ALE LED TAJE

recenze

Dotek jako led (2023) 4 z 5 / Kris13262
Dotek jako led

Když otevřete tuto knihu, těšíte se na to co se v ní skrývá.
Když zavřete tuto knihu bojíte se toho, co jste v ní ještě nenašli.

Když si přečtete první řádky, máte strach, že HO už nepotkáte.
Když dočtete poslední řádky, věříte, že ON nikdy neodejde.

Když se u této knihy poprvé nadechnete, máte jistotu, že vydechnout se vám podaří až na konci.


Layla se snaží uzdravit si své zlomené srdce, nedaří se jí to. Zatímco Zayn se snaží být jí oporou, Roth s ní už nechce nic mít. Těžko říct jestli Laylu víc bolí Rothova slova nebo její vlastní svědomí. Jediné co teď ví, je že si s ní korunní princ pouze zahrával.
Roth se vrátí z Jam pekelných a jeho myšlenky se upínají jen a pouze na Laylu. Ví, ale co by jí mohlo hrozit, kdyby se začali znovu vídat. Nezbývá tedy nic jiného než jí ublížit. Ale je, alespoň trochu v klidu, protože Laylu chrání jeho vrstevnice, samotná Bambi.
Zayn si s Laylou konečně může vyjít, brzy dokonce zjišťuje, že její polibek pro něj, nějakou záhadou, není nebezpečný. Samozřejmě mu, nejen, to dodává odvahu, ale i naději, že mohou být s Laylou pár.
Sam (kamarád Layly) se začal chovat jinak, dokonce se mu povedlo "sbalit" Stacy (kamarádka Layly).

Ve škole se začínají dít divné věci a Layla nemá ani tušení v jakém je nebezpečí. Okolnosti svedou Rotha a Laylu zpět dohromady. A Zayn to prostě musí přetrpět.
Jestli něco bolí stejně jako zlomené srdce, pak je to zrada nejbližších, a Layla okusila v tomto díle oba recepty na bolest. Bude jejím zachráncem milý a krásný nevlastní bratr Zayn nebo sarkastický, egoistický a pekelně sexy Roth, korunní princ pekel?

Komentáře (0)

Přidat komentář