Jaroslav Stádník životopis

česká

Životopis

JUDr. Jaroslav Stádník - vedoucí inspektor Oblastního inspektorátu pro hlavní město Prahu.
Je absolventem Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně, kde v roce 2006 obhájil rigorózní práci. V roce 2005 nastoupil na Ministerstvo práce a sociálních věcí do oddělení správních činností jakožto odvolacího orgánu proti rozhodnutím Úřadu práce ČR (do 31. 3. 2011 úřadů práce), kde od roku 2006 působil jako vedoucí tohoto oddělení a současně jako zástupce ředitele odboru. Podílel se na legislativních změnách zákona o zaměstnanosti. Od prosince 2012 do května 2015 byl vedoucím inspektorem Oblastního inspektorátu pro hlavní město Prahu.

Od června 2015 je ředitelem odboru odvlacích a správních činností v oblastech zaměstnanosti.

V rámci své činnosti se zaměřuje převážně na problematiku zaměstnanosti a souvisejících otázek, problematiku pracovněprávních vztahů a správního řádu.

Je členem I. senátu rozkladové komise Ministerstva práce a sociálních věcí a Poradního sboru Úřadu práce ČR – Krajské pobočky pro hlavní město Prahu.

Ve své publikační a přednáškové činnosti se zaměřuje zejména na oblast zaměstnanosti a správního řádu. (zdroj životopisu: https://www.ucetni-portal.cz/jaroslav-stadnik-257-z.html)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.