Chloe Neill

americká, 1975

Diskuze (11)

Přidat příspěvek

Luigi1
23.05.2023

Jsem uplně unesen touto spissovatelkou která si mě získala hned od prvních řádků

KnihoholkazOv
13.03.2022

Deset přečteno již potřetí a otázka zní ... Kdy nám, do háje, doručí v češtině poslední tři díly?! :D Chceme přece vědět, jak to dopadne ...


čtenář6363
13.02.2022

Moc hezký napsané knihy. Těším se až vydají další.

JessieM25
29.09.2020

Dočetla jsem její upíří sérii a musím říct, že mě dost štve, že další díl je zatím k dostání pouze v angličtině. Jsem hrozně napjatá, jak to všechno s Merit a Ethanem dopadne. Ačkoliv mě chvilkami malinko vytáčelo, že se ti dva nebyli schopni dát dohromady, v závěru jsem ze všech knížek velmi nadšená.
Chloe je skvělá spisovatelka, která ví, jak čtenáře zaujmout, rozesmát i rozbrečet. Popis Ethanovi smrti a jeho následného návratu mě dojal a to hodně. Těším se na další díly.

EmaPerkaus
29.07.2020

Miluji její knihy.

H.anicka
02.02.2017

Letos vyjdou další 2 díly.

Damon
14.08.2016

Kedže som už dočítal všetky preložené knihy z jej úžasnej upírskej série, zaslúžila by si môj názor aj Chloe. Úžasná spisovatelka! Snad od čias HP som nečítal sériu, ktorá by ma uchvátila tak, ako práve Upíri z Chicaga. Nie len, že vykreslila upírov inak, než ich poznáte z Twilight, Upírskych denníkov, či z Draculu.. no vymyslela skvelé osobnosti, s ktorými som prežíval každú stránku knihy, každý okamih ich života. K upírom ešte pridala dalšie nadprirodzené bytosti a je tu séria, ktorá proste nemôže sklamať. Plus ten štýl písania, ktorým píše, mi sadol ako.. (no, nechcem byť vulgárny, hehe)
PS: Pri niektorých scénach som si želal, aby to niekto SCHOPNÝ natočil ako film alebo seriál (pri tom množstve kníh a udalostí v nich by som preferoval skôr seriál.. klidně 10 epizód na jednu sériu/knihu)

Aríka
11.04.2016

Chloe Neill je pro mě nejlepší autorkou upířích příběhů. Hned na první stránce jsem si oblíbila její styl psaní. Líbí se mi, že její knihy dokážou udržet mojí pozornost celou dobu. Rozhodně si musíte přečíst alespoň jednu knihu od této skvělé autorky.

Eponka
30.08.2015

Chloe Neill je velmi nadaná spisovatelka. Její série Upíři z Chicaga je úplně bomba je to hrozně čtivé a napínavé občas až tak že když už si myslíte že vše bude super tak bum a není což vás navnadí pokračovat ve čtení dál. Nechybí to mu humor, plno emocí napětí, prostě vše co ke správné knížce má patřit :). Všem plně doporučuji čte se to samo :)

Betnka81
17.09.2014

Tato spisovatelka si mě hned získala . Její styl psaní je opravdu dobrý a má skvěle napsané a vymyšlené postavy.
Je prostě dobrá :D

SoniaShadow
21.07.2014

Její styl psaní jsem si hned oblíbila, stejně tak jako Merit:) A Morgana, Catchera, Mallory... Upíří komunitu. A už od první knihy jsem poznala, že tohle bude vydařená série - dlouhá, ale vydařená. Nakladatelství udělá jen dobře, když přeloží všechny knihy v sérii:)