georginaa georginaa diskuze u knih

☰ menu

Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Tak dávám další spisovatelku do oblíbených. Vzhledem, že napsala 14 knih se opět těším, že budu mít další velice čtivou sbírku. Jen doufám, že u nás všechny vyjdou.

01.07.2021 5 z 5


Návrat do minulosti Návrat do minulosti Tijan (p)

Obálka je sice pěkná, ale Carter je blond s modrýma očima, což by měla obálka asi odpovídat obsahu knihy. To mě vždy mrzí, že to nesouhlasí.

24.06.2021 5 z 5


Vražedné pouto Vražedné pouto Tijan (p)

Obálka je sice pěkná, ale Carter je blond s modrýma očima, což by měla obálka asi odpovídat obsahu knihy. To mě vždy mrzí, že to nesouhlasí.

24.06.2021 4 z 5


Najdu tě Najdu tě Haylen Beck (p)

Od tohoto autora jsem četla Byly tady, a už nejsou. Knihu jsem dostala od Zimnílidé za což moc děkuji a byla jsem opravdu nadšená. Děj vás strhne a musíte číst dál a dál dokud to neskončí. Doufám, že i druhá kniha Najdu tě - která teprve vyjde, bude tak strhující jako ta první. Už se těším.

07.12.2020


Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Tento díl přeskakoval v různých vyšetřováních. Z počátku to bylo docela nudné a spojením Eriky a Travise vzniklo napětí, kdo je lepší šéf. Ukázalo se, že tým Eriky bez jejího vedení pořád tápou i když jdou správnou cestou. Jako kdyby jim někdo měl říct "jo děláš to správně" . Nakonec to vyústilo v únos Stacey a od té doby to mělo překvapivý spád a začalo to mít opět tu správnou šťávu. Vložila se do toho Erika s Travisovým týmem a zjistila, že všechna ta vyšetřování vlastně spolu souvisí.

06.01.2019 5 z 5


Pomsta Pomsta Sandra Brown

Případ začíná jednoduše, ranger Hunt chce do péče svoji malou dcerku. U soudu proti němu bojuje tchán, který ho nemůže vystát. A jakmile se strhne v soudní síni mela, skoro celou knihu jsem si myslela, že v tom má prsty právě tchán. Jaké překvapení, že to mělo úplně jiný motiv. Klidně by mohlo být pokračování, řešení dalších případů, a vědět jak to s Holly bude pokračovat.

24.09.2017 5 z 5


Smrt v převleku Smrt v převleku Caroline Graham

Děj detektivního románu, tvořícího součást řady Midsomerských vražd, odehrává ve vesnici Compton Dando, v níž se nachází staré a tajemné alžbětinské sídlo The Lodge of the Golden Windhorse. To si jako své útočiště vybrala skupinka podivínů spřízněných s hnutím New Age. Náhle jeden ze členů komunity zemře. Přestože je jeho smrt zpočátku považována za nehodu, ukáže se, že jde o chladnokrevnou vraždu. K případu je povolán šéfinspektor Barnaby a jeho mladý pomocník, seržant Troy. Dvojice detektivů, kterou čeští čtenáři dobře znají z televizní obrazovky, začne rozplétat složité předivo případu, utkané na pozadí bizarního prostředí pseudonáboženského společenství a poklidného chodu středoanglické vesnice.

09.04.2012 1 z 5


Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Druhý díl z oddělení vražd Q, první díl žena v kleci byla skvělá a kvalitně napsaná, už se těším na pokračování.

09.04.2012