tým hodnotením vážne?! Ak som si hovorila, že tretia kniha bola nuda, nevedela som do čoho sa púšťam, keď som začala čítať túto...

Celkovo séria mohla byť dobrá, teda námet bol dobrý, ale o tom že námet je dobrý ale podanie je na figu neurobí z kníh dobrú sériu.

Veľmi obdobné 50 odtieňom, ale pri tých som sa aspoň na tej teatrálnosti a nereálnosti aspoň dobre narehotala. Tu žiaľ nie. Tam boli aspoň tie sexuálne scény zakažným iné, teda povečšinou :D ale tu to bolo cez kopírák - "ách, Ethane, som tvoja..." bla bla bla... ak Vás toto vzrušuje, máte asi fakt biedny sexuálny život ( a asi aj autorka).

Keď to tak zhrniem, ak by autorka menej trepala, osekala sex a jeho prázdne opisy, pridala na ostatných častiach, bola by z toho celkom fajn JEDNA KNIHA, nie 4 a úplne na figu, na ktoré si za týždeň asi nespomenie :)

havrmoni
21.04.2017 4 z 5

Je slabší než ostatní,ale spíš tím,že se hodně věcí v jejich vzpomínkách opakuje. Jinak taková oddechová nenáročná série.

mazlak
30.11.2016 4 z 5

Tento poslední díl byl tak trochu nudný. Sice zde byly asi dvě další menší zápletky, ale jinak jen sex a až přehnaná láska. Konečně je zde vysvětleno několik tajemství, které provázely celý děj, ale jinak nic. Kdo by však odolal "dokoukat" - dočíst, celý seriál. Já osobně mám rád, když vím jak celý příběh opravdu končí. K této autorce se určitě zase ještě vrátím.

inuska6280
12.07.2016 2 z 5

Poslední dil, nejslabší :/ na kazde strance je popsana jejich neskutecne oooobrovskaaa laaaska, a furt a furt a furt dokola .... Az to cloveka proste prestane bavit :( jsem stastna ze jsem knizku po skoro pul roce precetla :D

kik68
12.07.2016 4 z 5

Moc hezké, ale tenhle díl už byl podle mého názoru trošku zbytečný.

Štítky knihy

Itálie laviny trauma

Autorovy další knížky

Raine Miller
americká
2013  74%Nahá
2014  68%Dokonalá vášeň
2014  82%Třešinka
2013  78%Oči dokořán
2014  78%Vzácná a drahocenná

Kniha Vzácná a drahocenná je v

Právě čtených4x
Přečtených492x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených23x
Knihotéce235x
Chystám se číst137x
Chci si koupit31x
dalších seznamech3x