Vojvoda a ja zajímavosti

Vojvoda a ja https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356359/bmid_vojvoda-a-ja-Npd-356359.jpg 4 1670 330

SPOLOČENSKÉ NOVINY LADY WHISTLEDOWNOVEJ, APRÍL 1813 Zdá sa, že Simonovi Bassetovi chýba už len kúsok k tomu, aby požiadal o ruku sestru svojho najlepšieho priateľa – pôvabnú Daphne Bridgertonovú. Ale iba oni dvaja vedia pravdu. Simon vymyslel zložitý plán, ako od seba udrží matky zo spoločnosti, ktorým ide o sobáš. A čo sa týka Daphne, teraz, keď sa zdá, že vojvoda ju označil za žiaducu, určite pritiahne niekoľko veľmi vhodných nápadníkov. Ale počas všetkých tých plesov, ktoré Daphne trávi so Simonom, zabúda, že ich známosť je len klamstvom. Možno je to jeho diabolským úsmevom, určite je to tým, ako jeho oči horia zakaždým, keď sa na ňu pozrie... ale Daphne sa do vojvodu zamiluje... naozaj! A teraz musí urobiť aj nemožné a úplne nestratiť srdce a dušu kvôli atraktívnemu búrlivákovi, ktorý sa zaprisahal, že sa nikdy neožení!... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Pandora
Originální název:

The Duke and I , 2000


více info...

Zajímavosti (4)

„Tví bratři by mě nikdy nedonutili říct něco, co bych nechtěl." Zvedl hlavu a na chvíli se zamyslel. „Aspoň ne bez pistole." Simon (ketvin)


„Nevíš, co prováděl."
Jsem si jistá, že nic horšího než ty," odrazila ho Violet.
„Přesně tak!" zaburácel Anthony. „Proboha, vím přesně, co se mu právě teď honí v hlavě, a nemá to nic společného s poezií ani růžemi."
Simon si představil Daphne ležící na lůžku růžových okvětních plátků. „No, s růžemi možná," zamumlal.
„Zabiju ho," zavrčel Anthony.
... ... ...
„Není hodný ani toho, aby lízal Daphne boty."
Simonovi se v hlavě vyrojily další erotické představy, v nichž tentokrát lízal její prsty na noze. Usoudil, že bude lepší mlčet. (ketvin)


"... Bridgertonovi jsou ta nejplodnější rodina z horní společenské vrstvy. Taková přičinlivost na straně vikomtky a zesnulého vikomta je chvályhodná, přestože výběr jmen jejich dětí může člověku připadat poněkud banální. Anthony Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory a Hyacinth... Spořádanost je samozřejmě prospěšná ve všech směrech, ale člověk by měl za to, že inteligentní rodiče si dokážou udržet v dětech pořádek, aniž by jejich jména museli řadit podle abecedy. ..." SPOLEČENSKÉ NOVINY LADY WHISTLEDOWNOVÉ, 26. DUBNA 1813 (ketvin)


„Jestli mi sdělíte, že je to proto, že jste sem vtrhli jako stádo mentálně zaostalých ovcí, okamžitě se vás zřeknu." Violet Bridgertonová (ketvin)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.