klobásy
štítky
6 knih
![Domácí řeznická kuchařka Domácí řeznická kuchařka](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447087/domaci-reznicka-kucharka-KYw-447087.jpg?v=1593855135)
![97% 97%](img/content/squares/3.gif)
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. N... více
![Klobásy a paštiky Klobásy a paštiky](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170030/klobasy-a-pastiky-170030.jpg?v=1374074016)
![100% 100%](img/content/squares/3.gif)
Pracovní postupy a suroviny při přípravě klobás a paštik.96 receptů více
![Klobásy, párky a salámy Klobásy, párky a salámy](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162338/klobasy-parky-a-spol-162338.jpg?v=1368248900)
![100% 100%](img/content/squares/3.gif)
Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevte svět lákavých klob... více
![Klobásy a paštiky Klobásy a paštiky](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505086/klobasy-a-pastiky-rsy-505086.jpg?v=1667489384)
![% %](img/content/squares/4.gif)
Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas vyzkoušet si jejich domácí výrobu. Není to nic těžkého a s trochou cviku si postup rychle osvojíte. Není nad vlastnoručně přip... více
![Klobásy, salámy, paštiky Klobásy, salámy, paštiky](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53827/klobasy-salamy-pastiky-53827.jpg?v=1290018556)
![0% 0%](img/content/squares/4.gif)
Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám př... více
![Domácí klobásy Domácí klobásy](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/249128/domaci-klobasy-249128.jpg?v=1431405510)
![0% 0%](img/content/squares/4.gif)
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý ... více