maso kuřecí

štítek, 14 knih


Jednoduše a dokonale – KuřeJednoduše a dokonale – Kuře2017, R. Vaněk

Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala j... více


Kuře - Více než 100 nepostradatelných receptůKuře - Více než 100 nepostradatelných receptů2009, k. autorů

Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa – můžete vyzkoušet italské šafránové rizoto, španělskou pae... více


Kuře - Špalíček receptůKuře - Špalíček receptů2004, T. Bridge

Přehledná sbírka receptů na přípravu rozmanitých pokrmů z kuřecího masa. Kuřecí maso má velmi rozsáhlé možnosti využití a zároveň je také zdravé. Není tedy divu, že se pro mnoho lidí stalo pravidelnou součástí jídelníčk... více



Kuře - 70 nejlepších receptůKuře - 70 nejlepších receptů2008, neznámý

V této knížce najdete více než sedmdesát prostých, a přitom lákavých receptů vhodných pro každou příležitost, od rodinné večeře až po sváteční hostinu. Díky pestré nabídce polévek, předkrmů, salátů a hlavních chodů si vž... více


KuřeKuře2007, k. autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Kuře a krůta 222x jinakKuře a krůta 222x jinak2003, L. Bárta

Kuřecí a krůtí jídla. více


Kuře rychle, chutně, zdravěKuře rychle, chutně, zdravě2001, Z. Roubínek

Kuře je jídlo moderního člověka. Kuřecí pochoutku si můžeme dopřát kterýkoliv den v týdnu a nezáleží na tom, zdajipřichystáme k obědu, svačině nebo k večeři. Největší předností kuřecího masaje lehká stravitelnost, výživo... více


Jak připravit kuřeJak připravit kuře1999, A. Willan

Vše o přípravě kuřete. více


Dívej se a vař - Klasické kuřeDívej se a vař - Klasické kuře1993, A. Willan

Tato kniha vyšla v řadě encyklopedických knih Dívej se a vař. Dozvíme se jak kuře nejen vykostit, ale i naplnit nádivkou, rozporcovat apod. Nepřeberné množství různých receptů na kuře jsou jak z Maroka, tak po indonésku,... více


Kuře, krůta a ryby - 130 receptůKuře, krůta a ryby - 130 receptů2007, J. Höflerová

130 receptů z drůbeže a ryb. více


Kuře - rychle & chutněKuře - rychle & chutně2012, k. autorů

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více


Vaříme a udíme domaVaříme a udíme doma1991, L. Steinhauser

Řemeslo má zlaté dno a uzenářskou dílnou se navíc line tolik lákavých vůní. Proniknout do tajů tohoto řemesla vám pomůže knížka, kterou právě držíte v ruce. Autoři pocházející z rodiny, kde se uzenářskému řemeslu věnuje ... více


Kuře na 301 způsobůKuře na 301 způsobů2004, M. Aubrechtová

Pečené kuře, kuřecí řízek nebo minutka z kuřecího masa jistě stály v počátcích kuchařských pokusů každého, kdo se rozhodl vařit a věnovat čas přípravě domácí stravy. Z jemného a měkkého kuřecího masa i kuchařský začátečn... více


Kuře - praktická kuchařka krok za krokemKuře - praktická kuchařka krok za krokem2003, neznámý

Kuřecí recepty, krásně rozepsané. Velké množství fotografií, na kterých jsou i postupy. více


Doporučené štítky

maso vepřové jídla z ryb americká literatura kuchařské recepty jídlo drůbež maso králičí uzené maso uzení masa a ryb kuchařky