Blanka Hošková

česká, 1967

Diskuze (3)

Přidat příspěvek

alda
10.01.2019

Přečteno za odpoledne.Příjemné čtení o nepříjemných věcech.Žádný složitý děj, spousta situací a myšlenek vycházejících ze života, které napadnou každého z nás, i když je těžké se k tomu přiznat.

Aleh
20.07.2016

S Blankou Hoškovou jsem se seznámila díky DK. Přečetla jsem už 4 knihy a ve všech jsem v jednání hlavních hrdinek našla tak trochu kousek sama sebe. Líbí se mi její náměty, styl psaní, charakteristika postav. Těším se na její další příběhy. A mohu jen doporučit.


WEIL
11.11.2012

S Blankou Hoškovou jsem se seznámil na srazu uživatelů DK letos v říjnu v Brně. Od té doby udržujeme občasnou korespondenci. Jde o autorku, která se zaměřuje hlavně na "ženské romány".
Zatím vydala dva, má dokončenu další knihu, a chystá se její vydání.

Zatím jsem od ní přečetl jednu knihu - Horko domácího krbu - , která mě jako čtenáře strhla, ale jak se tak k ní vracím, tak přece jen logika některých scén a vztahů mi trochu pokulhává.
Technicky je ale kniha napsána dobře, i když pokud bych já dělal redakci, tak bych přece jen asi padesát stránek vyhodil, jedná se především o ty pasáže, kdy si matka povídá s dětmi, a ty jí jdou až moc na ruku, což asi v životě tak časté nebývá.

Většina čtenářů ale nečte knihy opakovaně, takže pokud chce někdo strávit večer čtením něčeho "lehčího", tak mohu jen doporučit.