Všechny stránky amelie
recenze
Všechny stránky Amelie (2021)

napište mi někdo Kroniky Ormanu prosím, ten příběh mě tak strašně zaujal, že se Amelii nedivím, že tím tak žila. naprosto skvěle se kniha četla a dost tomu přidal i poetický jazyk, kterým je kniha napsaná. čtivý a krásně vymyšlený příběh s heavy tématem plus lehká a velmi roztomilá romantická linka. ze začátku mě kniha bavila, pak jsem si říkala jestli mě to pořád zajímá a od půlky to bylo naprosto úžasné. to už jsem měla slzy v očích (mám snad nejvíc vypotřebovaných modrých ,smutných’ lepíků za tento rok) u těch nádherných pasáží, vyjadřování svých pocitů, myšlenek…já osobně v knihách hledám dost citátů a různých myšlenek, konceptů a děsně ráda přemýšlím o významu slov a tady jsem o to neměla nouzi i právě skrz styl psaní a jazyk. jedna z nejlépe napsaných knih, sice nebude patřit mezi mé TOP knihy roku, ale rozhodně si najde své čtenáře. rozhodně je příběh promyšlený do posledního detailu, postavy mi byly sympatické ( až na jednu část uprostřed, kdy mě Amelie trošku štvala, ale fakt jen malinko haha) bylo by lepší to číst někdy, kdy bych měla klid a užila si to na 100% a nečetla jen v mhd a ve škole. ale i tak se mi to dost líbilo. a jsem neskutečně ráda, že ji můžu mít v knihovně.
Komentáře (1)
kniha Všechny stránky Amelie recenze

Lenka.Vílka
14.10.2021
Ach jo. To je teď nějaká móda? Psát recenze a začátek vět do toho malými písmeny? :( :( :( já nejsem tak zběhlá v sociálních sítích. Tak pokud je to z nich, tak mlčím. Ale i tak. Sem to nepatří.