redsharon profil

☰ menu
redsharon

Šárka Jelínková

1995 · žena · Středočeský kraj · statistiky

Aktivní: 14.12.2022 13:34 (poprvé 01.01.2016)
Body:56
Palce za komentáře: 112 · 57 ostatním
Hodnocení v bazaru: 1/0

Nové knihy v seznamech

Líbali jsme se
Líbali jsme se
David Levithan
Billy Summers
Billy Summers
Stephen King
Outsider
Outsider
Stephen King
Koláčky a spiklenci
Koláčky a spiklenci
Theo Addair (p)

Kdo jsem

Začnu asi nejdřív knižní posedlostí. Miluju svět knih. Nejvíc na tom všem - čtení, knihách, příbězích - miluju to, že se ponořím do úplně jiného světa. Podle mého názoru, by v knihách mělo být ,,až moc romantiky, až moc nereálnosti, až moc naivity,....". Proč? Protože není tohle právě to, co by nám kniha měla nabídnout? Jen díky tomu se ráda začtu a přemýšlím o tom, jaké by to bylo, kdybych byla já součástí příběhu, který zrovna čtu. Pomůže mi to vypořádat se s realitou, kterou prožívám každý, každičký den. Utvářet si vlastní svět mimo realitu - to je pro mě dokonalé.
Vsuvka: 29.07.2016
Objevila jsem kouzlo jménem Stephen King. Nechápu jak jsem ho mohla objevit až teď. No dobře, chápu - Nikdy jsem tenhle žánr nesledovala. Ale bože! Jsem unesená jeho tvorbou. Na jednu stranu je to špatně, protože se rozšířil můj okruh, který budu procházet v knihkupectví a já zase budu utrácet své těžce vydělané peníze. Je to fakt nemoc, to čtení...
Co se týče hudby? Miluji kapelu Queen. Freddie Mercury je láska. Dále, jen tak pro příklad, samozřejmě poslouchám i jiné kapely jako jsou Simple Plan, Falling in Reverse, Nirvana, Lucie - všechno úplně z jiného soudku, ale já to mám ráda všechno a občas si říkám, jak je to možné. Ale prostě je. Jsem trochu chameleon, dokážu se hodně přizpůsobit. Jak hudbě, tak knihám.
Jsem Blíženec, takže skrývám tak trochu dvě osobnosti. Ironií je, že doslova a do písmene je jedna v depresi a druhá veselá (né šťastná). To by asi zatím stačilo.