BlaV. profil

☰ menu
BlaV.

Blanka

1961 · žena · statistiky

Aktivní: 17.04.2024 23:56 (poprvé 05.11.2022)
Body:453
Palce za komentáře: 407 · 175 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Genesis
Genesis
Chris Carter
Karlštejnské vigilie
Karlštejnské vigilie
František Kubka
Za zamčenými dveřmi
Za zamčenými dveřmi
Freida McFadden
Pomocnice
Pomocnice
Freida McFadden

Kdo jsem

Evidence knih se vyplácí, zjistila jsem, že mnoho zajímavých knih, které máme v knihovně, jsem nečetla, tak je nejvyšší čas to napravit.

29.5.2023 - knihy přibývají, začínám postupně procházet police (často ve dvou řadách, ale jinak to nejde) - knihy přerovnávám a zadávám sem, řadu knih, které přidávám jsem nečetla - čte je manžel, případně jsme je zdědili (a ještě jsme nestačili přečíst či poslat dál).

Ráda čtu knihy od dětství. Přečetla jsem jich za svůj život dost (i když pořád málo). Čtu v podstatě skoro všechny žánry včetně poezie. Ke čtení jsem "přivedla" i svého manžela /který na rozdíl ode mne přečte každou knihu, i když se mu nelíbí a málokterou knihu si přečte opakovaně). Bohužel ani jeden ze synů nemá o čtení velký zájem, takže naše poměrně rozsáhlá domácí knihovna skončí asi v nějakém domově důchodců - či antikvariátě. Díky této databázi chci zjistit kolik vlastně knih mám. Pokoušela jsem se o evidenci v exelu, ale když jsem chodila do práce, nebylo na to mnoho času. Nyní jsem již v důchodu a tak jsem se přihlásila do této databáze (díky "závislákům" na FB) - knihy přibývají rychle a to dávám zatím jen z paměti, nedívám se do knihoven.