Kamila Balharová životopis

česká

Životopis

PhDr. Kamila Balharová. Vystudovala PdF UP v Olomouci obor speciální pedagogika a český jazyk pro 2. stupeň ZŠ a ZvŠ. Rigorózní zkoušku složila na Univerzitě Karlově v roce 2008. Věnuje se speciální pedagogice a výuce českého jazyka. Profesně zaměřené osobní stránky najdete na http://kamilabalharova.wz.cz. Je autorkou vzdělávacích internetových stránek věnovaných výuce českého a anglického jazyka především pro žáky se SPU - http://www.kaminet.cz, stránek http://kamizdat.wz.cz, které jsou zaměřené metodicky na výuku literatury a slohu a stránek http://azprojekty.wz.cz, kde najdete mnoho projektů propojující jednotlivé vzdělávací oblasti se vším všudy. Věnuje se profi orientaci žáků se specifickými poruchami učení.

VZDĚLÁNÍ:
• 2008 - Univerzit Karlova, Pedagogická fakulta, katedra speciální pedagogiky (PhDr.). Název rigorózní práce: Využití internetových stránek KamiNet ve výuce jazyků u žáků se specifickými poruchami učení. Praktická část zveřejněna v časopise Ikaros.
• 2001 - Univerzita Palackého v Olomouci, Pedagogická fakulta (PhDr.) - magisterský studijní program: Speciální pedagogika - obor učitelství pro 2.stupeň speciálních základních škol, základních škol, speciální pedagogika - český jazyk
• 1988 - Střední pedagogická škola - obor vychovatelství - doplňková maturitní zkouška
• 1983 - Gymnázium - zakončeno maturitou (zdroj životopisu: https://www.rizeniskoly.cz/cz/casopis/skolni-poradenstvi-v-p)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.