Nasterea zajímavosti

Nasterea https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410344/bmid_nasterea-8G0-410344.jpg 4 1963 500

Naslouchač série

< 3. díl

Druhý návrat do temného světa, kde se na pravdu a naději už téměř zapomnělo… Omstakland byl napaden. Člověk, kterému Ilan zachránila život, rozpoutal peklo. Ilan se na poslední chvíli podařilo rozluštit dávnou větu i její smysl. Objevila cestu. A také místo, které hledaly celé generace. Místo, kde není život, ale jen jedovatá šedá mračna — průchod na druhou stranu retey. Je to ale také místo, kde žijí nasterey, největší hrozba v Duvalském pohoří. Jenomže kým tito obávaní tvorové doopravdy jsou? Proč začali častěji a tvrději útočit? A co se skutečně nachází na druhé straně? V Ilanině světě neexistuje nikdo, kdo by na tyto otázky dokázal odpovědět. Ti, kteří kdysi něco věděli, jsou už dávno mrtví. A ti, kdo se na druhou stranu vydali, se nikdy nevrátili. Ilan ví, že jí nikdo nepomůže. Ocitla se sama a bez ochrany bojovníků. Je sice sklenař, kterým nasterey neubližují… bude to však stačit k přežití?... celý text

Zajímavosti (1)

Vyšlo i v audio verzi, čte Jitka Ježková. (lioncel)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (1)

Ptejte se autorky Naslouchače, Petry Stehlíkové...

01.06.2021


Citáty z knihy (8)

Zamilovaní si nikdy neuvědomují, co se kolem nich děje. Jejich svět je vymalován jinými barvami a nebezpečí vypadá jako přívětivá oáza v poušti.


Takhle se odhalují tajemství, napadlo mě. Pod rouškou tmy a za ticha. Ne za denního světa a jásotu davů.


Konečně pořádná noc a to sklenařský smrádě to musí celý po..kazit, spustil Gerard. Nevím, proč jste tak naštvaní, zahlásila jsem. Všichni jste se probudili vedle krásných žen, Erno dokonce rovnou vedle tří. Jenom já jsem měl po ránu v pokoji jeho. Loupla jsem očima po smrdutém starci. Jsi prostě smolař, Ilane, odpověděl se smíchem Erno.


Více citátů z knihy najdete u autora.