Uloupené dívky

Uloupené dívky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532246/bmid_uloupene-divky-65d32d2ba2032.jpg 5 196 196

Je to přesně pětadvacet let, co beze stopy zmizela sedmiletá Melody Jonesová. K jejímu únosu a vraždě se už přiznala spousta podivínů a podvodníků, ale tentokrát přišel na policejní stanici někdo, koho rozhodně nečekali – bohatý podnikatel a filantrop Steven Harte, který tvrdí, že o tom starém případu něco ví. Vzápětí obdrží Kim Stoneová zprávu, že se z místní družiny ztratila osmiletá Grace Lennardová. Steven je ochoten mluvit pouze s Kim a rozehrává s ní chladnokrevnou psychologickou partii. Ještě náročnější souboj čeká na Kim za dveřmi vězení, kde si pro ni její úhlavní soupeřka, doktorka Alexandra Thorneová, připravila doslova výbušné tajemství. Odhalí ho jen výměnou za svobodu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Stolen Ones , 2021


více info...

Přidat komentář

nada3314
včera 5 z 5

NO! OPĚT BOMBA! Autorka mě ještě ani jednou nezklamala.

Tahle série je moje srdcovka! Všechny její díly mi zdobí knihovnu už několik let, a dokud autorka bude psát, budu ji číst a sbírat. Nepíšu to často, ale naše české obálky se fakt povedly a jsou hezčí než zahraniční. 15. díl – ULOUPENÉ DÍVKY byl opět skvělý, hned od začátku mě čtení pohltilo, ale to není nic nového, u téhle série to takto mám pokaždé a proto ji tak miluji! Téma unesených malých dívek není vůbec originální, teď je docela v módě a objevuje se v thrillerech často, ale Angela to prostě umí napsat, tak že jen čtete a ani nedýcháte. Kdyby byl víkend, tak mám tento díl přečtený za den. Neskutečně čtivá záležitost. A konec ani nekomentuji, protože to zas byla síla a skvělé otevření vrátek na pokračování. Nemůžu se dočkat.

Pokud jste Kim Stoneové ještě nepodlehli a váháte, tak ji určitě zkuste. Stojí za to! A super bonus je ten, že pokud Vás chytne, máte na dlouho co číst a zaručuji, že tohle je tak návykové, že se budete těšit na každý nový díl. Zatím v zahraničí vyšlo dílů 20 – juch :-)

lenča232
předevčírem 5 z 5

Série s Kim mě fakt baví.Čtivé, napínavé od začátku do konce.Těším se na další díl.


postrach
24.07.2024 5 z 5

Tento díl se povedl.Rozuzleni a závěr s překvapením super ...

berila
24.07.2024 5 z 5

Nemohu prostě dát méně než plný počet. Další výborný díl a ten konec - to zase bude příští díl pěkný nervák.

evonra
24.07.2024 5 z 5

Nevím, jak to paní spisovatelka dělá, že i tento patnáctý díl je luxusní záležitostí, troufám si říct, že patří k těm "top" doposud vydaným. Opět skvělé po všech stránkách - příběh, směr vyšetřování i samotné rozuzlení. Třešinkou je stará známá sociopatička Alex, které se blíží slyšení o podmínečném propuštění a opět rozehrává svou šílenou hru. Nesmírně se těším na další díl, protože se určitě máme na co těšit.

iška
23.07.2024 5 z 5

U Kim prostě nemohu jinak, než pět hvězdiček. Těším se na každý další příběh a zároveň se trochu bojím, jestli paní Marsons nepoleví v kvalitě. Nepoleví. Opět kniha, od které se téměř nedá odtrhnout. Tak už teď se těším na další případ a doufám, že ty pověstné boží mlýny řádně semelou potvoru Alex. Doporučuji.

novina
23.07.2024 5 z 5

Další ze série případů Kim a jejího týmu. Poutavé čtení, od kterého se nejde odtrhnout.

klokan.1905
22.07.2024 5 z 5

Uloupené dívky...
V pořadí patnácté pokračování z mé oblíbené série Případy Kim Stoneové... Každý případ je jiný, ale určitě bych Vám doporučil, abyste začali se sérií od prvního dílu... Ano, vím, toto je již patnáctý... :-) Předem Vás upozorňuji, že si na nich vytvoříte závislost... Aspoň já ji mám a myslím, že i mnozí další... ;-) Tak co, už jsem Vás přesvědčil? Tak ještě než začnete, tak Vám ještě prozradím, že do série není zařazena kniha s názvem První krev... Ta vyšla jako dvanáctá... Proč není v sérii zařazena? Nevím... :-D Co však vím je to, že bych s touto knihou začal jako první... Vrátili byste se na úplný začátek... ;-)
Nicméně, vše nechám plně ve Vaší režii, je to na Vás... Tohle bylo jen takové moje doporučení... Postavy kolem Kim Stoneové se různě vyvíjí, takže já bych zvolil chronologické čtení... ;-)
Něco málo k tomuto pokračování...
Před pětadvaceti lety zmizela beze stopy, v té době sedmiletá, Melody Jonesová... K jejímu únosu a vraždě se v minulosti přiznalo spousta podvodníků... Tentokrát se však na policejní stanici dostavil Steven Hart, bohatý podnikatel, který tvrdí, že o tomto dávném případu něco ví...
Další zajímavý případ pro Kim Stoneovou a její tým... Podaří se jim i v tomto případě odhalit pachatele? Nebo už ho mají před sebou na policejní stanici?
Neváhejte a čtěte! Celá série je dokonalá... Nádherné obaly knih, krátké kapitoly, které Vás nutí k dalšímu čtení... Prostě opět peckoidní záležitost...

Cassidy.L
22.07.2024 5 z 5

Další skvost z pera autorky. Čtivé, napínavé :)

nicole1990
22.07.2024 5 z 5

Opět skvělý už se těším na další díl .

Forest66
21.07.2024 5 z 5

Kim je prostě bez debaty skvělá. Poutavý a dobře promyšlený děj, překvapivý závěr. V počátku jsem si říkal, "co to má být? Tady přece nemůže existovat smysluplné rozuzlení" A vida, dává perfektní smysl! Marsons se opět překonala

Zdenas5
21.07.2024 5 z 5

Skvělý díl s nečekaným rozuzlením, už se těším na další.

katka134
17.07.2024 4 z 5

Další dobrý díl, i když téma unesených dětí je v detektivkách dost často.
Odhalení bylo překvapující.
Co plánuje autorka s tou zrůdou Alex, se snad brzy dozvíme.

Lena79
17.07.2024 5 z 5

Nevím, kde bere autorka inspiraci, ale pokud to vede k napsání lepšího dílu, než byl ten předchozí, tak je to super.
Ale co tady dělá zase ta Alex? Mám tušení, že se s ní setkáme v dalším dílu...

kolacky
14.07.2024 5 z 5

Člověk byl na vážkách, jestli je to padouch nebo není... Závěr byl hooodně překvapivý! Ale Alex už mi leze na nervy. Je otravná, nechutná a hnusná jako Jurek Walter u Keplera.

hana4834
14.07.2024

Super čtení jen ta Alex už zas? Doufám že ji nebude v příštím díle moc

iLuciferie
12.07.2024 4 z 5

Paní Marsons opět nezklamala - další super díl série! Dost jsem se obávala, že mi tento díl nebude sedět, jelikož zde byla avizovaná Alex a díly, ve kterých se vyskytovala, mi přišly vždy slabší. Zde to tak ale kupodivu nebylo.
Stále čekám na sestup v kvalitě a stále naštěstí nepřichází. Děkuji :)

INCOGNITOREADER
12.07.2024 4 z 5

Příběh o únosu malých dívek. Škoda, že název samotný tak trochu napoví. Sice ne úplně všechno, ale část ano. Opět zde máme dvě dějové linky. Kde druhá linka vrací na scénu Kiminu nemesis Alex. A tahle linka mi nesedla. Protože vlastně opakuje to co už tady bylo a je to možné jen proto, že všechny postavy okolo Alex jsou naprosto naivní až dementní a nikdo si nevzal poučení z toho co se stalo... Konec hlavního příběhu jsem, ale naprosto nečekal a ten zvrat mě dostal.

Mája777
11.07.2024 5 z 5

15 dílů a každý jiný. Samozřejmě jsou některé top a jiné trochu slabší, ale nenudíte se ani u jednoho. Líbí se mi pozvolný vývoj postav, hlavně Kim, která byla na začátku docela protivná, přesto jsem ji fandila.
Tento příběh je tak trochu naruby. Ale i tím si Kim a její tým poradí. Konec byl pecka. Doporučuji.
(11. 7. 24 - 15 340 - 36)

Kaja1
10.07.2024 4 z 5

Tentokrát to bylo řekla bych všechno naopak, podezřelý sám přijde na policii, a na povrch začnou vycházet další ztracené dívky, co rozhoduje o tom zda přežijí. Konec rozhodně překvapí a Alex je jak veš v kožichu.