Brian L. Weiss

americká, 1944

Diskuze (8)

Přidat příspěvek

weryk
22.06.2021

SKVĚLÝ AUTOR A SKVĚLE KNIHY. Ještě nemám přečteny všechny jeho knihy, ale ty co jsem četla, jsem některé četla i 2x (s časovým odstupem). Už poprvé jeho první kniha , kterou jsem dostala ve mě vyvolala neuvěřitelný klid a naději. Na čtení jeho knih jsem se vždy moc těšila. Velmi mě baví jeho styl psaní a vyprávění, pro mě velmi poutavý.. ve srovnání s jiným autory a knihami tady nemusím přemýšlet, kdy už bude kniha mít konec, ale naopak, proč to není delší. Autor už je starší a mrzí mě, že už asi nic nevydá. Přesto tyto jeho knihy, které už jsou na světě i poměrně dlouho jsou stále velmi aktuální a důležité. Kdo je otevřen minulým životum a ve svém vlastním životě řeší problémy kterým nerozumí, tak určitě doporučuju, dostane se vám zřejmě mnoha odpovědí a pochopení. Za mě skvělé. Současně mi to otevřelo oči a v průběhu let jsem se začala zbavovat skepse ohledně nesmrtelnosti. DOPORUČUJI !!!!

ANATS
19.04.2020

Jeho knihy mě vždy FASCINOVALY, proto taky mám všechny a taky xkrát přečtené.
Jsme napojeni na stejnou "vlnovou frekvenci".


Adél97
07.07.2019

Pro mě skvělý autor. Dokáže psát jednoduchým, příjemným způsobem o složitých věcech, které přesahují naše chápání.

Judita71
24.02.2015

Pro mně píše super. Jeho knihy jsou psány skvělou formou.

suzett
09.03.2014

Vyjadrujete sa o veciach o ktorých nemáte ani páru.

HTO
26.07.2013

Pro margits: legrace a sebeironie musí být. Opravdu si myslíte, že jsem ten komentář myslel jako vážné zamyšlení nad jeho filosofií? To snad ne.

margits
26.07.2013

Pro HTO: ??? Četla jsi osobo od něho něco, když už tu dáváš takový komentář? Ne, že? Škoda slov.

HTO
20.07.2013

Jéje, tak tohoto pána znám už mnoho let, protože o něm v písničce No Creo zpívá Shakira! Zpívá „No creo en Venus ni Marte / No creo en Carlos Marx / No creo en Jean Paul Sartre / No creo en Brian Weiss“. Tak když mu nevěří Shaki, já mu taky nebudu věřit.