Minulými životy k uzdravení

Minulými životy k uzdravení https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154503/bmid_minulymi-zivoty-k-uzdraveni-p8q-154503.jpg 5 36 3

Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno… Dr. Weiss přináší podrobný průřez svou psychiatrickou praxí zaměřenou právě na reinkarnační regresi. A fobie, nutkavé chování, společenské i vztahové problémy, ale i různé bolesti, které tvrdošíjně odolávaly veškeré konvenční léčbě či terapii, po návratu do některého z předchozích životů téměř zázračně mizí často už po prvním sezení. Kromě toho, že se v této knize seznámíte s mnoha případy jeho pacientů a s jejich neuvěřitelnými zážitky, dozvíte se také, jak můžete tajemství svých minulých životů poodhalit i vy. Dr. Weiss vás seznámí s několika fungujícími technikami a nabídne i meditační text, který vás může zavést přímo do vaší vlastní minulosti.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Metafora
Originální název:

Through Time into Healing , 1993


více info...

ANATS
ANATS
21.02.2016 5 z 5

Po přečtení několika knížek od Brian L. Weisse jsem přehodnotila některé věci ve svém životě. A taky na ně začala nahlížet z jiného úhlu.
Jak již bylo v jiném komentáři zde zmíněno, skutečně nelze popsat slovy to, co se mě odehrává v hlavě. Dlouho, hodně dlouho...budu o tom přemýšlet, škoda, že si nelze o tom všem s nikým promluvit...protože málokdo tomu věří.
A ten kdo tomu věří, tak o tom nemluví :)

"Hypnóza je stav cílené koncentrace, jaký každý z nás zažívají denně. Když jste uvolnění a dokážete se soustředit tak, že vás okolní zvuky ani jiné podněty neruší, nacházíte se v lehkém hypnotickém stavu."

Takže vlastně i já, jsem při čtení knih od B. L. Weisse v lehkém hypnotickém stavu, protože nevnímám okolí a jsem úplně mimo.... :-)

Uňka84
Uňka84
24.08.2014 3 z 5

Nevím proč,ale tato kniha se mi od autora líbila zatím nejméně :-(


Pets
Pets
18.05.2013 5 z 5

Úžasná, nádherná knížka. Doporučuju každému. Pocity po přečtení této knihy nelze popsat slovy, každý sám pochopí, až přečte.

Štítky knihy

reinkarnace reinkarnační terapie minulé životy regresní terapie víra v uzdravení

Autorovy další knížky

Brian L. Weiss
americká, 1944
1993  87%Mnoho životů, mnoho mistrů
2013  90%Jen láska je skutečná
2012  90%Jedna duše, mnoho těl
2013  91%Minulými životy k uzdravení
2013  93%Zázraky se dějí

Kniha Minulými životy k uzdravení je v

Přečtených56x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce44x
Chystám se číst32x
Chci si koupit19x