rarášek rarášek diskuze u knih

☰ menu

Bouře přichází Bouře přichází Erin Hunter

Souhlasím, že anotace není nejlepší, ale jsou tu lidi, kteří nemají na to, aby si kupovali anglické originály. Ale chápu, že někoho špatný překlad namíchne. :(

27.10.2017 5 z 5


Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

V lednu vychází první díl v nové, filmové obálce :)

03.12.2016 5 z 5


Poslední navěky Poslední navěky Soman Chainani

Na oficiální stránce jsem našla, že vyšla ještě jedna kniha, The Ever Never Handbook, která slouží něco jako průvodce pro nové žáky Školy dobra a zla.
https://schoolforgoodandevil.com/books/the-ever-never-handbook/

29.07.2016 5 z 5


Inferno Inferno Lisa Jane Smith

Moc krásný závěr. Všechno se tak krásně vyřešilo. Summer je zase v pohodě, stejně tak Zach s Tomem, dědeček došel svého pokoje a Jenna si zahrála konečnou hru. Juliana mi bylo velmi líto, doufám, že došel pokoje, jeho láska k Jenně byla tak opravdová. Bylo to prostě krásné zakončení úžasné trilogie. :)

26.03.2016 5 z 5


Erebos - Počítačová hra, která tě sleduje... Erebos - Počítačová hra, která tě sleduje... Ursula Poznanski

Ano, je to ta samá, je to jen nová obálka, jinak obsah je stejný.

15.03.2016


Cesta domů Cesta domů Bobbie Pyron

Kniha s nádhernou obálkou a příběhem. Příběh o naději a neskutečném poutu mezi psem a jeho dívkou Betty. Líbili se mi ilustrace a příběh vyprávěný jak z pohledu psa Tama, tak z pohledu jeho paničky Betty. Byla jsem z konce šťastná, brečela jsem a bála jsem se, že to nestihne, ale nakonec Tam a Betty spočinuli ve společném objetí. :)

28.12.2015 5 z 5


Kdybychom se neviděli Kdybychom se neviděli Cynthia Hand

Lex prožívá těžké období. Její bratr Ty spáchal sebevraždu, v mobilu má zprávu, kvůli které obviňuje nejen sebe, ale i svého přítele Stevena. Na doporučení terapeuta píše deník, kde popisuje vzpomínky na Tye před tou tragédií, vidí často Tye a přeje si, aby neodešel. Snaží se smířit s jeho smrtí a bolí ji to, má noční můry, kde jeho bratr neustále umírá. Znovu se dá dohromady se svou kámoškou z dětství Sandie. Obě jsou to naprosto rozdílné protipóly. Lex je racionální, miluje matiku, je geniální, skeptická, má vysoké cíle (MIT). Sandie je svobodomyslná, má tři bratry, má víru v nadpřirozeno, je zábavná. Přesto to dají zase dohromady, jako když byli ještě děti. Líbilo se mi, že se Steven a Lex dali dohromady. Konec se mi moc líbil. Tenhle příběh je taky o to zajímavější, protože vychází z autorčiny zkušenosti.
PS. : Strašně moc bych si přála takový luxusní domeček na stromě, jako měli Lex s Tyem. :D

20.11.2015 5 z 5