Amo Jones

novozélandská, 1988

Diskuze (10)

Přidat příspěvek

alena6358
22.11.2023

Amo je moje oblíbená autorka. Občas si říkám, že je vážně šílená. Knihy jsou plné napětí, sexu, vražd... je to jízda od začátku do konce. Její knihy určitě nejsou pro každého, prostě buď ji miluješ nebo nenávidíš.

KristýnaVR
07.10.2023

Na Amo, jsem narazila díky holkám na instagramu co četli Elitní klub králu, a musela, jsem je mít! Dost dlouho mi trvalo než, jsem našla celou sérii a povedlo se! První knihu jsem přečetla v den před odjezdem na dovolenou, během pár hodin, a říkám si PANE BOŽE! Sečteno a podtrženo MILUJI tu sérii tolik emocí! Bála jsem se toho, ale teď? Musela jsem sehnat další knihy od autorky. A proč proboha nemáme v češtině další? Autorka má tolik knih, které bych si chtěla přečíst, a jen se modlím aby byli další! Protože jak všichni říkají Amo buď miluješ nebo nenávidíš není nic mezi! A já? Já jí ZBOŽNUJI!


Pavbat
31.10.2022

Stále si říkám, že tato autorka je buď tak geniální nebo šílená. Každou kapitolou respektive i každou stránkou se děj jejích knih mění, zamotavá a kombinuje osudy hlavních hrdinů a já musím číst stále dál a dál, abych se dozvěděla, jak se vše vyvine. V knihách je všechno temná romantika, láska, mnoho sexu, ale i vraždy a tajemno, nečekané zvraty. V knihách jsou části, kdy mu leze mráz po zádech, kdy se mi chce plakat a smutkem se mi svírá srdce. Rozhodně nedokážu knihu odložit a hned musím navázat dalším dílem. Za mě užasná autorka.

MichaelaJan
12.12.2021

Miluji Amo Jones. Její knihy pro mě nikdy nebyli zklamáním. Naopak vždy jsou tak skvělé, že minimálně týden musím počkat než začnu číst jinou. Hrozně mě mrzí, že u nás nevychází víc jejich knih. Mezi knihami v serii jsou strašně dlouhé prodlevy. A ty samostatné příběhy si toužím hrozně přečíst. Prosím Baronete Dejte nám více Amo-zvrácenosti

petulik330
10.06.2021

Když jsem začala číst, rozhodně jsem nevěděla co od knih mám očekávat. Toto jsem ale rozhodně nečekala. V každé knize je plno napětí a tajemna.
tuto autorku můžu jen doporučit, kdo má rád knihy plné napětí, tajných spolku a podobně.

Ann98
21.04.2021

Autorka temných romantických sérií spíše pro dospělé. Podotýkám skvělá autorka. Její knihy jsou pro mě vždy naprostá jízda plná emocí. Člověk nahoře nasedne a jen sjíždí dolů. Napětí je v jejích knížkách víc než dost. Kdo knihy Amo Jones ještě nečetl, dělá velkou chybu. Já si její další knihy rozhodně ujít nenechám.

LadyAlena
19.04.2020

Moje nejoblíbenější autorka, chtěla bych více knih u nás

Myška43
18.04.2020

Když jsem začínala číst knihy Amo Jones, vůbec jsem netušila, do čeho se pouštím. Musím napsat, že jsem ohromena. Nenechala jsem se odradit od nízkého hodnocení a je to jen dobře. Po přečtení negativních komentářů jsem se opravdu naštvala. Soudit někoho, koho vůbec neznáte a napsat o ní, že šílená,schizofrenik, na drogách, jak může mít tato žena rodinu, manžela, děti, že je to odpad! Bylo by dobré, aby se čtenáři nad jejími příběhy aspoň trochu zamysleli, protože ona není vyšinutá, zvrácená, to je jen svět ve kterém žijeme. Ona to ve svých knihách otevřeně prezentuje a nestydí se za to. Kdyby nebyla dobrou a oblíbenou spisovatelkou, pochybuji, že by její knihy nějaké nakladatelství vydávalo. Takže Amo, jen tak dál, držím palce.

Dafina
12.04.2020

všech 6 knih mám doma a už je čtu potřetí. Pro mě je to úplně něco jiného, než jsem doposud četla, kdy už výjde něco dalšího ?Nemůžu se dočkat jak to bude pokračovat.

rampapa
31.03.2020

Miluju tuhle autorku.Myslim ze už dlouho něco takového nebylo a jsem ráda že se to stalo. Už se těším na další knihy.