Vystoupit ze stínů úmyslu je těžší než si ho dostat do hlavy

recenze

Ve stínu popela (2023) 4 z 5 / Kris13262
Ve stínu popela

Sera. Svět není to co býval a ví to nejen Sera, ale i její matka, o které rozhodně nelze říct, že by projevovala pozitivní emoce.

Od mala jí do hlavy tloukli věci, na které by se většina lidí bála jen pomyslet. Nechala se ovlivnit, ale podcenila poslední hrozbu. Nikdo nepočítal s tím, že se Sera může i zamilovat.

Odmítnutí bolí víc než odchod? Tak to asi ne... Když se Nyktos Sery vzdal, nebolelo jeho odmítnutí, nýbrž vina z dobrého pocitu, který Sera zažícala týdny poté.

Pokaždé, když se měla vrátit a čekat zda se Nyktos objeví si nepřála nic jiného než jeho neúčast. Vrátí se? Odvede si ji?
NE PROSÍM

Všechno jednou končí a stejně jako Sery klid skončilo i blaho v jejich zemi a Nyktos se na scéně znovu zjeví.


Nemusíte mít rádi sérii: ,,Z Krve a popela" abyste si zamilovali Seru, zradu a odhalení. U téhle knížky možná nebudete ronit slzy, ale rozhodně si nebudete přát abyste ji nikdy neotevřeli, protože tahle kniha rozhodně za vás čas stojí.


Upřímně? Celkem jsem se bála, že mi bude chybět Poppy s Casteelem, ale po prvních stránkách mi bylo jasné, že moje obavy se rozplynuly a zbyla jen chuť číst.

Čtyři hvězdičky? Ano, musím mít nějakou rezervu... Ale jestli se mi na knize něco nelíbilo byl to rozhodně konec, nebyl špatný jen... Nechtěla jsem aby příběh skončil takto. Ale jedná výtka by byla, autorka ze začátku trochu protahovala dej, pak už to šlo samo, ale dalo mi hodně práce se do toho dostat.


Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Dráždivý příběh první Panny ze světa bestsellerové série Z krve a popela. Smysl existence Serafeny Mierelové byl dávno určen jejími předky: musí se obětovat prvotnímu bohu smrti. Tak zní oficiální verze, o které ví každý obyva... více


Komentáře (0)

Přidat komentář