Zlato(v)lásky

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Je vaše šéfová fúrie? Máte v týmu kolegu, který bojkotuje, na co přijde? A jste si jistí, že věci se mají tak, jak je na první pohled vidíte? V pořadí již čtvrtý román Blanky Hoškové je o vztazích. Mezi manželi, rodiči, dětmi a v neposlední řadě v zaměstnání. Autorka věrně popisuje situace, které všichni známe, konflikty a problémy, které každý z nás dennodenně řeší. Kniha je také o tom, že věci nemusí být takové, jak vypadají na první pohled. Šťastný život nemusí zaručit odlet do Ameriky ani „výhodný“ pronájem bytu. A drsná šéfová třeba jen nemůže v noci spát a přidrzlý floutek je v soukromí srdečný a milující syn… Zlato(v)lásky je kniha, kterou neodložíte. Budete fandit Zlatě? Přikloníte se na Rendovu stranu? A vyhrávají vždycky v životě jen ti ambiciózní? Nebo je všechno nakonec úplně jinak?...celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/268608/big_zlato-v-lasky-yBd-268608.jpg 3.983
Nahrávám...

Komentáře (36)

Kniha Zlato(v)lásky

Anmara
20. ledna

Knížku jsem přečetla za dva večery a určitě se poohlédnu po dalších příbězích od této autorky. Velmi pěkné zpracování všedních dní i (ne)všedních starostí. Nejen díky pohledu dvou osob je velmi pěkně zobrazeno, že život a lidé nejsou jenom o tom, co vidíme na vlastní oči, co o/od nich slyšíme a co si na základě toho myslíme, že víme.
Na jednu stranu plynulá odpočinková knížka, která na straně druhé může přinést i podnět k zamyšlení či cestu k řešení.

skalek
19.06.2022

Četla jsem knížku skoro v létě....a byla na tuto dobu jak stvořená....potřebuji v létě knihy, které mají óóóbří happyend....Díky p.Hošková

hzd
17.01.2022

Líbí se mi styl vyprávění paní spisovatelky. Příběhy jsou ze všedního života a to mi sedí. Knížky se krásně čtou. Doporučuji a těším se na další úlovek z knihovny..

cori
27.01.2020

Nenáročné čtivo o Zlatě a její rodině (vědci Lukášovi, maturantce Jarce, Františkovi v Americe a Lukášovi s Adámkem) mě celkem bavilo. Autorka se zaměřila na problémy matky dospělých dětí, která lavíruje mezi rolí matky pečovatelky a děláním kariéry. Děj oživují pohledy z druhé strany - od jejího podřízeného Reného.

allyce
23.06.2019

Čtivé a pomíjivé jako sekt. Chvíli lahodí, pak vyšumí.

JarkaH.
16.05.2019

Mám tyhle vztahové příběhy ráda takže se mi líbil i tento.

Šmoulinka1980
17.01.2019

Autorčin styl psaní mě moc baví. Píše příběhy tzv. "ze života", o tom, co by se komukoliv z nás mohlo stát. Příběhy nejsou nijak překombinované. Čtení tohoto příběhu bylo oddechové a postavy Zlaty i Rendy byly sympatické. Až takový happyend v závěru jsem tedy nečekala. A asi hlavní poučení z knihy pro mě je, že vnější zdání může klamat. I ve svém životě už jsem se s tímto setkala. Knihu doporučuji k přečtení spíše ženám!

Vendula39
01.01.2019

Tohle je moje první knížka od Blanky Hoškové a je to vlastně knížka ze života. Našla jsem v ní pravidlo, které si možná málokdo uvědomuje: Když někoho vidíš jak je veselý, šťastný neznamená, že je tak v každém prostředí a se všemi. Někteří lidé si ani neuvědomují, že když si jdou za svým cílem můžou uškodit nejen sobě, ale i svým blízkým a uvědomme si to i ve skutečnosti.