Vojevůdcova věčná touha.

recenze

Hlad jako žádný jiný (2012) 5 z 5 / TerezaMondeková
Hlad jako žádný jiný

Valkýra Myst Toužebná byla zajatá a teď sedí ve vězení ruského hradu. Tam ji najde generál armády Nikolaj Wroth. Ale on vůbec neví, že se Myst nechala zajmout schválně, aby pronikla do pevnosti nepřátelských upírů. Nikolaj je dívkou, kterou našel ve vězení naprosto okouzlen. Myst si Nikolaje taky všimla. Myst slyšela o Nikolajovi příběhy, které o něm vyprávěly, když byl ještě člověk a líbil se jí, ale ani ve snu nečekala, že by se s ním seznámila osobně. Mezi Myst a Nikolajem přeskočí jiskra. Ale všechno vezme jiné obrátky a Myst zmizí na celých pět let. Po pěti letech se Nikolaj a Myst potkávají v New Orleansu. Nikolaj chce krutou pomstu.



Myst se mi opravdu líbila. Nenechala si nic líbit, byla drzá, tvrdohlavá, neústupná. Nepotřebovala muže, aby ji chránil. Byla to úžasná válečnice. Měla ráda svojí svobodu a rozhodně měla vlastní hlavu.

Wrotha jsem si zamilovala. Wroth byl majetnický, ochranitelský. Chtěl s ní zůstat a ze všeho nejvíc si přál, aby ho milovala. Líbilo se mi, jak Myst chránil, byl odhodlaný za ní dát i život, což na konci dokázal.


Příběh o Myst a Wrothovi se mi moc líbil. Ale je mi trošku líto, že je tak krátký. Líbilo se mi to jiskření, které mezi nimi bylo. Taky v knize příběhu nechybělo napětí, překvapení, romantika, erotika a zvrat.

Komentáře (0)

Přidat komentář