Vše začalo banánem...

recenze

Jeho banán (2020) 4 z 5 / eva3695
Jeho banán

Nataša dostala možnost ukázat svému šéfovi, že je schopná redaktorka, a ne jen chodící katastrofa. Neboť na ni se opravdu ty problémy lepí a ještě k tomu věčně chodí pozdě. Ať dělá, co dělá. Nyní má však možnost se předvést. A stačí k tomu jen získat stáž v Galleon Enterprises, a vyhrabat nějakou špínu na šéfa Bruce Cambersona. No… chce to jen hodinu bez nějaké nehody.
To by však nebyla Nataša, kdyby se jí nestal nějaký trapas. Ještě, než měla možnost dojít na samotný pohovor, setkala se s Brucem při úplně jiné situaci. Ne úplně ideální. Bruce má totiž jasně daná pravidla. A jedno z jeho hlavních pravidel je, že mu nikdo nesmí sahat na banán. Ano, slyšíte dobře. Bruce je závislý na banánech.
No a Nataša zrovna jedla JEHO BANÁN, když se poprvé setkali. Tedy, spíš se jím dusila. Takže přes všechno to, ji zachránil před udušením.
"To se mi zdá! Kdo má co, sakra, osahávat můj banán? Jist ho? Takže když jsem přistoupil blíž, abych ji bouchl do zad, a pomohl jí tím od dávení, použil jsem trochu větší sílu, než jsem měl v úmyslu."
A bez jakéhokoliv pohovoru ji za trest přijal. Jestli Vás zajímá proč, tak to zjistíte, po přečtení knihy…



Jeho banán je naprosto skvělá oddychovka, u které se upřímně zasmějete. Příběh se točí kolem banánu. Ano, zdá se to nemožné, ale autorce se to podařilo. A vznikla z toho skvělá, vtipná kniha plná dvojsmyslů s erotickým nádechem…
Ve vyprávění se střídají dvě hlavní postavy. Nataša a Bruce. Díky tomu, ty dva lépe poznáme. Ti dva jsou naprosto rozdílní. Bruce je velmi pohledný miliardář, který má rád pevný řád. Pak tu je Nataša. Sympatická mladá stážistka, která není schopná přijít někam včas a všude kolem ní vládne chaos a pohromy. Ale už od první chvíle to mezi nimi jiskří, a ty jejich věčné dohady a provokace mě nesmírně bavily.
Jen možná mi tam chybělo víc erotických scén. Tím, že se jedná o erotický román, bych čekala víc žhavých scén. Ale nakonec mi to nějak extra nevadilo. No a tím, že to je celkem krátká kniha, děj rychle ubíhal. Čtete a najednou zjistíte, že jste na konci.
Na můj vkus byl ten konec zbytečně urychlený. Vše se stalo a vyřešilo během pár stránek. Ale epilog to vše zachránil. Bylo to opravdu skvělé.
Takže všem můžu knihu jen doporučit,pokud hledáte nějakou odpočinkovou knihu, u které se chcete zasmát.
A už se těším na další knihy, ze série Objekty touhy, které snad brzy vyjdou u nás.

Komentáře (1)

Přidat komentář

Aracely
23.09.2020

Moc hezká recenze. Takže erotiky tam není tolik a je to spíš romantika?