Markéta Šichtařová

česká, 1976

Diskuze (4)

Přidat příspěvek

1alena1
02.01.2019

Úplně jsem zapomněla, že jsem kdysi napsala komentář k pí Šichtářové. A přestože mi někdo v těchto dnech kliknul souhlas s tímto komentářem, tak bych chtěla podotknout, že já už s ním, bohužel, nesouhlasím. Je to přesně 6 let, co jsem to psala, ale dnes je pí Š. někdo úplně jiný. Sebestředná osoba, která odsoudí či pomluví ve svých článcích každého, kdo nesdílí její názor. Nezpochybňuji její ekonomické vědomosti, které já neumím posoudit, ale souhlasím s názorem, že je manipulátorka a překrucovatelka pravd dle toho, jak se to zrovna hodí. A jak je prezentována občas jako supermatka 7mi dětí, tak o tom už by mohla spousta lidí z okolí a ze školy také leckdy zapochybovat, superžena - jak se prezentuje sama a dříve i její manžel - opravdu není.

LordSnape
23.02.2018

Šichtařová se bere jako expertka na ekonomii, ale na internetu a potažmo i v knihách, se spíše "proslavila" jako lidová antiunijní manipulátorka a překrucovatelka pravd, co si neumí jednoduše spočítat, jak zdrcující ekonomický dopad by měl odchod ČR z EU. Některé její výroky jsou tak nesmyslné, že bych i já hned z fleku mohl začít psát o biochemii.


lenkaknel
30.07.2014

Paní Šichtařová je výborná autorka, jí podané ekonomické problémy jsem pochopila i já - a to je co říct. Ještě bych doplnila k předchozímu příspěvku, že také píše články na idnes.cz http://sichtarova.blog.idnes.cz/

1alena1
02.01.2012

Nemohu hodnotit Ing. Šichtařovou jako spisovatelku, protože její knihu nemohu sehnat, ale jako autorku článků a účastnici televizního pořadu Tah dámou, kde se aktuální témata našeho života podrobně probírají očima žen - a mrzí mě, ža tato autorka není ve vládě, protože její názory jsou (na rozdíl od politiků) názory lidí a z lidu, tedy blízké nám všem a ještě k tomu je schopna hledat a najít řešení různých otázek.
Doporučuji sledovat.