Jedna duše, mnoho těl

Jedna duše, mnoho těl https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161303/jedna-duse-mnoho-tel-161303.jpg 5 76 15

Brian L. Weiss je prvním terapeutem na světě, který kromě do minulých životů posílá své klienty také DO BUDOUCNOSTI! Vyzval jsem ho, aby se vydal do vzdálenější budoucnosti. Šťastně se usmál, pořád v hluboké hypnóze. "Kam chcete, abych šel?" zeptal se. "Můžu se přemístit kamkoli. Lidé už nepotřebují těla, i když si je můžou nechat, pokud chtějí. Je to dobré kvůli sportu a samozřejmě i na sex. Ale můžeme jít kamkoliv a stát se kýmkoli pomocí vizualizace a myšlenky. Komunikujeme prostřednictvím vědomí, a taky světelné aury." Jeho radost mě potěšila. "Z toho, co říkáte, musí jít o velmi vzdálenou budoucnost," usoudil jsem, "za mnoho tisíc let." "Ne," odpověděl, "není to zas tak vzdálená budoucnost, jak si myslíte..." 3. vydání.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Metafora
Originální název:

Same Soul, Many Bodies , 2004


více info...

pani_ari
pani_ari
28.07.2023 5 z 5

Trochu bojuji s tím, že tato kniha je až moc velký ezo, ale i tak musím přiznat, že mi naprosto přetransformovala můj životní názor. Jestli má každý člověk svého osudového autora, tak pro mě je jím rozhodně Brian L. Weiss.

Souteska
Souteska
07.02.2023 5 z 5

Knihy a činnost pana Weisse na mě působí velmi konejšivě. Pozitivní účinky regresní terapie, tedy návratu pacientů do minulosti, jsem poznala na vlastní kůži.
Doktora Weisse si cením zejména pro jeho odvahu vybočit z tradičních kolejí konzervativního psychiatra a vydat se jinou cestou, kontroverzní, ale velmi zajímavou a pro spoustu lidí i přínosnou.
Jedna duše, mnoho těl je podobná dalším autorovým knihám, líčí v nich jednotlivé příběhy pacientů. Navíc je zde popsána místo regrese tzv. progrese, kdy pacient místo do minulosti jde do budoucnosti, kde vidí různé možnosti své existence. Nahlédneme i do možné budoucnosti lidstva.
Pro hledače seberozvoje a příznivce minulých životů nutná četba!


Kackatlacka
Kackatlacka
29.08.2021 5 z 5

Pokud věříte v minulé životy, nebo jste jogín/buddhista/milovník eza... To je jedno... Najdete se tu. Ta knížka je úžasná a doktoru Weissovi věřím každé slovo! A pokud nevěříte v minulé životy, tak nemusíte. Autor tuhle myšlenku nikomu nenutí. Dokonce sám přichází s myšlenkou, že je možné, že vzpomínka na minulý život je fantazie, kterou mozek vytváří jako takovou berličku pro vysvětlení, uchopení a následné vyřešení různých traumat, strachů a jiných neduhů, které nás trápí.

kamibe
kamibe
17.08.2021 5 z 5

Opět další kniha, kterou jsme s kamarádkou přečetly a už se jen těšíme na poslední.
Všechny Weissovy knihy byly pro mne vysvobozením. Ale to, že mohu nahlédnout, jak by mohl můj život vypadat, když tohle nebo když onohle... to považuji za jeho skvělý posun nás všech, kdo o tomhle víme, abychom si tím, co děláme teď, připravili to, co chceme příště.

chandel
chandel
27.05.2021 5 z 5

silná kniha. Hodně změnila moje vnímání..

weryk
weryk
24.05.2021 5 z 5

Skvělá knížka. Toto a podobná témata mě zajímají a neberu to jako něco vymysleneho, takže můj život to obohatilo. Od tohoto autora mám přečtenou už 3 knížku a i jeho styl psaní a vyprávění na příkladech z praxe mě velmi baví a pěkně se čte. Jediná škoda, že nemám možnost podstoupit regresi u tohoto autora, to bych neváhala (u nás v ČR v to nemám důvěru).

capricorn__
capricorn__
28.02.2021 5 z 5

Nevím, jestli tuto knihu hodnotím jako jednu z nejlepších o reinkarnaci (ať už do minulosti či budoucnosti), ale každopádně mě bavila a já ji přečetl za pár dní. Nevím, jestli to, že se mi nelíbil styl psaní a některé použité obraty, přičíst autorovi samotnému nebo překladateli. Pořád ale nevím, jak se na téma vytváření budoucích životů dívám, názor jsem si bohužel nevytvořil. Minulým životům věřím stoprocentně, ale těm z budoucnosti, které autor uvedl? Nevím, něco mi na tom nesedělo. Každopádně to byla příjemná četba.

knihyKeMne
knihyKeMne
07.02.2020 5 z 5

Původně jsem nechtěla hodnotit tak vysoko, nápad koukat se do budoucnosti mi připadal od pana doktora už trošku troufalý, jako by nevěděl už, co by...

Ale... Něco na té knížce je. Je silná. A nesrovnatelně lepší než jeho Jen láska je skutečná.

JosefHorák
JosefHorák
22.06.2017 5 z 5

Všechny odpovědi máme v sobě. Jen najít ty správné otázky, či způsoby jak je ze sebe dostat ;)

yawe
yawe
04.11.2016

tuhle knihu doporučuju přečíst těm, kteří hledají souvislosti událostí ve svém životě, pokud věříte na reimkarnaci. Všechno souvisí se vším a když chápeme posloupnost...chápeme lépe i celek. Každý člověk - stejně jako malé dítě prochází školou - má možnost růst, posouvat se, být "lepší bytostí" prostřednictvím lekcí...úžasné na tom je, že když jednou nezvládnete, máte xxxx dalších možností...podle potřeby.

lea735
lea735
07.06.2016 5 z 5

Knížka se mi líbila. Věřím , v minulé životy . Tady jde pan doktor ještě dál , do budoucích životů. Vše má svůj řád, vybíráme si sami a víme proč.naše minulé a budoucí životy jsou propojené. Obklopujeme se stejnými lidmi , jen v jiném těle.
Smrt, není zlá, je to začátek něčeho nového a na nás záleží , zda to nové dokážeme využít.
Kniha je psána srozumitelně ,není to pohádka , je to založeno na praxi lékaře .psychiatra.

Janka7
Janka7
05.08.2015 5 z 5

Moudrá a čtivá kniha od amerického lékaře, četla jsem několikrát....

ANATS
ANATS
02.02.2015 5 z 5

Ta představa....vědět kde budu a čím budu v příštím životě...případně to ovlivnit.
Ta představa....vědět, že vlastně smrtí nic nekončí, že se narodíte znovu...a znovu se setkáte se svými blízkými... Při čtení této knihy, jsem chvilkama bojovala s pocitem, zda-li je to vůbec možný...nahlédnout do budoucnosti...ale asi určitě ano, protože autor této knihy, není žádný šarlatán.
Velmi působivé čtení.

vesirena
vesirena
26.02.2013 5 z 5

autorovy knihy jsou jedny z nejlepších, které jsem na toto téma četla. Není to žádný esoterik ani fantasta, je to psycholog-absolvent několika fakult, který sám se sebou bojoval, než uvěřil...krásné a čtivé svědectví...

Lusssiana
Lusssiana
31.03.2012

Perfektní čtení, kdo se rád trochu víc zamyslí nad tím, co možná je, kdo má rád knihy o minulých životech, te je to pravé pro vás:-)