Jukito Kiširo

japonská, 1967

Populární knihy

Nové komentáře u autorových knih

Zrezivělý anděl Zrezivělý anděl

Velmi zajímavý příběh. Prvně jsem se do čtení moc nehrnula, ale nakonec mě to zaujalo. Příběh je zajímavý a docela se nemohu dočkat dalšího dílu.
dancadragneel


Dobytí Salemu Dobytí Salemu

Hodnocení jsem si nechal až k poslednímu dílu. Hodnotím tedy celou sérii. Graficky je to velmi líbivé, černobílá mi přijde ideální k akčnějším scénám, kde je hodně výbuchů, létajících končetin, součástek a podobně. Pokud by bylo vše barevné tak by jsme se v tom nejspíš ztráceli. Příběh je příjemný, není to nic složitého na čtení. Akce je opravdu super. Co mě, řekl bych až zklamalo, bylo spousta nezodpovězených otázek. Hned od začátku mě zajímalo, kde se Alita vzala na vrakovišti, co je vlastně Samem zač, kdo je nahoře a spousty dalších. A ani na jednu nedostanete odpověď. V knize je i původní konec, kde na tyto otázky odpovědi jsou. A je to velmi dobře vysvětlené a mohlo by mi to i stačit, ale, pokud to chápu dobře, tento konec tedy neplatí a má to být jinak. Nezbývá než doufat, že se to v dalších dílek dozvím. A snad u nás i další díly vyjdou. Jinak si budu muset pořídit anglické, což sice není úplně problém, přece jen české verze by mi byly milejší. Nicméně, Alita mi tak přirostla k srdci, že i kdyby nebyly anglické verze, tak se snad i naučím japonsky, abych si mohl přečíst co se bude dít dále.... celý text
jan14s


Dobytí Salemu Dobytí Salemu

Dávám tomu šanci, ale není to to pravé. Kresba povedená, ale obsahově mi na tom furt něco vadí. Ale i tak jsem spokojen a sérii jedu dál.
ShamanElder



Dobytí Salemu Dobytí Salemu

Musím říci, že mě poslední díl lehce zklamal, příběh byl zajímavý, ale prostě mi tam něco chybělo, takové vloupání bez cíle.
alishek


Cesta ke svobodě Cesta ke svobodě

Další napínavé pokračování Ality a její cesty, tentokrát jako agentky Salemu. Už je tady jasne viditelný rozdíl od filmu, ale příběhové linie mě baví. Jsem zvědavá, jak to dopadne.... celý text
alishek

Jukito Kiširo - knihy

2019  81%Dobytí Salemu
2017  83%Zrezivělý anděl
2018  82%Smrtící Anděl
2018  83%Cesta ke svobodě

Žánry autora

Literatura světová Komiksy Sci-fi

Štítky z knih

kyberpunk zfilmováno manga

Kiširo je 2x v oblíbených.