Spletité lži

Spletité lži https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515185/bmid_spletite-lzi-kgl-515185.jpg 5 579 140

Další jedinečný, napínavý příběh od královny současné krimi. Inspektorka Kim Stoneová už viděla ledacos, ale pohled na oběť, která se našla v místní průmyslové zóně, vyrazí dech i jí. Když poté Kim oznámí zdrcující zprávu manželce zavražděného, Dianě Phippsové, nemůže se ubránit pocitu, že na ženině reakci něco nebylo v pořádku. A pak Diane a její rodina zmizí, v přírodní rezervaci je objevena další mrtvola a Kim se svým týmem narazí na stopu, která spojuje oba případy. Má to však háček – tajemství téhle stopy je přísně střeženo. Dokonce i některými z Kiminých kolegů…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Twisted Lies , 2021


více info...

Přidat komentář

dikobraz
dnes 5 z 5

Opat fantasticka cast! Kim nam sice trochu zjemnela, ale nijak to nevadi. Asi starne... Na tu trochu nesmrtelnosti som si zvykol, ved este bude par casti, takze nieco musi vydrzat a prezit.

vivula
22.04.2024 5 z 5

Sérii čtu co vyšla první kniha a Kim prostě miluju. Nedávno jsem ale na Databázi projížděla obálky a četla anotace a zjistila jsem, že zhruba od páté knihy si, až na pár výjimek, vůbec nevybavuju děj, natož pachatele a celé mi to splývá. Ale to určitě nehrozí u tohoto kousku. Za mě to byl nejlepší díl. Napínavé od začátku do konce, a téma pro mě nevšední, zajímavé. A linka s Frostovou už byla jen třešnička. Velká spokojenost.


Hana62
07.04.2024 5 z 5

Angela nezklamala. Další díl, zase z jiného soudku. Sice dost drsné, skoro Nesbo...
Naděje na další díl!!
Líbí se mi povahový posun Kim, začíná být docela snesitelná.

hlenicka
31.03.2024 5 z 5

Co se mi na Marsons líbí je to,že u čtení nemusíte moc přemýšlet a nekoušete si nehty. Tady vždycky všechno tak hezky zapadne na své místo,její pracovní kolektiv by jí kdekdo mohl závidět. Tak pěkné vztahy se nevidí jen tak někde.
Knížka se čte tak,že čtenář sám neví,že něco čte,stránky se otáčí tak rychle a samy,že už čtu poděkování na poslední straně. Tuhle serii miluju.
A Boyda, o tom žádná!

vera4669
21.03.2024 5 z 5

Jeden z parádních dílů této série. Napínavé od začátku až do konce. Zápletka se mi líbila a uvidíme jaké bude pokračování :)

konicekbily
21.03.2024 5 z 5

Autorčin styl vyprávění znám, postavy mám oblíbené, na výkyvy v ději jsem byl připraven a navíc se mi líbilo, že v paralelním případu pomáhala s vyšetřování i "zlá" od tisku.

limruska
19.03.2024 5 z 5

Jak jinak, zase skvělá Marsonsonová. Hlavní dějovou linii dokáže okořenit tak, že jsem knihu nemohla odložit.

EvaHrky
11.03.2024 5 z 5

Skvělá a originální zápletka! Napínavé, uvěřitelné, přečteno za jeden den.

attila1
06.03.2024 5 z 5

Další už 14-ty díl ze série. Opět úžasná knížka.

Atak
03.03.2024 5 z 5

Po delší době jsem se vrátil k této autorce a jako vždy nezklamala.

Lethania
28.02.2024 5 z 5

Jako vždy, naprosto dokonalé! Nemám k tomu co vytknout, jen že budeme nějakou dobu opět čekat na další díl.

Pavlnka
27.02.2024 5 z 5

Super, super, super. Čtivé, napínavé a zajímavé. Tato série mě ještě nezklamala.

rumova_kulicka
25.02.2024 4 z 5

Taky mi tento díl přišel trochu slabší. Nebo nevím jestli úplně slabší, téma bylo dost dobré, ale přišlo mi to nějaké krátké a uspěchané. Ale koukám, že předchozí díly měly buď stejně nebo jen o málo více stránek, takže to nechápu. Hodně se mi ale líbila linka s Frostovou. Super, že dostala trochu větší prostor, to se povedlo. A pak taky ta interakce mezi ní a Kim. Suma sumárum, na další díl se budu zase těšit.

Duchoslp
24.02.2024 5 z 5

Tehle dil byl fakt skvělý. Napínavý, bez zbytečných průtahů. Nemohla jsem se odtrhnout, líbí se mi i druhá dějová linie s reportérkou Frostovou. Moc se těším na další díl

danica6371
20.02.2024 3 z 5

Přišlo mi to tentokrát nějaké slabší,všechno rychle, rychle ale je pravda, že jsem před touto knihou četla Černočerné srdce od Rowlingové, které mělo v mojí čtečce přes 3 tisíce stránek a toto jenom necelých 400 ale jinak mám styl psaní autorky ráda, krátké kapitoly vás drží v určitém napětí ale už měla i lepší knihy. Třeba program na ochranu svědků mě napadl okamžitě

iška
17.02.2024 5 z 5

Nemohu jinak než 5 hvězdiček. Napínavé, čtivé, chytré. Pravda je, že vraždy jsou značně brutální, připomínající středověk. Hodně zajímavá pro mě byla otázka ochrany svědků, ta navozuje hodně úhlů pohledu a podnětů k zamyšlení. No jsem ráda, že v originále je již 19 dílů, tak snad se můžeme těšit.

Kája_95
15.02.2024 5 z 5

Další famózní díl z pera Angely Marsons dočtený a musím říct, laťka je stále hodně vysoko. Také na Databázi knih je toto hodnocení velice vysoké. Tento díl má inspektorka Kim Stoneová další úkol, v první řadě vzít s sebou reportérku Frostovou. Při běžné návštěvě rodiny zesnulé ženy jsou odvolání k případu, Mrtvé tělo a pohled, která Kim ještě za svou kariéru neviděla. Je tu ale ještě něco zvláštního, rodina zavražděného zvláštně spolupracuje. Žena od oběti nepláče a její sestra se sama přihlásí k potvrzení, že se opravdu jedná o osobu jim blízkou. Proto odjede do pitevny tuto věc potvrdit. Poté jede vyzvednout své dva synovce do školy. Kim s Bryantem na tom celém něco nesedí, tak se rozjedou do bydliště manželky, kde zjistí, že nikdo není doma a všechny důležité věci jsou pryč, kam rodina zmizela? Co můžou policii tajit, když tak náhle odjeli? Do toho přijde informace o další vraždě ... co tu řádí za sériového vraha? Jak ho dopadnou? A kam a proč sakra zmizela celá rodina první oběti? To a více se dozvíte v novém díle od božské Angely. Konec knihy je s otevřeným koncem, takže už nutně potřebuji další díl! :-D Jak jinak, knihu jsem dala tak za týden :-D. Takže D O P O R U Č U J I

novina
12.02.2024 5 z 5

Opět skvělá Stoneová a její tým. Každý v něm má své nezastupitelné místo a společně budou pátrat po brutálním vrahovi. Četla jsem jedním dechem.

koki.veru
07.02.2024 5 z 5

Tak opět super zajímavý a napínavý příběh. Miluju tuhle sérii a asi není potřeba nic dalšího dodávat

monte
05.02.2024 5 z 5

Opět skvělé a napínavé čtení s úsměvným špičkováním Kim a Tracy