ARosen ARosen diskuze u knih

☰ menu

Winter Winter Marissa Meyer

A "škodolibci roku" se stávají *kika* a kája14! Potlesk prosím...nebo taky ne. Tohle jim nezapomenu. Vždyť Winter by si zasloužila nejmíň deset hvězdiček!

06.01.2017 5 z 5


Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

SPOILER! Tak. Je to asi pět minut co jsem Sílu vzdoru dočetla a nevím co si o tom mám myslet. Od té chvíle co umřel Finnick jsem pořád (stejně jako během bitvy o Bradavice v Harrym Potterovi) čekala, že přijde nějaký zázrak a všichni ožijou. Ale ten zázrak nepřišel. Já vím, že jsem hrozně naivní, ale nemohla jsem si pomoct. Prostě jsem nemohla uvěřit, že by to autorka opravdu udělala. Nejdřív Finnick a pak Prim. Konec byl klasický happy end, ale docela mě potěšil. Je škoda, že série má jenom 3 díly, uvítala bych pokračování, klidně z pohledu někoho jiného, nebo by mě taky zajímal průběh té první vzpoury, po které vznikly Hunger games. Sice nejslabší díl série, ale nemůžu dát jinak než 5 hvězdiček.

09.09.2016 5 z 5


Pandemonium Pandemonium Lauren Oliver

SPOILER! Tohle nepochopím! Alex se obětuje, aby Lena mohla utéct a ona se musí zabouchnout do prvního kluka, se kterym jí zavřou do jedný místnosti? Popravdě, vůbec by mi nevadilo, kdyby Juliana popravili. Aspoň by od něj byl pokoj. A jsem vážně zvědavá, jak si s tím autorka poradí v příštím díle.

13.08.2016 4 z 5


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Jenom z toho traileru mi běhá mráz po zádech

09.03.2016 5 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Na internetu jsem četla, že kniha má být zfilmovaná, nevíte někdo, jestli už byl film natočen? Děkuji moc

15.01.2016 5 z 5


Třetí stříbrná kniha snů Třetí stříbrná kniha snů Kerstin Gier

A to mam jako vydržet???!!!

01.01.2016 5 z 5