Přízraky domu Carrowů diskuze

Přízraky domu Carrowů https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428821/bmid_prizraky-v-dome-carrowu-Dsu-428821.jpg 4 1315 391

Strašidelné domy série

< 3. díl >

Remy pracuje jako průvodkyně v Carrow, nejstrašidelnějším domě ve státě. Po jedné z prohlídek jí jeden z účastníků sdělí, že by rád v domě spolu s dalšími nadšenci zorganizoval dvoutýdenní pobyt. Remy souhlasí a doufá, že během něj spatří některé z nadpřirozených jevů, které místo proslavily. Sejde se osmičlenná skupina a zpočátku se zdá, že se naplní jejich očekávání, se kterými do Carrow přijeli. Potom ale začne bouřka, odřízne je od okolního světa a začnou se dít podivné věci. Dveře se samy otvírají. Seance se začnou zvrtávat. Tapetou prosakuje červená tekutina. Náměsíčné médium se v noci potuluje chodbami… Když jeden z hostů za podivných okolností zemře, Remy je donucena uvažovat o možnosti, že duch původního majitele domu, zvrácený sériový vrah, stále bloudí jeho chodbami. Jenže už je příliš pozdě na to snažit se utéct.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: , Fobos
Originální název:

The Carrow Haunt , 2018


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

stojinek
02.09.2023 3 z 5

Čteno v AJ.
Další kniha od této autorky a splnila očekávání. Kniha byla napínavá, strhující, strašidelná...ale závěr mě dost zklamal. Ne že bych nebyla ráda, že nakonec byli všichni účastníci zájezdu živí....ale toto bylo přistrizeny za vlasy...a za mě zkazilo celkový dojem.

osip667
30.09.2020

Chtěl by jsem si tuto knihu koupit k Vánocům,ale bojím se,aby to nebylo něco podobného,jako předešlé dílo autorky - Tajemství sídla Craven Manor. Je to také tak přeplácané fantasy nebo se v tomto případě skutečně jedná o horor?


Blondebookdevil
04.07.2020 5 z 5

Trochu mě mate, že když zadám vyhledávání názvu této knihy, vyskočí mi dvě možnosti, jedna z toho je knížka a druhá ekniha. Myslíte, že by to šlo dát dohromady pod kolonku vydání? Je dost matoucí si najet na autorku a vidět, že knížka (ekniha) Přízraky domu Carrowů má modré hodnocení, ačkoli normální kniha ho má přes 80%?