Samarkand diskuze

Samarkand https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501695/bmid_samarkand-4D1-501695.png 4 103 28

Lidé válku o svůj svět definitivně prohráli. Stali se otroky, lovnou zvěří, chovným dobytkem nových pánů – upírů, nestvůr, psychopatických bohů, démonů a dalších tvorů, pro něž není v žádném lidském jazyce jméno. Smířil jsem se s tím stejně jako ostatní. Přežít v Samarkandu, v sídle nových vládců světa, je ještě těžší než jinde. Ale já jsem šťastný. Miluji svou krásnou ženu a těším se na dítě, které chová pod srdcem. Udělal bych pro ně všechno.... celý text

Diskuze o knize (6)

Přidat komentář

Lenka.Vílka
28.03.2024

romison: Pokud se vám nelíbí pravidla téhle databáze, obraťte se na majitele, dole na stránce přes Napište nám. Určitě bude z nápadu hodnotit věci, které tady nemají záznam nadšený a tuto možnost obratem zavede :)

romison
28.03.2024 4 z 5

boha Lenko, ty uz radsi nic nepis ;)


Lenka.Vílka
28.09.2022

Planin: taky myslím, nevím, proč romison ebook stále nevložil :(
Nebo někdo...ehm, ehm, další, kdo ebook už...přečetl a teď si myslí, že to je důvod, proč by se knize v papírové verzi mělo dát, že vyšla, když nevyšla, aby mohl hodnotit. Jenom proto, že je líný (nebo ho to zase až tak netankuje, ale na psaní zvláštních řečí nebo hlašeni ho užije) vložit ebook.

(Drb mezi řečí. Ebook jsem chtěla vložit, ale kvůli prvnímu komentáři v diskusi a kvůli tomu, že den na to někdo knize dal, že vyšla, jsem si řekla "Proč jako mám kvůli ostatním, kteří ebook mají doma a píšou tyhle divný řeči místo akce, ze sebe dělat hadr na koštěti?". Buď si to vloží někdo, kdo ebook má, nebo ať si to hodnotí, až vyjde papír, pokud to mezitím neudělá někdo, kdo neví, co se kolem knihy odehrává. Bylo mi po tom vážně skvěle.)

Planin
28.09.2022 4 z 5

Asi nekdo zaspal :-)

Lenka.Vílka
14.09.2022

Romison: to musíte nejdřív vložit ten ebook a ohodnotit ho.
Chápete? Nemůžete hodnotit něco, co tady nemá záznam. Takže si vložte a můžete ohodnotit. Snadné ;)
(Tak to holt u prvních vydání, když ebook vyjde dřív, chodí. A "otevření" něčeho pro hodnocení by ani nedávalo smysl, když hodnocení lze udělit pouze, až když vyjde kniha.)

romison
14.09.2022 4 z 5

Kniha uz vysla jako ebook, mely byste povolit hodnoceni.